reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
czesc Nietoperzyce i Oreczki :cool2:

Bog was opuscil z tym pisaniem postow po godz. 24 :szok:
i jeszcze o zarciu marza ... jesssso co za laski !!!!!! :confused::-D:szok::cool2:

Nie wolajmy Belli, moze rodzi niech sobie rodzi w spokojnosci :-D
a jak nie rodzi to pewnie uczy sie chinskiego i nie ma czasu :confused::-p

a tak serio to Bella łe ar ju ???

ooo syn marnotrawny Eve sie pojawila, ty jeszcze urodzisz ostatnia hahaha :-p:-D

odcyckac sie od mojego kuriera, jak sie znudze chlopakiem to podam go dalej :cool2::-D prosze liste kolejkowa utworzyc zeby pozniej nie bylo ;-)

Hello dziewczynki:))

ja czekam i czekam, nic się nie dzieje, skurcze delikatne się piszą i tyle;/

gin. dziś powiedział, że czekamy do końca tygodnia a potem zgodnie z umową szykujemy się do porodu (wczoraj to oznaczało poród więc trzymam się, że dziś też:) oby już głupi ordynator się nie pojawił!!!!!
tylko jakoś usg mi tu nie robią...

Kaja.m
wiem, bo moja Iza urodziła się malutka a w terminie i szybko nadrobiła:)

przez cały tydzień przybrałam 100g;/ więc mała pewnie nic nie rośnie:(

Martunia, Agisan
Wy tam uważajcie na siebie!!!!!!!

i te które rodzić jeszcze nie powinny też niech uważają na napinanie, bo mi brzuch też delikatnie sie napina i nic a nic nie boli a rozwarcie już jest.

ooo własnie Cortina ten Twój kurier ... możecie mi go pożyczyć na troche;))))

siemka :)

nic wczoraj nie poprasowałam :(
za to zjadłam na kolacje fure zapiekanek.

Bella- jak tam? Jakie wiesci?

Zmobilizujcie mnie proszę to tego prasowania......

No doooobraaaaa !!!

Bella jest w potrzebie wiec kurier leci do niej, wkoczyla na pozycje nr 1 w liscie kolejkowej, wybaczcie jej :cool2:

Ty Bella kochanienka !! a chinka na kiedy ma termin ? moze zaprosimy ja na nasz watek to sie wszystkie z jezyka doszkolimy :cool2::-D:-p

chinka dopiero 32 to chyba jakos na marzec już hehe ona czeka pewnie do 17;))))))

nono nie wpychać mi sie już ... bo Was posadzę o zdradę i o znajomości z ordynatorem "dupkiem" hahaha

Cześć i czołem:-)
oczywiście kciukaski za wizytę zaciskam martunia i bellunie też.
nie wyspałam się wcale więc idę pospuniać teraz:-) potem muszę nadrobić parę pism do szkoły a to bardzo męczące:-( pa pa

od wczoraj ruchy czuje w 3 miejscach, po bokach i pod zebrami :confused:
czkawke czuje z 2-3cm nad pepkiem a czulam na dole :baffled:
jak to dziecko jest ulozone ??? :dry:
siet co ze mnie za matka ! nie wiem jak moj glonojad lezy :confused::-p

hejjjooo, ja już po badaniach, wszytko oprócz gbs będzie dziś ( gbs w piątek dopiero)..Oby nic mi tam nie wyszło..Ledwo doszłam do tego laboratorium, a dodam, że mam je blisko:baffled:Wyć się chce, że człowiek taki niezaradny..
jak wróciłam to nerwa załapałam- ruter chyba mi się spalił, w ogóle bezprzewodowo nie działa ani na laptopie ani na tablecie, podłączyłam się na kabel ale długo tak nie wyrobię bo jest barzdo krótki.
Oczywiście prawie nie spałam, miałam koszmarne duszności:no:aż otwierałam okno balkonowe i w nim stałam:no: A tak się cieszyłam, że ostatnio coś mało tych duszności hehe..

Bella- Ty nie słuchaj innych lekarzy, niż Twój prowadzący, to on przecież decyduje:tak:Więc w przyszłym tygodniu witamy pierwszego dzidziola, jupiiiiii:-)

reklama
Poli ja się go trzymam jak mucha gówna hehehe i on to wie:)) bo dziś sam rozmowę zaczynał, hipotrofii u małej też nie wpisał choć zalecenia miał, naprawdę położne i lekarze tu są baaardzo pomocni!! wszyscy się starają i wspierają:))
wczorajsze badanie też o tym świadczyło hehe choć gin. przepraszał mnie za nie wczoraj 3 razy hehehe

Do góry