reklama
Cortina
Fanka BB :)
czesc Nietoperzyce i Oreczki
Bog was opuscil z tym pisaniem postow po godz. 24
i jeszcze o zarciu marza ... jesssso co za laski !!!!!!
Nie wolajmy Belli, moze rodzi niech sobie rodzi w spokojnosci
a jak nie rodzi to pewnie uczy sie chinskiego i nie ma czasu
a tak serio to Bella łe ar ju ???
ooo syn marnotrawny Eve sie pojawila, ty jeszcze urodzisz ostatnia hahaha
odcyckac sie od mojego kuriera, jak sie znudze chlopakiem to podam go dalej prosze liste kolejkowa utworzyc zeby pozniej nie bylo ;-)
Bog was opuscil z tym pisaniem postow po godz. 24
i jeszcze o zarciu marza ... jesssso co za laski !!!!!!
Nie wolajmy Belli, moze rodzi niech sobie rodzi w spokojnosci
a jak nie rodzi to pewnie uczy sie chinskiego i nie ma czasu
a tak serio to Bella łe ar ju ???
ooo syn marnotrawny Eve sie pojawila, ty jeszcze urodzisz ostatnia hahaha
odcyckac sie od mojego kuriera, jak sie znudze chlopakiem to podam go dalej prosze liste kolejkowa utworzyc zeby pozniej nie bylo ;-)
Hello dziewczynki)
ja czekam i czekam, nic się nie dzieje, skurcze delikatne się piszą i tyle;/
gin. dziś powiedział, że czekamy do końca tygodnia a potem zgodnie z umową szykujemy się do porodu (wczoraj to oznaczało poród więc trzymam się, że dziś też oby już głupi ordynator się nie pojawił!!!!!
tylko jakoś usg mi tu nie robią...
Kaja.m wiem, bo moja Iza urodziła się malutka a w terminie i szybko nadrobiła
przez cały tydzień przybrałam 100g;/ więc mała pewnie nic nie rośnie
Martunia, Agisan Wy tam uważajcie na siebie!!!!!!!
i te które rodzić jeszcze nie powinny też niech uważają na napinanie, bo mi brzuch też delikatnie sie napina i nic a nic nie boli a rozwarcie już jest.
ooo własnie Cortina ten Twój kurier ... możecie mi go pożyczyć na troche)))
ja czekam i czekam, nic się nie dzieje, skurcze delikatne się piszą i tyle;/
gin. dziś powiedział, że czekamy do końca tygodnia a potem zgodnie z umową szykujemy się do porodu (wczoraj to oznaczało poród więc trzymam się, że dziś też oby już głupi ordynator się nie pojawił!!!!!
tylko jakoś usg mi tu nie robią...
Kaja.m wiem, bo moja Iza urodziła się malutka a w terminie i szybko nadrobiła
przez cały tydzień przybrałam 100g;/ więc mała pewnie nic nie rośnie
Martunia, Agisan Wy tam uważajcie na siebie!!!!!!!
i te które rodzić jeszcze nie powinny też niech uważają na napinanie, bo mi brzuch też delikatnie sie napina i nic a nic nie boli a rozwarcie już jest.
ooo własnie Cortina ten Twój kurier ... możecie mi go pożyczyć na troche)))
martuszka5
siemka
nic wczoraj nie poprasowałam
za to zjadłam na kolacje fure zapiekanek.
Bella- jak tam? Jakie wiesci?
Zmobilizujcie mnie proszę to tego prasowania......
nic wczoraj nie poprasowałam
za to zjadłam na kolacje fure zapiekanek.
Bella- jak tam? Jakie wiesci?
Zmobilizujcie mnie proszę to tego prasowania......
Cortina
No doooobraaaaa !!!
Bella jest w potrzebie wiec kurier leci do niej, wkoczyla na pozycje nr 1 w liscie kolejkowej, wybaczcie jej
Ty Bella kochanienka !! a chinka na kiedy ma termin ? moze zaprosimy ja na nasz watek to sie wszystkie z jezyka doszkolimy
Bella jest w potrzebie wiec kurier leci do niej, wkoczyla na pozycje nr 1 w liscie kolejkowej, wybaczcie jej
Ty Bella kochanienka !! a chinka na kiedy ma termin ? moze zaprosimy ja na nasz watek to sie wszystkie z jezyka doszkolimy
annaroksana
Cześć i czołem:-)
oczywiście kciukaski za wizytę zaciskam martunia i bellunie też.
nie wyspałam się wcale więc idę pospuniać teraz:-) potem muszę nadrobić parę pism do szkoły a to bardzo męczące:-( pa pa
oczywiście kciukaski za wizytę zaciskam martunia i bellunie też.
nie wyspałam się wcale więc idę pospuniać teraz:-) potem muszę nadrobić parę pism do szkoły a to bardzo męczące:-( pa pa
poli0105
hejjjooo, ja już po badaniach, wszytko oprócz gbs będzie dziś ( gbs w piątek dopiero)..Oby nic mi tam nie wyszło..Ledwo doszłam do tego laboratorium, a dodam, że mam je bliskoWyć się chce, że człowiek taki niezaradny..
jak wróciłam to nerwa załapałam- ruter chyba mi się spalił, w ogóle bezprzewodowo nie działa ani na laptopie ani na tablecie, podłączyłam się na kabel ale długo tak nie wyrobię bo jest barzdo krótki.
Oczywiście prawie nie spałam, miałam koszmarne dusznościaż otwierałam okno balkonowe i w nim stałam A tak się cieszyłam, że ostatnio coś mało tych duszności hehe..
Bella- Ty nie słuchaj innych lekarzy, niż Twój prowadzący, to on przecież decydujeWięc w przyszłym tygodniu witamy pierwszego dzidziola, jupiiiiii:-)
jak wróciłam to nerwa załapałam- ruter chyba mi się spalił, w ogóle bezprzewodowo nie działa ani na laptopie ani na tablecie, podłączyłam się na kabel ale długo tak nie wyrobię bo jest barzdo krótki.
Oczywiście prawie nie spałam, miałam koszmarne dusznościaż otwierałam okno balkonowe i w nim stałam A tak się cieszyłam, że ostatnio coś mało tych duszności hehe..
Bella- Ty nie słuchaj innych lekarzy, niż Twój prowadzący, to on przecież decydujeWięc w przyszłym tygodniu witamy pierwszego dzidziola, jupiiiiii:-)
reklama
Poli ja się go trzymam jak mucha gówna hehehe i on to wie) bo dziś sam rozmowę zaczynał, hipotrofii u małej też nie wpisał choć zalecenia miał, naprawdę położne i lekarze tu są baaardzo pomocni!! wszyscy się starają i wspierają)
wczorajsze badanie też o tym świadczyło hehe choć gin. przepraszał mnie za nie wczoraj 3 razy hehehe
wczorajsze badanie też o tym świadczyło hehe choć gin. przepraszał mnie za nie wczoraj 3 razy hehehe