reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
czesc Nietoperzyce i Oreczki :cool2:

Bog was opuscil z tym pisaniem postow po godz. 24 :szok:
i jeszcze o zarciu marza ... jesssso co za laski !!!!!! :confused::-D:szok::cool2:

Nie wolajmy Belli, moze rodzi niech sobie rodzi w spokojnosci :-D
a jak nie rodzi to pewnie uczy sie chinskiego i nie ma czasu :confused::-p

a tak serio to Bella łe ar ju ???

ooo syn marnotrawny Eve sie pojawila, ty jeszcze urodzisz ostatnia hahaha :-p:-D

odcyckac sie od mojego kuriera, jak sie znudze chlopakiem to podam go dalej :cool2::-D prosze liste kolejkowa utworzyc zeby pozniej nie bylo ;-)

Hello dziewczynki:))

ja czekam i czekam, nic się nie dzieje, skurcze delikatne się piszą i tyle;/

gin. dziś powiedział, że czekamy do końca tygodnia a potem zgodnie z umową szykujemy się do porodu (wczoraj to oznaczało poród więc trzymam się, że dziś też:) oby już głupi ordynator się nie pojawił!!!!!
tylko jakoś usg mi tu nie robią...

Kaja.m
wiem, bo moja Iza urodziła się malutka a w terminie i szybko nadrobiła:)

przez cały tydzień przybrałam 100g;/ więc mała pewnie nic nie rośnie:(

Martunia, Agisan
Wy tam uważajcie na siebie!!!!!!!

i te które rodzić jeszcze nie powinny też niech uważają na napinanie, bo mi brzuch też delikatnie sie napina i nic a nic nie boli a rozwarcie już jest.

ooo własnie Cortina ten Twój kurier ... możecie mi go pożyczyć na troche;))))

siemka :)

nic wczoraj nie poprasowałam :(
za to zjadłam na kolacje fure zapiekanek.

Bella- jak tam? Jakie wiesci?

Zmobilizujcie mnie proszę to tego prasowania......

No doooobraaaaa !!!

Bella jest w potrzebie wiec kurier leci do niej, wkoczyla na pozycje nr 1 w liscie kolejkowej, wybaczcie jej :cool2:

Ty Bella kochanienka !! a chinka na kiedy ma termin ? moze zaprosimy ja na nasz watek to sie wszystkie z jezyka doszkolimy :cool2::-D:-p

chinka dopiero 32 to chyba jakos na marzec już hehe ona czeka pewnie do 17;))))))

nono nie wpychać mi sie już ... bo Was posadzę o zdradę i o znajomości z ordynatorem "dupkiem" hahaha

Cześć i czołem:-)
oczywiście kciukaski za wizytę zaciskam martunia i bellunie też.
nie wyspałam się wcale więc idę pospuniać teraz:-) potem muszę nadrobić parę pism do szkoły a to bardzo męczące:-( pa pa

od wczoraj ruchy czuje w 3 miejscach, po bokach i pod zebrami :confused:
czkawke czuje z 2-3cm nad pepkiem a czulam na dole :baffled:
jak to dziecko jest ulozone ??? :dry:
siet co ze mnie za matka ! nie wiem jak moj glonojad lezy :confused::-p

hejjjooo, ja już po badaniach, wszytko oprócz gbs będzie dziś ( gbs w piątek dopiero)..Oby nic mi tam nie wyszło..Ledwo doszłam do tego laboratorium, a dodam, że mam je blisko:baffled:Wyć się chce, że człowiek taki niezaradny..
jak wróciłam to nerwa załapałam- ruter chyba mi się spalił, w ogóle bezprzewodowo nie działa ani na laptopie ani na tablecie, podłączyłam się na kabel ale długo tak nie wyrobię bo jest barzdo krótki.
Oczywiście prawie nie spałam, miałam koszmarne duszności:no:aż otwierałam okno balkonowe i w nim stałam:no: A tak się cieszyłam, że ostatnio coś mało tych duszności hehe..

Bella- Ty nie słuchaj innych lekarzy, niż Twój prowadzący, to on przecież decyduje:tak:Więc w przyszłym tygodniu witamy pierwszego dzidziola, jupiiiiii:-)

reklama
Poli ja się go trzymam jak mucha gówna hehehe i on to wie:)) bo dziś sam rozmowę zaczynał, hipotrofii u małej też nie wpisał choć zalecenia miał, naprawdę położne i lekarze tu są baaardzo pomocni!! wszyscy się starają i wspierają:))
wczorajsze badanie też o tym świadczyło hehe choć gin. przepraszał mnie za nie wczoraj 3 razy hehehe

Do góry