reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Aleee mam duszności:((((((((( buuuu...
Aniu, ja czkawkę zawsze czuję w dole brzucha a Leoś leży główkowo, to ja już nie wiem jak to rozpoznać hehe. Jedynie plecki często wystają między pępkiem a żebrami.. Dziś się mam nadzieję dowiem, jak on leży.

Bella, nie bój się babo!!!! Ale Ci zazdroszczę, że już dzidzia będzie z Tobą:D

Prosze sie tylko nie wpychac!!!

Poli tych dusznosci to Ci nie zazdroszcze,

Wiecie do czwartku to lepiej poczekam bo jak urodze przed skonczeniem 37 tc to wpisza mi ze wczesniak, a to klopoty potem...ale od czwartku juz skacze:)

Bella! O matko! To juz niedługo!:szok::szok:
Ania- aż jestem w szoku że Malutka tak posłuchała. Jednak dziewczynki to są bardziej posłuszne.
Może i ja powinnam jednak zacząć tak ćwiczyć? Ale co bedzie jak mały się odwróci w dół, wpiszą mi sn, a potem znów się odkręci i będą komplikacje?:baffled:

Dziewczyny, myslałam że wczoraj umrę:-(Cały dzień bolała mnie głowa, a wieczorem dostałam takiego bólu, takiej migreny że chciałam autentycznie obciąć sobie głowę :-(Migrena to dla mnie większy ból niż ból porodowy :-(

Dziś jestem jak nowo narodzona, inne dolegliwości przy bólu głowy są dla mnie niczym!

Zalamalam sie wlasnie! Ordynator patologii powiedzial, ze urodze pon.- wtorek a potem przypelz sam ordynator poloznoctwa i stwierdzila ze mala jest mala i nie ma co sie spieszyc!!!!!
Mam tkiego wqrwa ze nie wiem, nie wiem czy pytac co teraz ze mna czy juz to olac:/

Bella, spokojnie, nie denerwuj się- do poniedziałku jeszcze tydzień, zobaczysz co powiedzą w czw- pt. Sama wiesz, że nie raz gadają jedno a potem jest inaczej;)

Zrobiłam sobie kawę, strasznie mi słabo:no: Ciśnienie 102/59

Bella- tak jak pisze Poli, przez kilka dni jeszcze mogą zmieniać zdanie. Na pewno wybiorą to co najlepsze dla Malutkiej. Nie denerwuj się, i tak za bardzo nie masz wpływu na sytuację, chociaż swietnie Cię rozumiem, bo tez wolałabym wiedzieć na czym stoję....

reklama
Bella trzymam kciuki, będzie git, już przyzwyczaiłam się do myśli, że będziesz pierwsza, więc tak będzie :tak::tak::tak:

Do czwartku leż i odpoczywaj, później do roboty. A ile Mała waży?

Do góry