reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Dzieki Laski:**

Jestem juz na oddziale, szyjka skrocona ale zamknieta i mam lekkie ale regularne napinania:/ zapodali mi nospe...oby nikt tu nie myslal o powstrzymaniu mi porodu!!!

tu raczej chca dotrzymac do konca 37 wiec tydzien lepiej zeby nic sie nie dzialo i tak dopiero posiew mi pobrali i musze na wynik czekac...

BELLA trzymaj się dzielnie na tym odziale:* Jak trzeba to trzeba. Tłumacz tam Natalce żeby sie już szykowała do wyjscia.
ORCHIDEA najważniejsze, ze bedziesz pod opieką, a mala w razie w dostanie leki. Bedzie dobrze! Musi byc!
AGISAN fajnie, ze wszystko idzie dobrze. Domek, lezing i tak do terminu jakoś dotrwasz:*
KAJA bólu współczuje. mnie 8 wychodzi...też sobie znalazła moment odpowiedni...
POLI a boli Cię przy tym napinaniu?? czesto sie powtarza??
EVE jak się trzymasz??

u mnie pogoda do duszy...zimno, pada deszcz. nie mam weny na nic. Miałam prac, no ale mi to nie idzie. Zgaga meczy!!! Nienawidze tego.

hej!
Bella w całej tej sytuacji niech się dzieje to co najlepsze dla Ciebie i Natalki!!! dobrze że masz neta w telefonie - będziemy wypatrywać wieści:tak:
Agisan fajnie ze będziecie wychodzić:-) a w domu będzie miał kto pomóc jak masz leżeć???
Orchidea ale Cię nastraszyli :szok:

czy ja Wam wczoraj pisałam że czuję się nie najgorzej?:baffled: no więc dzisiaj ledwo żyję:-( wieczorem znowu miałam skurcze co 6 min, co 10 min, po 1,5 godz. i nospie przeszły, w nocy ok. 2 znowu mnie dopadło, ale po 3 bolesnych skurczach odpuściło:sorry2: Emek przerażony, dzisiaj na noc zostaje jeszcze sama z dziewczynkami:baffled: niech ta mama już przyjeżdża...

Wczoraj zamówiłam większość brakujących rzeczy do torby i dla Jaśka. Jeszcze staniki do karmienia zostały i łóżeczko.

Kasiadz te biustonosze zamawiałaś na allegro? jak tak możesz linka przesłać?

czesc babolki !

ja od 8 na nogach a poszlam spac po 1 :wściekła/y:
ale bede miala dlugiiiiiiiiiiiiiiiiiii dzien :-p

Tak czytalam o samochodzie Orchideii, o samochodzie Zanetki a teraz napisze o swoim K*^(!@*&(^! wrrrr ! tez zapragnal zachorowac znalazlam mechanika elektryka prawie mu plakalam ze potzrebuje naprawy na JUZ I TERAZ ! bo wszedzie karza czekac w kolejce na naprawe normalnie :szok:

muli mnie jak na poczatku ciazy, jeszcze sniadania nie jadlam bo nie jestem nawet glodna :baffled:

ekipo szpitalna !

Bella rodzic i wracac do nas :-)

Agisan pocpaj kroplowki i wracaj w szeregi, twoje dziecie jeszcze ma czas, zreszta jak ona sie ma rodzic jak imienia nie ma :-p

Bella trzymaj się oby maleńka nie kazała za długo czekać. w którym szpitalu rodzisz ?może pozwolą ci rodzić po 36 tyg:)
mnie dzisiaj ząb przeszedł a że paskudna pogoda nigdzie nie jadę przeraża mnie prawie godzinna podróż w jedną stronę z przesiadkami autobusowo - tramwajowymi. leżę w łóżku i wreszcie się wyspałam.
Paciorkowiec i hbs ujemny:-)
Patik ja z Julą dwie noce przed porodem i potem się rozkręcały wcześniej nie wiedziałam co to bolesne skurcze ale teraz widzę że z każdą ciążą inaczej
a jeszcze co do trafiania na porodówkę i powiadamiania śniło mi się że znalazłam jakąś listę mam które podały swoje telefony żeby pisać sms ze szpitala a ja nie mam neta w komórce wiec nie będe miała jak was zaiadomić :zawstydzona/y:

Agisan trzymam kciuki co bys wyszla:))

Cortina te auta to gorsze niz dzieci!!

Trafilam na jakiegos super lekarza, taki zakret totalny malo usg nie rozwalil:)
Natka ma wg. Niego 2380 i bedzie kruszynka:)
Co wazne jak za tydzien nie urodze to pan bedzie mnie przymuszal;)) czym niezpodziewanie wywolal ogromny banan na mojej twarzy:))

Ja co za szpital nawet vit. C musze sobie sama kupic!!!!!!

Patik biedna Ty, oby nospa pomagala!!!

Teraz bedzie mnie tu duuuuuzo bo na sali jak narazie mam tylko chinke ktora nie spika po polsku hahaha a ja uwielbiam gadac:)

Cortina. Ty to mnie zawsze jakims tekstem rozbawisz! No z tym imieniem to prawda. Teraz padla propozycja mezowska: Stefania. Juz sama nie wiem. Moze i Stefania.

Aaaaa i wlasnie mi sie przypomnialo, ze pani przy przyjeciu vkazala mi cwiczyc w wiolnym czasie podpisy, bo przy przyjeciu do porodu musze zlozyc 14 (!) A mam dlugie imie i nazwisko. Huhuhu...

Reka mi opdada od tej kroplowki. Musi leciec powoli, bo inaczej reke rozrywa i tak kwitne na kablu 8h. Wiem, ze dziewczyny siedzialy dluzej na fenku, wiec za bardzo nie marudze ;)

Poli. Lozka tu nawet maja wygodne bo na pilota ;) Ale za to w domu na szczescie nie ma nocnych nalotow do sprawdzania tetna i sasiadek bidulek ze skurczami do porodu ;)
Te skurcze bez bolu to rczej BH.

Patik. Jak dziewczynki w przedzkolu to nie jest najgorzej. Potem tylko bedzie 3h przerwy zanim maz wroci z pracy. Mam nadzieje, ze damy rade. Ty tez dawaj poki, co. Posilki jak czytam juz prawie w drodze.

Bella. Jeszcze pare dni i niech sie akcja rozkreca!

reklama
Bella, no super wieści:) Troszku Ci zazdroszczę (pomijając oczywiście tą nieszczęsna wątrobę i zostawienie dziecka w domu), że możesz zaraz rodzić:) No ale Ty ponad tydzień przewagi masz nade mną;)

Ale dziś dzień do d...Ciemno, wieje...Mąż nawet po pracy na obiad nie zajdzie bo leci na robotę:crazy: A ja świra już sama dostaje...:baffled:

Do góry