reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Hej, jestem i ja

Orchidea dobrze, ze tak wyszlo i juz wiadomo o co chodzi.

Ja jutro mam sie stawic na patologie, min. Tydzien ale wg. Mojej gin do rozwiazania ktore...nie wiadomo kiedy!!!!!!!!!

Mala ma 2518 ale jest juz o ok. Tydzien do tylu do tego lozysko mam bardzo marne i niezbedna jest stala kontrola:(((
Jedyny plus to takie, ze gin. Powiedziala ze do terminu nie dotrzymam...ale jakos ja mam zle przeczucia:(( jak pomysle o siedzeniu tam 2-3 tygodnie to jestem zalamana!!
Wyje dzis z bezsilnosci juz dobre dwie godziny:((
Dostalam leki i mam czekac:/

reklama
Cortina nawet nie pytalam, bo pytalam o opcje zakonczenia wczesniej porodu (jakakolwiek) to troche sie wykrecala ta moja gin. Tzn. Obiecala ze do terminu nie donosze...ale wiesz dzien przed tez mozna tak nazwac hehe

Powiedziala, ze jak wyniki beda sie pogarszac to i w 37 beda konczyc a jak sie poprawia to moze mnie pusci (ale niechetnie) ale bedzie lepiej wtedy jak mala posiedzi:/

Bella któraś z dziewczyn piła mieszankę czy olej rycynowy na wywołanie porodu. Może próbuj. Albo jakieś seksy? :-p

Dzień dobry z rana, a co tu dzisiaj takie pustki ?? Ja wstałam dzisiaj o tej wczesnej porze bo nastawiłam sie na małe zakupy na które właśnie sie wybieram

Bella trzymam kciuki aby w szpitalu trzymali Ciebie jak najkrócej, a poród odbył się w wymarzonym terminie :)

Orchidea - pamiętaj po ciemnych chmurach przychodzi słońce :)

Orchideo - będzie ok. Grunt,że jesteście pod dobra opieką.

Bella - ty no zawsze po obchodzie, zrób rundkę po szpitalnych schodach takim szybkim pędem.

Olejek nie pomoże bo to raczej dla przeterminowanych na rozruch leniwej macicy.

Napar z liści malin też chyba niewiele daje.

Niech ci mąż podrzuca raz dziennie porcje nasienia swojego to sobie zaaplikuj strzykawką he he niby coś w sobie ma,że szyjkę zmiękcza itd i powinno ruszyć, bo sam sex niewiele daje chodzi bardziej o te nasienie.

Melduj co u was, czy lepiej czy nie.

Zmykam sie szykowac bo o 11 wyruszamy a ja ledwo wstałam to wam tu skrobie i nadrabiam pól godzinki wasze skrobaczki...

Miłego dnia.

Dzień dobry:) ja dziś bez weny, nie wiem, co pisać hehe..Jestem jakaś wypruta..Jutro mam urodziny, ale odpuszczam sobie wszelkie świętowanie- sił na to brak hehe

Bella- może jednak pij tą herbatę z liści malin regularnie, a nóż to coś da. Masowanie brodawek może coś zdziała?

reklama
Melduje sie!

Bella. Wspolczuje!!! Przykre to straszliwie. Miejmy nadzieje, ze sprawa sie szybko rozwiaze i nie bedziesz musiala az tak dlugo siedziec w szpitalu.

Orchidea. Oby wszystko dobrze sie skonczylo, a te czarne chmurzyska w koncu sie rozproszyly!

Kto tam walczy z zebiskiem? Powodzenia kurcze burcze!

Ja powinnam jutro wyjsc do domu jak to okreslila polozna "ale do lezenia"
Wczoraj mi robili echo serca i jest ok, dzis jeszcze badanie krwi pod katem tarczycy.

My tu sie boimy, ze nie donosimy, a tu pelno dziewczyn przenoszonych spacerujacych w ta i z powrotem po korytarzu. Brrr... Tak zle i tak niedobrze.

Ostatnia edycja:
Do góry