kasiadz
Fanka BB :)
stara baba bo sobie sama taką położną wybrałaś, masz prawo wybrać sobie kogo chcesz. Ja wybrałam super babkę, do której dzwonię nawet teraz jak mam problemy z córą po poradę, po porodzie była u mnie 6 razy, odbierała karzdy telefon albo oddzwaniała, chciała przychodzić gdy tylko był jakiś problem i nawet szwy mi w domu ściągała i nie musiałam do szpitala czy lekarza jechać. No i nie ukrywam że wiele rzeczy pokazała i nauczyła, dzięki niej szybko poradziłam sobie z nawałem czy zapaleniem piersi no i nie musiałam zdawać się na wierzenia i zabobony mamy czy babci;-)
dodam jeszcze że nie musisz mieć położnej która przyjmuje w twojej przychodni, wystarczy że pójdziesz do wybranej przez siebie położnej i wypełnisz do niej deklaracje. Przynależność do przychodni nie zobowiązuje do korzystania ze wszystkich specjalistów którzy w niej przyjmują, to kwestia wypełnionych deklaracji.
A gadanie a niech będzie bo jest z mojej przychodni jest bez sensu, bo siedzi taka stara baba która nawet swoich obowiązków nie wypełnia, bierze za to kase i zabiera miejsce pracy nie jednej która go potrzebuje i wypełniałaby swoje obowiązki dużo lepiej!!!
dodam jeszcze że nie musisz mieć położnej która przyjmuje w twojej przychodni, wystarczy że pójdziesz do wybranej przez siebie położnej i wypełnisz do niej deklaracje. Przynależność do przychodni nie zobowiązuje do korzystania ze wszystkich specjalistów którzy w niej przyjmują, to kwestia wypełnionych deklaracji.
A gadanie a niech będzie bo jest z mojej przychodni jest bez sensu, bo siedzi taka stara baba która nawet swoich obowiązków nie wypełnia, bierze za to kase i zabiera miejsce pracy nie jednej która go potrzebuje i wypełniałaby swoje obowiązki dużo lepiej!!!
Ostatnia edycja: