reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Dziewczyny mam do Was pytanie troszke z innej beczki :) a odnoście pampersów. Myślicie że można kupić odrazu pampiersy 2 dla dzieci z wagą 3-6 kg? Czy lepiej te 2-5 kg. pytam bo jakby to powiedzieć mam możliwość zakupienia tych 3-6 za 1/4 ceny. Oczywiście chodzi mi tutaj o sytuację kiedy dziecko urodzi się z wagą 3 kg bądź większą

reklama
Poli- żeby Ci tej choineczki na wielkanoc nie przysłali ;-)

Nadika, Bella- ja tez mam jakiś nisko brzuch (ale wielki, moze dlatego) ale pani doktor mowiła że dziecko jest wysoko..... Jak Mały mi ugniata organy i jest mi nieprzyjemnie- to zawsze go proszę żeby zszedł.......i słucha :-)

Tylko żeby guwniarz jeszcze posluchał i ułozył się główką w dól!

A ja zaraz się zabieram za pieczenie choinek pierniczkowych, już czas najwyższy się za nie zabrać :tak:
W środę planujemy pojechać na większe zakupy świąteczne więc od środy szaleje w kuchni na całego ( o ile brzucholina pozwoli) :-)
Co do torby szpitalnej to samej torby nie mam, muszę pożyczyć od mamy a co do zawartości to mam szlafrok, kapcie i piżamy, więc też jeszcze mi trochę brakuje. Pewnie po świętach się za nią zabiorę.

A ja dzisiaj idę do fryzjera :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące&&&&&&

AAAA Agisan super, że wyniki dobre, nie ma to jak się nakręcić:-D

Ale dzień dziewczyny, same nerwy od rana..Ze sprzedaży chyba nici, facio ma problemy z kredytem..Stresuję sie tym i stresuję się, aby od tego stresu nie dostać skurczy.. Oby tylko dzisiejsza wizyta była pomyślna:/

dziewczyny nie wiem czy gnidka już tu dzisiaj zaglądała bo nie czytałam jeszcze, a że trochę zajęta jestem to wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć, że jeżeli chodzi o skurcze u annyroksany to jest zdecydowanie lepiej i ma nadzieję, że wyjdzie do domu i tam sobie poleży.

moje dziecko zamiast pomidorówki to wcina granata! oj dzisiaj już żadnego owocu i nic słodkiego nie dostanie bo potem znowu nie zje tego co ma :/
idziemy do sąsiadki na herbatke

ps. poli nie stresuj się. może tak ma być. z czasem się ktoś znajdzie, a nie tak szybko na łeb na szyje przeprowadzka... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

annaroksana, kciuki zaciśnięte &&&&
agisan_75, 100 lat w szczęściu
a.m.g., kciuki za wizytę &&&&&, co do pieluch, to moja córka urodziła się z wagą 3 kg i uważam, że przy tej wadze na początek wygodniejsze są pieluszki 2-5 kg, a jak możesz kupić pampersy 2 w okazyjnej cenie to i tak kupuj, bo maluszki szybko rosną i będą jak znalazł.
poli, nie stresuj się, czasem lepiej poczekać ze sprzedażą, bo co nagle to po diable:-D
martuszka5, widzę, że Twój maluch też nie słucha się jak i mój tylko, że mój miał zostać w ułożeniu miednicowym, a zachciało mu się fiknąć i jest główką w dół, buuuu

Jak jechałam na planowy pobyt na patologię w poprzedniej ciąży, to moje wierzchnie ubrania zabrał mąż do domu, a teraz jak trafiłam niemalże z ulicy, to zostawiłam rzeczy w szpitalnym magazynie i też było ok.

U nas pogoda dziś do bani:wściekła/y: i ze spaceru nici:no:, nie będę szła na deszcz, bo jeszcze dołączę do grona chorych i po co mi to na same święta.

Jutro czeka mnie MEGA ATRAKCJA .... czyli powtórka testu obciążenia glukozą, bo w szpitalu stwierdzili, że powinnam mieć wynik po 1 godzinie i po 2 godzinach a mam tylko po 2 godzinach:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y: sama glukoza mnie nie przeraża, ale ten stracony czas na siedzenie tam, a jeszcze mam KTG, które muszę zrobić po śniadaniu, czyli najpierw glukoza, później śniadanie, później odczekać i dopiero KTG, po prostu super, znów pół dnia w szpitalu, jak do tego doliczę jeszcze czas na podróż pociągiem w obydwie strony to :wściekła/y::no::wściekła/y::no:

Przyjechał kurier z paczką! Dzwoni spod bramy i nie było go jakies 20 minut! Juz dostałam nerwów, że znów do kogoś innego albo że komuś innemu wydał paczkę:wściekła/y:W koncu przyszedł. Otwieram paczkę a tam na samym wierzchu obrzydliwy termometr delfin (zamiast slodkiej żyrafki), pieluszki w żólte ochydne słoniki (zamiast w milusie żyrafki), jakiś gryzaczek, którego nie zamawiałam...... Oczywiscie zadzwoniłam do mojego M. z awanturą jak jakas opętana..... Aż się ze mnie śmiał....
Już mi na szczescie przeszło...

Martuszka ja bym sie powyła z rozpaczy, bo ja jestem taka,że jak coś sobie ubzduram jakiś wzorek na czymkolwiek to musi być właśnie taki a nie inny bo będę gryzła :-D

Odesłałabym do nadawcy i to ja jego koszt i poszukała gdzie indziej to co mnie konkretnie interesowało... taka jestem hopsa hopsa

Poli ty się nie denerwuj widać tak wam pisane może to i lepiej nie ma wyprowadzki na hurra.

reklama
no niestety zamawiając przez nata trzeba się liczyć z pomyłkami w szczególności w okresie przedświątecznym kiedy sprzedawcy mają dużo zamówień do zrealizowania.
A ja dzisiaj odebrałam sukienkę (kupioną poza allegro więc się obawiałam czy dojdzie) i jestem bardzo zadowolona :D

Do góry