reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Czołem mordki!

Annaroksanna. Trzymaj się i nie puszczaj! Kciuki trzymamy my!
Eve. No co za paskudna przygoda! Dobrze, że załatwiłaś sprawę jak trzeba!
Poli. To ruszyła machina! Musi być dobrze!

A ja dzisiaj zamiast świętować urodziny jakimś śnadaniem do łóżka pognałam na badanie krwi pod kątem cholestazy. Palce mnie trochę swedziały już wcześniej, wczoraj doszła twarz i szyja. Jeszcze w nocy czytałam co i jak w necie i oczywiście nakręciłam się okropnie. Teraz czekam na wyniki, mają być po południu.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie lutóweczki :)
AnnaRoksana trzymamy kciuki &&&& oby wszystko było dobrze.
Eve ale miałaś dzień okropny. Może facet chciał wymusić odszkodowanie, zobaczył że młoda kobieta za kółkiem i myślał że się wystraszysz. Szkoda że nie dali mu tego mandatu.
Agisan wszystkiego najlepszego!
U nas dzisiaj magiczna 30 :-) byle jeszcze 6 tygodni i mogę rodzić chociaż wolałabym za 10 :-)

Ostatnia edycja:
Właśnie Eve już nie wiem co by mnie bardziej zeźliło czy facet od auta czy ta pizza na koniec dnia ... ale mam przeczucie, że pizza;/ dobrze, że gość dopuścił... jak tak czytam o jego upartości i o tym, że nawet policji nie wierzył to może...to był mój teść, on jest takim typem hahahaha

Agisan, 100lat, 100 lat;*** kciuki za badania zaciśnięte, ale prezent będzie udany w postaci dobrych wyników:)

Witam poniedziałkowo,
już po wycieczce do laboratorium, myślałam, że padnę z głodu
agisan, wszystkiego dobrego:-)
ale miałam w nocy przygodę:-Dwstaję sobie na siusiu i w drodze powrotnej do łóżka wstąpiłam do pokoju obok po batonika:-pjuż sobie zadowolona tuptam do sypialni z batonikiem aż tu nagle mój małż zapala światło i mówi: zapomnij, rano badania:szok:rozżalenie moje było gigantyczne ale odłożyłam batonika i grzecznie poszłam spać:tak:
a teraz mam wielkiego lenia i nie chce mi się nawet z psiakiem iść:rofl2:

hej dziołchy!
Co to w ogóle za jakieś porządki szpitalno-chorobowe? nie ładnie! trzymamy kciuki!(jak by wliczyć wszystkich to 4 pary będą-kocie kciuki też się liczą?):-D
Wczoraj(dzisiaj?) o 3 jeszcze zaglądałam ale miałam takiego lenia,że nawet mi się nie chciało nic napisać.
Na 20 mam wizytę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeszcze odebrać wyniki muszę z laboratorium.

Dostałam dzisiaj takiego kopa albo z piąchy :szok: myślałam,że zejdę. Nie wiem co on tam uskuteczniał w środku ale dlaczego musiał to robić z takim impetem?

W H&M są wyprzedaże na dziale ciążowym i dziecięcym. Ja się dzisiaj wybieram na wycieczkę po H&Mach bo w cholernej Arkadii to na moją wielką D już rozmiarów nie było! :wściekła/y: Tylko mi się przykro zrobiło i wyszłam.

A dziewczyny! Jaka jazda! Wczoraj przekładałam ręczniki, okazało się,że małych ręczników to mam tyle,że każdej bym mogła wysłać i stwierdziłam,że popakuje część do pudła na szafę. Nie dość,że większość to nówki sztuki to jeszcze znalazłam jeden z ceną na której było śliczne 1500zł! Nie mam pojęcia ile On tam musiał leżeć ale wygląda dobrze i jeszcze poleży ;-)

Powinnam się wziąć za coś. Leń mnie dopadł. Nawet do kuchni mi się nie chce ruszyć.
Miłego dnia!

Agisan- spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!
Martuszka- też czekam na kuriera już masę czasu..Ale to choinka, więc pewnie mają nawał teraz..
Ja też dziś wizytuję przed 16, ale bedzie bez usg- ostatnio miałam szczegółowe.

Hej Dziewczęta!

Z tą torbą to też mam problem. Mam fajną, ale jest trochę mała na wszystkie gadżety dla mnie i małej. Z kolei targać dwie to niewygodnie. Musze wymierzyć tą moją i sprawdzić co znajdę taniego na allegro o nieco większych wymiarach.

Kasiadz. Ja całe okrycie wierzchnie oddałam mężowi na czas pobytu w szpitalu - przywiózł mi wszystko, łącznie z kozakami kiedy mnie odbierał i już. Przecież zawsze ktoś nas ze szpitala będzie odbierał i może rzeczy przywieźć.

;/

ja rzeczy, w których przyjechałam rodzić oddałam mężowi do domu. jak przyjmują na porodówkę to trzeba się przebrać na IP, więc tam wskoczyłam w koszulę i szalfrok, a buty, kurtka, spodnie itd wróciły z mężem do domu. jak wychodziłam to mi przywiózł i tyle.

ja swoje rzeczy wszystkie w których przyjechałam do szpitala też mężowi oddałam na czas pobytu w szpitalu. Jednak mąż nie woził ich do domu w czasie gdy rodziłam i musieliśmy coś z nimi zrobić:tak:. Więc najlepszym miejscem była walizka, bo przecież nie dam tego połozenej żeby pilnowała:rofl2:
no chyba że poród byłby długi to wtedy mąż mógłby pojechać do domu, ale wg mnie to bez sensu tym bardziej że rodzę 20km od domu. Sąsiad tak zrobił że zostawił żeone w szpitalu (ta sama miejscowość) bo miała długo rodzić i przyjechał do domu żeby drugie dziecko do przedszkola odwieźć, nie zdążył jedzcze wejść do domu a już dostał telefon że ma drugiego syna:-). Chyba że u was na porodówkach jest miejsce gdzie rodząca i osoba będąca przy porodzie mogą zostawić odzież wierzchnią, to co innego ;-)

reklama
Wczoraj wieczorem pisałam posta na komórce i mi się skasował:wściekła/y::angry: I sie tak wściekłam, że poszłam spać.

No i przez to dopiero dziś piszę: Annaroksana trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!&&&&&&

Zamówiłam na allegro kilka rzeczy dla maluszka (tj. kocyk, poduszka klin, materacyk, ręcznik z kapturkiem i rożek), teraz czekam na przesyłkę. :-)

Czesc !

takie mam odczucia ostatnio po ruchach małego :rotfl: tak patrzyłam ostatnio na żywię karpie o w sumie czuje się jak basen z zywa ryba taka ok 2kg hie hie hie :-D
Cortina to już spora ta Twoja rybka, 2 kg to już cos:-D

Bella u mnie wczoraj moja siostrzenica z siostrzeńcem ubierali choinkę (13 i 10lat) i też nie za bardzo podoba mi się ten rozstaw lampek... Ale chyba nie aż tak bardzo, żeby się brać za poprawianie:-D:tak: Albo to już lenistwo mnie bierze:eek:

Martuszka no niestety tak bywa z tymi kurierami... Ale dwa tygodnie to chyba za długo! Zadzwoń do sprzedawcy może on wie dlaczego tak długo nie ma Twojej przesyłki.
:-):tak:
Agisan wszystkiego NAJJJJJJJJJJ!!!!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&

Do góry