reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Czesc !

KONTROLA ! Spicie ? Ja wstałam pokaszlec :-/

Ania 3maj się i nie wyglupiaj ! Maluchu siedź w brzuchu ! Jest kolejka, Zanetka się nie po to narobiła z lista żeby się teraz wpychać, proszę oczekiwać grzecznie na swój tajm !!!
Gnidka nastukaj tam im dzisiaj od lutowek :-)

Aniu1973 nie wiem jak ja żyje, dieta 1000 kalorii to nawet nie jest, nie mam ani smaki ani wechu wiec jedzenie mnie nie interesuje :-/ za to kac pozostał ;-)

martuszka zdjęcie pokoju chciał o zakupilas śliczne loze myslalam ze się będziesz chwalić nam :-p

Agisan glonojad cię śmieszy powiadasz :-D takie mam odczucia ostatnio po ruchach małego :rotfl: tak patrzyłam ostatnio na żywię karpie o w sumie czuje się jak basen z zywa ryba taka ok 2kg hie hie hie :-D

Jessso jak kaszle zaraz płuca wypluje, dzięki. Za życzenia zdrowia trochę pomogły ;-)

Idę spic poranna herbatę ;-)

Palonka dziś widzę grzecznie spisz nie szalejesz na forum, grzeczna dziewczynka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana:))

mąż mi już ciśnienie podnosił od rana ale polazł do pracy ... i dobrze niech tyra hahahahaahah:angry::angry::angry:

AnnaRoksana Trzymam mocno kciuki, tak mocno, mocno, mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poli ja mogę Ci o tym powiedzieć wszystko "zawodowo" zajmuję się podatkiem od sprzedaży nieruchomości:) pisz na priv co i jak a odpowiem:))

w temacie torbo-walizki to ja mialam najpierw torbę (na patologii) potem mąż zanim ją zabrał musiał przytaszczyć rzeczy po porodzie i apakował w taką walizeczkę (jak na bagaż podręczny:)) i miałam dwie w pewnej chwili hehe
płaszcz i buty, długo wisiały w szatni a potem mąż też zabrał:)

Co Wy macie z tym niespaniem?
ja tam zasypiam ładnie to fakt ale w nocy koszmar:((( każda zmiana pozycji graniczy z cudem:((( jestem już tym zmęczona;/

co do remontów i przestawiania to ja też pedantka...do tego stopnia, że wczoraj pokłóciłam się z mężem, że lampki są źle zawieszone i sama po krzesłach skakałam;/ taaaaa............... afere zrobiłam jak wariatka, że nie będę na taką choinkę patrzeć, że jest paskudna, że ja w 8 miesiącu a ten nawet nie może się postarać, żeby mi lampki zawiesić .... wiem, wiem to było wstrętne i teraz mi głupio;/:eek:

trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!!

Witajcie

Kicuki trzymam za naszą pierwszą hospitalizowaną... oby ją unormowali i na święta wypuścili...Dobrze,że ma ten szew...

Boże, ale jestem niewyspana z 50 pobudek chyba miałam... pogoda do bani mam dość

Miłego dnia wam...

Kciuki za badające się, wizytujące dziś...

Palonka dziś widzę grzecznie spisz nie szalejesz na forum, grzeczna dziewczynka :-D

:-D
Pobudka była po 4, ale małż mi zabronił otwierania lapka, kazał spać, nie kręcić się, nie łazić- i o dziwo pomogło, jak tak na mnie powarczał.

Kaszlu nie zazdroszczę, mnie męczy katar i szału dostaję jak mi się nos zapycha:wściekła/y:

Bella - to widzę, że też pokazujesz jędzowate oblicze :p Ja staram się dla Młodej być miła, a dla małża- hmmm, jest ostry fight od paru dni. No i nie przebieram w środkach. Może przeginam, ale uważam że powinien bardziej o mnie dbać i już. O!

Cortina widze, że nie tylko ja chora jestem- prosze podpowiedź mi co bierzesz na kaszel bo mnie choróbsko niestety dopadło a wizyta u rodzinnego dopiero jutro- z gorączką walcze paracetamolem a na kaszel pomysłu nie mam :(
AnnaRoksana kciuki zaciśnięte!

annaRoksana nasze 4 kciuki też zaciśnięte! trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku!! :*
co do rzeczy do szpitala i okryć wierzchnich, to nawet jak te 2 msc temu na patologii wylądowałam, mąż od razu zabrał moje buty, kurtkę, spodnie, sweter do domu i przywiózł jak wychodziłam ;) teraz też tak będzie ;)
muszę na dniach zakupić wszystko chociaż dla siebie do torby do szpitala, bo ostatnio kiepsko się czuję i coraz częściej boli mnie brzuch :/ a tak żeby iść z marszu, to mam szlafrok i klapki :szok: nawet teraz czuję że mi się napina :( zaraz nospę wezmę :( już drugą od 6.30, bo o 6.30 też mnie ból obudził :-( a przed 10 muszę wyjść z domu :/ eh ciężkie to życie ciężarówki...
ostatnio nawet marudziłam mężowi, że mi już ciężko i że już chce luty, i znów że boję się porodu :( ale pocieszacza kochanego mam :)

trzymajcie się dziś wszystkie dzielnie! miłego dnia :)

reklama
siemka :)
po wczorajszym pieczeniu całą noc sniły mi się pierniki :-)

Cortina- uffffff! Juz myslałam że chcesz mój outfit w super kurteczce :-D
Łóżeczko na razie nie rozłożone, a pokoik zastawiony pudlami. Ale jak pokoik będzie chociaż trochę zrobiony- to oczywiscie pochwalę sie ;-)

Mnie właśnie wkurzył kurier:wściekła/y: Czekam na paczkę z allegro, juz chyba ponad 2 tygodnie!!!! Zadzwonił przed chwilą domofon- więc ja dosłownie POBIEGŁAM do drzwi. A tam stoi jakis gościu z kopertą dhl i mowi że on tylko chciał żebym otworzyła drzwi, bo idzie do kogoś innego!!!:wściekła/y:Niedawno tez miałam taki numer- tylko że siedziałam w wannie!!!! Mało się nie przewrócilam wyskakując z wody:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry