reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
hejka!

annaroksana kochana trzymaj się dzielnie &&&&
gnidka dzięki za info i melduj nam jutro jak się nasza Lutóweczka czuje!

ja nie piszę, bo moje samopoczucie do bani, brzuch boli, twardnieje, krocze rwie eh ciężko mi samej ze sobą:-(

W temacie pakowania do szpitala to ja mam torbę, jak na mój gust średniej wielkości, jutro zmierzę to Wam podam dokładne rozmiary i wypełniona była dwa razy po brzegi:tak: odzież wierzchnią i buty jak i u niektórych z Was zabierał emek do domu...gdybym miała walizeczkę to bym się spakowała do walizki - w torbie zawsze tworzy się bałagan:-p

eve ale miałaś dzień! dobrze, że twardzielka z Ciebie i pokazałaś facetowi gdzie jego miejsce - niech się cieszy że dało radę jeszcze spisać te oświadczenie, bo w zasadzie to powinien dostać i tak i tak mandat a do tego punkty.

Ostatnia edycja:
Aleee napisałyścieee:eek:Zaraz będę czytać. Widze tylko, że Annaroksana w szpitalu:eek:KOBIETO BĄDŹ DZIELNA!!!!!NIE WYPUSZCZAJ DZIDZI JESZCZE!!!
Ja się boję, by z emocji też nie zacząć rodzić czasem- kupiec sie odezwał, że będzie już załatwiać notariusza- matko i córkooooo:tak:Za dużo tego na raz hehe.

Czy któraś z Was sie orientuje jak jest z płaceniem podatku od mieszkania na kredyt nabytego 2 lata temu?? Wiem, że sa zwolnienia jesli sumę tą przeznaczy się na cele mieszkaniowe, ale jak jest gdy spłacam kredyt????

oj się porobiło...
a ja właśnie i dzisiaj o was myślałam i chciałam was pytać, tzn gnidke i anneroksane co robicie po świętach, a tu takie info :/ no nic... oby się dzielnie w szpitalu trzymali!

i ja wkraczam do grona zaciśniętych kciuków. trzymam z całych sił i nie puszczę :tak:
u mnie dzisiaj brzuch twardy jak kamień, na sen się nie zanosi a o 7 trzeba wstać i do laboratorium na badania:crazy:

reklama
annaroksana kazała was wszystkie ucałować :tak: jutro będzie coś więcej wiadomo więc się odezwie. w razie czego dostała sterydy na szybszy rozwój płuc i to narazie tyle. gnidka ją odwiedzi to będzie na bieżąco.

ech ruszyło nasze szpitalne sos. całe szczęście, że ania ma ten szew

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry