reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Bella, trzydzieści ku..a sześć :growl:

maruszka5, jak rodziłam córkę to miałam prawie 37, a teraz ....:szok::szok::szok: nie będę pisać nawet
bella83, jak sprawdzam wagę córki, na siatkach centylowych w niecie to zawsze jest do wyboru, kiedy był poród: przed 32 tygodniem, pomiędzy 32 a 37 tygodniem, po 37 tygodniu, więc wg tego donoszona ciąża, to ta po 37 tygodniu.

Ostatnia edycja:
A ja mam pytanie z innej beczki:-) nie mam pomysłu na prezent dla swojego chłopa:shocked2:może coś podpowiecie? co dajecie swoim pod choinkę?:happy2: mój może nie do końca zasłużył na taki gest z mojej strony ale niech pozna moje dobre serce, coś dostanie...tylko co kurka wodna?:-D

agaod ja nie robię prezentu dla męża:sorry2: tak się umówiliśmy od jakiegoś czasu że rezygnujemy z prezentów - ale gdybym miała coś kupować to kupiłabym mu słuchawki bezprzewodowe - lubi słuchać muzyki, a ja ciągle chodzę i mu amplituner ściszam:sorry2: bo mi za głośno:-p

śpicie?????? poli?? :D bo ja oczywiście spać nie mogę :wściekła/y: szału dostaję!
ze mnie przed ciążą to był śpioch jakich mało, nawet moje dziecko przyjęło do wiadomości, że rano musi spać dłużej bo mama doopy nie ruszy za wcześnie, a teraz to spać nie mogę!! nosz.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry :) Jak mi się masakrycznie dzisiaj wstawać nie chciało... W zasadzie to nadal jestem w łóżku... ale to tylko ułuda, bo za 30 min wstajemy do pracy :( Antoś spać mi nie daje, wierci się strasznie, w nocy w pewnym momencie patrze a ja nie mam brzucha!!! macam się wszędzie i co?? młody spał na baczność :-D Strasznie mnie wsędzi między piersiami. Chyba są już tak duże, że ich codzienna bliskość im nie odpowiada :-D macie jakieś rady na swędzącą skórę? czymś to smarować czy jak? i też mnie strasznieeeee suszyyyyy... a apetyt ostatnio słaby...

Nie wiem czy się liczy, ale PIERWSZA!
Te które jeszcze nie spały nie liczą się do kunkurencji :-D

Edit:
A buuuu! Musiałam edytować, bo Gnidka mnie wyprzedziła jak ja sobie z radosną miną lidera pisałam ten post :sorry:

Gosia ja też mam problem ze spaniem. Przed ciążą to mogłam iść spać o 23 i wstać o 11, o ile nie później, a teraz nie mogę zasnąć do 2 w nocy, a o 5 budzę się wyspana :wściekła/y: Może nasze organizmy przygotowują się do mniejszej ilości snu? Ciekawe czy jest taka możliwość?

Agaod ja popieram zdanie Patika :-) Jakbym miała kupić mężowi prezent to na pewno byłyby to słuchawki bezprzewodowe, tylko, że z innego względu ;-) Mój mąż często zapomina, że słucha czegoś na słuchawkach i wstaje od komputera, a raczej próbuje wstać. Zazwyczaj kończy sie prawie tak samo jak w filmie "Moje wielkie greckie wesele".

Czyli mniej więcej tak:
Moje wielkie greckie wesele - YouTube

:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! :-)
jaki piękny dzień dziś mamy! u Was też taka ładna pogoda? tylko zimno strasznie...
jeszcze żadnego wpisu dzisiaj? :>
dziewczyny współczuję bezsenności... ja polecam książkę do łóżka na zaśnięcie ;) albo naukę :p mi zawsze pomaga :D albo tv ;)
ja dziś miałam krótką noc, bo zasnęłam po północy a wstałam o 6, ale nawet wyspana jestem, chociaż zobaczymy za kilka godzin, pewnie mnie łóżko na drzemkę zawoła ;D
pierników wczoraj nie dałam rady upiec, więc dopiero dziś za jakieś 3h się za nie zabiorę, bo po drodze lecimy po farby i malujemy pokój Maluszka! :D (tzn raczej w tym stanie mężowi nie pomogę, ale rok temu machałam wałkiem sypialnię i salon ;)) ale się cieszę! i już się nie mogę doczekać urządzania :D co prawda każdy mebel z innej parafii i w innym kolorze, ale co tam ;)

miłego dnia dziewczyny! :)

reklama
patkik, eve, dziękuję za rady z całego serducha:-)słuchawki to my mamy i powiem Wam, że jak są użyte raz w miesiącu to dużo:cool2:ale właśnie wpadłam na genialny pomysł, ostatnio w jednej z galerii handlowych widziałam stoisko z ręcznikami, kocykami, które były haftowane różnymi napisami, np. Najlepszy Tatuś:-pposzukam na allegro, na pewno coś takiego znajdę, bo do tej galerii mam ok 50 km:tak:
ja nigdy nie miałam problemów ze spaniem i sądziłam, ze nigdy mnie takie nie dotkną a tu proszę, w nocy przewracam się z boku na bok i zasnąć nie mogę:szok:
właśnie zjadłam na czczo kilka czekoladowych cukierków :rofl2:

Do góry