bella będzie trzeba założyć wątek z listą rozpakowanych lutówek i tam wszystkie detale z datami, wymiarami itd. z czasem jak się wszystkie rozpakujemy to zrobimy archiwum na te typowo ciążowe wątki, żeby za dużo tego nie było
reklama
martuszka5
Fanka BB :)
Ja niestety nie mam tyle szczęścia i z dnia na dzień przyzwyczajam się do samotności.. bo raczej to mnie czeka.
Orchidea, przestań chrzanic! ;-)Z tego co kojarzę, jesteś bardzo młoda, i nawet nie masz pojęcia co może się zdarzyć...np. za rok. Teraz jest cięzko, ale życie robi masę niespodzianek!
Ja za to Wam powiem, że dzieci to moglam rodzić jak miałam 20 lat, a nie teraz. Teraz nie mam zdrowia :-(
Martuszka a Ty ile masz lat? Jak mozna wiedziec hehe
Zgadzam sie z Toba, Ize rodzilam jak mialam 26 i ciaze fizycznie znosilam dobrze teraz mam prawie 30 i niestety bole plecow i innych czesci ciala oraz ogolne zmeczenie daje sie we znaki:/
Zgadzam sie z Toba, Ize rodzilam jak mialam 26 i ciaze fizycznie znosilam dobrze teraz mam prawie 30 i niestety bole plecow i innych czesci ciala oraz ogolne zmeczenie daje sie we znaki:/
annaroksana
Od tygodnia strasznie słaby internet mam, odezwę się jutro. Buziaczki lutóweczki;-)
martuszka5
Bella, trzydzieści ku..a sześć
paol1nka
Nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie o prezent, ale wybaczam Wam bo już sama wymyśliłam...
A tyle stron naprodukowały!
Jeaaaa, Martuszka! To nie jestem najstarsza! PP
A tyle stron naprodukowały!
Jeaaaa, Martuszka! To nie jestem najstarsza! PP
Ojjj Martuszka przestan,piszesz jakbys miala ze 46 lub 56!! Juz sie balam o to hehe
Swoja droga mordki ktore wstawiasz przy postach zawsze mnie rozwalaja)
POl1nka ojjj:/ a jaki prezent kupilas?
Laski zadam pytanie tu bo tu nas jakby wiecej czyta) niz " u lekarza"
Od ktorego tygodnia ciaza jest donoszona? Mi sie wydawalo, ze jak sie konczy 37 a moja gin. Mowi ze juz po 36 jest ok, ja sie nawet ciesze z tego tylko tak ciekawa jestem
Swoja droga mordki ktore wstawiasz przy postach zawsze mnie rozwalaja)
POl1nka ojjj:/ a jaki prezent kupilas?
Laski zadam pytanie tu bo tu nas jakby wiecej czyta) niz " u lekarza"
Od ktorego tygodnia ciaza jest donoszona? Mi sie wydawalo, ze jak sie konczy 37 a moja gin. Mowi ze juz po 36 jest ok, ja sie nawet ciesze z tego tylko tak ciekawa jestem
Ostatnia edycja:
reklama
eve1911
Moja gin twierdzi, że donoszona to skończony 36 tc, ale pewnie ile lekarzy tyle opinii
Ja się najadłam mandarynek i teraz jeszcze mam ochotę na popcorn. Taki co to się do mikrofalówki wkłada. Posiadam takowy owszem... ale kurka... czemu do tej kuchni mam aż 5 dużych kroków? : Oo:: Oo:
No nic... chyba nie mam wyjścia i muszę ten rajd (prawie) Paryż - Dakar odbyć. Trzymajcie kciuki żebym się nie zasapała jak zielony ogr, albo raczej ogrzyca coś jak Fiona, ale inny kolor włosów i zdecydowanie krótsze. Umiecie to sobie wyobrazić? Tak? To właśnie ja
I ten wieczny kac, o którym piszecie... Myślałam, że tylko ja tak mam, że dla mnie 2L wody na dzień to za mało. Ulżyło mi, że też tyle chłepczecie co ja Jednak jak człowiek nie robi czegoś sam to się lepiej z tym czuje :-)
Dobrej nocy lutoooffkowe oreczki! Baj!
Ja się najadłam mandarynek i teraz jeszcze mam ochotę na popcorn. Taki co to się do mikrofalówki wkłada. Posiadam takowy owszem... ale kurka... czemu do tej kuchni mam aż 5 dużych kroków? : Oo:: Oo:
No nic... chyba nie mam wyjścia i muszę ten rajd (prawie) Paryż - Dakar odbyć. Trzymajcie kciuki żebym się nie zasapała jak zielony ogr, albo raczej ogrzyca coś jak Fiona, ale inny kolor włosów i zdecydowanie krótsze. Umiecie to sobie wyobrazić? Tak? To właśnie ja
I ten wieczny kac, o którym piszecie... Myślałam, że tylko ja tak mam, że dla mnie 2L wody na dzień to za mało. Ulżyło mi, że też tyle chłepczecie co ja Jednak jak człowiek nie robi czegoś sam to się lepiej z tym czuje :-)
Dobrej nocy lutoooffkowe oreczki! Baj!