reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

o ja glupia! pojechałam sama na zakupy do carefura. Jedzeniowe na święta, glownie gotowe rzeczy typu proszki do pieczenia, musztardy, majonezy. jestem ledwo żywa :-(to juz nie dla mnie. A cała robota to popchać trochę wózek i do samochodu.

Był pan od zmywarki i naprawił w pól godziny! :-) jupi!!!!!!! Strasznie mnie stresowało, że na święta zostanę bez zmywarki. Jutro chyba będę myła cały dzień czyste naczynia z radości :-)

Czy was tez tak brzuch ciągnie w dół? Czuję się jakbym worek cementu dzwigała pod skórą :-(

Kupilam w carfurze pieluszki pampers premium care mini 76 (coś koło tego) szt. za 40 zł zamiast 50. Nie wiem czy cena dobra - ale wzielam.

reklama
też już na wodę patrzec nie mogę... we wszystkim wyglądam jak słonica:(
wszyscy na te świeta będa wyglądac jak lasencje a ja jak ta kotna foka się potocze.......ale mam doła.... fryz okropny... eh....
też mi się wydaje, ze brzuch mi ogromny się zrobił, ciężko mi:(
doznalam szoku, ze mala juz tak wysoko kopie:szok:

A ja mam tak,że ledwo litra płynów w siebie wduszę :confused:

Cortina - niezłego buszownika musisz mieć skoro ludzie widza jak bryka... u mnie czasem minimalnie jakies fale

Kwasia - miło ze strony teściowej,że pralkę kupi.

Agisan - powodzenia na szczepieniu

Martusza - łącze sie w bólu zakupowym he he

Mam tak samo zakupy to mordęga, niby nic nie kupię jakieś pierdoły lekkie a zsapana jak nie wiem, brzuch tez grawitacja przyciaga :eek:

Zmywarka wybawieniem he he dobrze,że juz na chodzie i mozna z niej korzystać.

Patrzyłam dziś w gazetce na pampersy cena ok tylko do 3 nam jeszcze ho ho ho :-D

Pospałam godzinke bo gapiłam się w tv a jak przysnełam tel zadzwonił i to jeszcze pomyłka i juz nie zasnęłam.

Nerwa mam bo znów mnie kuje w gardle jak by szpilka z lewej strony sobie siedziała tam a tak się zaczęło ostatnio.. hmmm jak to tak zapalenie po zapaleniu? :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Wciagnęłam banana, mandarynek, kiwi i mi się marzą śliwki na ciepło pod kruszonką która mi zaserwuje?

Nadmierne picie mnie również dotyczy więc podpisuje się rękoma i nogami :dry:..
Do tego dorzucam jeszcze ciężki oddech i wzdychanie jak słoń co 3 oddechy. Masakra. Zastanawiam się czy to mała mi gdzieś na przeponie siedzi czy jak..
Zauważyłam, że odkąd jestem w ciąży nienawidzę ciepłych kaloryferów. Zawsze u siebie w pokoju miałam rozkręcone na 5 i spałam przy kaloryferze bo było mi zimno.. a teraz?! Kaloryfer zakręcony i do tego rozszczelnione okno na noc.. umrzeć można z tej duchoty ! mam nadzieje, że po ciąży mi minie.

Zazdroszcze Wam mężów, małżów, mężusiów, misiaczków i jak ich tam jeszcze nazywacie.. pielęgnujcie dziewczyny to wszystko bo to naprawdę prawdziwy skarb.. :sorry2:
Ja niestety nie mam tyle szczęścia i z dnia na dzień przyzwyczajam się do samotności.. bo raczej to mnie czeka. Czym ja sobie na to zasłużyłam? Czemu ja pewnych rzeczy nie widziałam wcześniej ? Nie każdemu pisane jest widocznie szczęście.
Buziaki..

u mnie również okna pootwierane, mąż tylko jak przyjeżdża to wszystko zamyka i kaloryfery odkręca i tak cały czas.

Mam dzisiaj straszny dzień, facet od komody mnie wkurzyl - nie odbiera telefonu, komode przywiózł ale nie taką jaką trzeba - ale pracownicy zostawili a ja za nią nie zapłaciłam i powiedziałam nie zapłacę !! Normalnie wszyscy Ci fachowcy to o kant dupy rozbić że sie tak wypowiem brzydko. Tak mnie zdenerwował że płakałam pół dnia a moja maleńka czuje ze cos nie tak bo cały dzień mnie kopie jak wariatka. Na koniec zadzwoniłam do brata i z nim sie pokłóciłam i teraz jestem szczęśliwa. Boże niech ten dzień się kończy !!!!

Orchidea - czasem lepiej być samej niż cierpieć przy boku niewłaściwego faceta, uwierz mi, do Ciebie kiedyś też uśmiechnie się szczęście. Trzymam za to jak najszczersze kciuki bo każda kobieta zasługuje na porządnego faceta.

orchidea jak byś się miała męczyć z kimś niemądrym to lepiej być chwilowo samemu. z czasem to się zmieni :)

DZIEWCZYNY PYTANIE ORGANIZACYJNE - CZY KAŻDA MA DO KOGOŚ W RAZIE CZEGO NUMER TELEFONU? jesteśmy już na takim etapie, że różnie może być więc niech się każda z kimś wymieni, żeby było jakieś źródło informacji. mam nadzieję, że żadna na patologi nie wyląduje, ale nigdy nie wiadomo co nam życie przyniesie. w szpitalnym sos podajemy tylko info od kogoś kto je przesyła. komentarze puszczamy tutaj.
zrobię też wątek gratulacyjny, który mam nadzieję sobie poczeka do połowy stycznia :tak:

Ania, czuje sie zaszczycona:)))
Zaraz sobie zapisze numer:)

Gosia super ten watek gratulacyjny:)
A gdzie bedziemy podawac daty urodzenia, wage i cm naszych pociech? Styczniowki tak maja fajnie zrobione:))

MegiPegi tu odpowiem na Twoj post o gratulacjach:) ja tam moge je przyjmowac juz po nowym roku hehe do 1 lutego to bym nawet nie chciala czekac:))

Orchidea tak jak pisza dziewczyny, lepiej byc bez faceta niz z byle kim:// jesli to nie ten to moze lepiej ze wyszlo to teraz. Sciskam mocno:***

reklama
Do góry