reklama
poli0105
Fanka BB :)
Cortina to ja zapraszam na cole...mąż dziś 8 litrów kupił bo ja jestem chora na jej punkcie. Wiem, że nie wolno ale nic innego mi tak w ciąży nie smakuje jak cola
Ja też chcę Colę!!! I pomarańczy!!
poli0105
poli zapraszam a na punkcie pomarańczy też chora jestem. Najlepsze są w Biedronce...soczyste bez pestek po prostu pychota
właśnie mnie mąż nazwał cocacochlejem bo wypiłam całą szklankę coli duszkiem
Dziś byliśmy u rodziców to sie opanowałam co do picia ColiA pomarańcze- popieram- albo Bierdronka, albo Lidl
patik80
hej!
myślami jestem z Wami babeczki, ale czasu na pisanie brak:-( czasami poczytam Was z telefonu, ale niestety nie mam możliwości pisania z niego postów. W czwartek emek zabrał się za malowanie salonu, dwa dni mega sajgonu w domu, a w sobotę gościłam rodziców, brata i siostrę - dzięki ich pomocy udało się ogarnąć ten bajzel;-) to co najgorsze zrobione, czyli okna i firanki
Samopoczucie generalnie do d...y i już nie łudzę się że będzie lepiej, ale komu ja to mówię - jak cierpicie jak i ja;-)
Colą też nie pogardzę;-) może nie piję nałogowo, ale od czasu do czasu szklaneczkę przechylę
Dostałam kilka ubranek dla Jaśka cieszę się bardzo, a z drugiej strony jakoś żal że nie mam możliwości samej po sklepach pobuszować
myślami jestem z Wami babeczki, ale czasu na pisanie brak:-( czasami poczytam Was z telefonu, ale niestety nie mam możliwości pisania z niego postów. W czwartek emek zabrał się za malowanie salonu, dwa dni mega sajgonu w domu, a w sobotę gościłam rodziców, brata i siostrę - dzięki ich pomocy udało się ogarnąć ten bajzel;-) to co najgorsze zrobione, czyli okna i firanki
Samopoczucie generalnie do d...y i już nie łudzę się że będzie lepiej, ale komu ja to mówię - jak cierpicie jak i ja;-)
Colą też nie pogardzę;-) może nie piję nałogowo, ale od czasu do czasu szklaneczkę przechylę
Dostałam kilka ubranek dla Jaśka cieszę się bardzo, a z drugiej strony jakoś żal że nie mam możliwości samej po sklepach pobuszować
Ja się witam po dłuższej nieobecności i melduję, że u mnie wszystko OK poza Ospą Wietrzną synka Miał kiedy zachorować... a dodam, ze jak tylko otrzymalismy wiadkomość o pojawieniu się choroby w przedszkolu, zatrzymałam Go w domu (prawie dwa tygodnie), potem dostał zapalenia gardła (więc pobyt w domu mu się przedłużył) i jak skończył brać antybiotyk (w środę) tak go obsypało .
Mam nadzieję, ze u Was wszystko dobrze... muszę co nieco nadrobić...
Póki co życzę spokojnej i przespanej nocy, z młą ilością spacerków do toalety ;-)
Mam nadzieję, ze u Was wszystko dobrze... muszę co nieco nadrobić...
Póki co życzę spokojnej i przespanej nocy, z młą ilością spacerków do toalety ;-)
reklama
paol1nka
Mhmmmmmmmm, delektuję się porankiem w domu. Pierwszy dzień zwolnienia i nie narzekam Co prawda mam dzisiaj masę rzeczy do zrobienia: pojawienie się w pracy tak na 2h, obiad, lekarz Młodej, zakupy, Mamę muszę też zawieźć do lekarza...
Właśnie sprawdzam internety popijając herbatkę. Zapowiada się nieźle, chyba że psycha mi padnie...
Wczoraj byłam u Rodziców i sprawdzałam ubranka po Młodej... mam peeeeeeeeeeeeeełno... Odrzuciłam sukienki i te różowe i nadal fuuuuuuuuuuuullllllllll. Z jednej strony fajnie: nie MUSZĘ nic kupować, z drugiej lipa- bo CHCIAŁAM...
Miłego dzionka wszystkim!
Właśnie sprawdzam internety popijając herbatkę. Zapowiada się nieźle, chyba że psycha mi padnie...
Wczoraj byłam u Rodziców i sprawdzałam ubranka po Młodej... mam peeeeeeeeeeeeeełno... Odrzuciłam sukienki i te różowe i nadal fuuuuuuuuuuuullllllllll. Z jednej strony fajnie: nie MUSZĘ nic kupować, z drugiej lipa- bo CHCIAŁAM...
Miłego dzionka wszystkim!