reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

No nie wierzę- gdzie wszystkie polazły????:confused:

Ja wczoraj zaliczyłam dzień pod patronatem ZGAGI!!Matko jedyna!!I oczywiście wieczorem dogorywałam przez twardnienie brzuchola- cały dzień na nogach bo dzień wcześniej czułam się rewelacyjnie. Dziś się bardzo zaskoczyłam- dosłownie z dnia na dziń pojawiła mi się wyraźna ziemna krecha pod pępkiem;-)

Zamówiliśmy choinkę na allegro- żywa w tamtym roku nie zdała egzaminu w tak małym i ciepłym mieszkanku. No i wyrobiłam ciasto na kolejną turę pierniczków, tym razem innych:happy2: Więc święta tuż tuż.

Miłego dnia brzuchate nieobecne:tak:

reklama
siema niedzielnie Oreczki :-)

to jest swietny przepis, robie od lat z niego i tylko z niego pierniki :-)
Wielkie Żarcie - Przepis - Pierniczki pyszne
zawsze wychodza :-)

nie pisze bo dziecko nr 1 mi sie rozchorowalo, walcze z temp. 39 st noc byla masakryczna :szok: dzis juz lepiej, jutro czeka nas wizyta lekarza, podjrzewam ze to od gardla :-( eh ...

nie daj ze sie przejmuje Maja to jeszcze wczoraj tesciowa mi humor skutecznie zrypala *(&@!(*^#@!&(^# wrrrr ! kto wymyslil tesciowe ??? :confused: jak sie nie odzywa to sie nie odzywa a jak sie juz odezwie to klekajcie narody :angry:

moj maly nie bedzie mial na imie Aleksander, nazwiemy go ZGAGA :zawstydzona/y:;-):-p w nocy wypalilo mi przelyk, moj syn w dzien lezy w poprzek bo czuje ruchy po dwoch bokach a w nocy albo staje na bacznosc albo lezy glowa w dol i mi dupsko swoje w zebra wciska :confused:

znikam, pora brac sie za obiad a mam dzis pysznyyyyy obiad ! mniam mniam :-)

milej niedzieli laseczki :-)

Hej ho!

U mnie też brzuchowych boleści ciąg dalszy...
Dziś została ubrana nasza "dziewczyńska" choinka - fotkę wrzuciłam na odpowiedni wątek ;) Nic więcej mi się nie chce, ani nie mam siły póki co robić. Czekam aż mnie najdzie wena...
Zakupy przez internet - myślę, że fajny pomysł na ominięcie szału i dźwigania siat.
Zmykam. Trzymajcie się ciepło mimo, że za oknem mroźnie.

Ostatnia edycja:
Hej hej :-D
Witam się niedzielnie i ja :tak:
Ogarnęłam mieszkanko i czekam na moją kolej w łazience. Powinnam jeszcze troszkę ogarnąć przy pralce ale sama nie wiem czy mi się chce :zawstydzona/y:
Do M. przychodzą kumple i będą imprezować. Nie do końca jestem pewna czy mi się to podoba ale już się zgodziłam więc nie mam za bardzo wyjścia.
Mam nadzieje,że jutro wieczorem pojedziemy na jakieś zakupy. Chciała bym zacząć pakować przed świętami torbę na wszelki wypadek bo jednak do teściów jedziemy 230km i nigdy nic nie wiadomo.
W tygodniu muszę zrobić badania.
W przyszłą sobotę mamy ostatnie zajęcia z SR i będziemy malować brzuszki :-D
Miłego wieczoru;-)

hej
u mnie dzisiaj nospa tez poszła w ruch :baffled: rano się podnieść nie mogłam, ale po nospie przeszło uff
mama z ciotką już są w drodze na lotnisko buuu mąż za to wraca :tak:

cortina dokładnie ten przepis już podałam na naszym wątku kulinarnym jak dziewczyny pytały o dobre pierniczki :-D:-p też je pieczemy

24h przesiadałam w weekend w szkole, ledwo żyje, wczoraj to już mnie chyba wszystko co możliwe bolało, ale pocieszające jest to, że to był ostatni zjazd w tym roku, poprzenosiłam sobie wszystko na wcześniejsze terminy i teraz pozostaje tylko się uczyć:-) niestety, ale nie mam siły już dzisiaj nadrobić tego co pisałyście, Pozdrowionka!

no to wyskoczylam z przepisem :zawstydzona/y:

ktoras na pizze moze wpasc, moj maz mial zachcianke zakupil produkty, pomoglam mu zrobic, jesc mi sie nie chce za to napialabym sie coli :zawstydzona/y::-p ale taka sniezyca za oknem ze jechac mi sie po nia nie chce :confused::sorry2:

reklama
Cortina, ja podziękuję;) Swoją zachciankę pizzową zaspokoiłam w pt w Pizza Hat:tak:A ja się zajadam już 2 raz kanapką z pasztetem:zawstydzona/y:Wiem, nie powinno się, ale strasznie mi się chciało- więc kupiliśmy najlepszy pasztet jaki był w sklepie (bez MOM). U mnie też śnieg pada- jest pięknie:-DTylko jutro w ten ziąb muszę się doczłapać do fryzjera:baffled:a ja już jak kaleka na całego. Dobrze, że to niedaleko:happy2:

Do góry