reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Nie śpię o 5:baffled:- obudziła mnie synkowa czkawka;-). A potem to już się rozchulał na dobre, dopiero co przestał. Więc się wzięłam znów za pierniki;) U nas na termometrze -8:baffled: Mąż poszedł po bułeczki na ten mróż, brrr. A potem wybywamy do moich rodziców. Miłego dnia babeczki!

reklama
U nas -10 więc nawet nosa nie wychylam tym bardziej,że po jedzonku z KFC w środę zamek mi poszedł w kurtce :-D

Witam sie ze śniadankiem...

Nocka ok kaszel budził a nad ranem harce dzieciulinki

Głos minimalnie lepiej brzmi więc kroczek ku zdrowiu

Miłego weekendu... pewnie będą tu pustki jak zwykle...

Cześć weekendowo!

Rzeczywiście ostatnio coś tu cicho było. Może taki okres przedswiąteczno-chorobowy?
My nadal usychamy w domu - od marudzenia dzieci mam już ochotę uciekać na koniec świata, albo chociaż do osiedlowego sklepu ;) Brzuch i krzyż mnie dziś rano straszliwie bolały, ale jakoś przeszło. Nie wiem kiedy ja odpocznę, chyba na oddziale po porodzie...

Dzisiaj się dowiedziałam, że moja młoda przyjaciółka zobaczyła dwie kreski na teście :) Super wiadomość. Cztery kobiety, z bliższego i dalszego otoczenia (włączając mnie) będą rodzić w 2013 roku! Zabawna sprawa. Razem będziemy łykały nerwosol przed komuniami, testami gimnazjalnymi, maturami...

Miłego weekendu i zdrówka!

Przepis na piernik - taki na melasie i ciemnym piwie - wrzucę na odpowiedni wątek jak się trochę pozbieram.

Ostatnia edycja:
hej
z moich zakupowych planów nici :-( jestem wykończona więc nie ryzykuje bo do hurtowni mam godzinę drogi :baffled: a nie śpię od 4:30 (poli łączę się w bólu) bo Mikołaj szukał taty i jak taty nie było nie chciał spać!! :-( i pewnie jeszcze dzisiaj mnie czeka ciężka nocka bo już był ryk jak się tata na skypie rozłączył :baffled:

Ania zdrówka!

ale tu cisza:szok:
u mnie zimno jak cholera!!!! rano było -19!!!! to się nazywa zima!:p
leze i się bycze. zgaga tak mnie męczy, ze mam dosyc. byłam z męzulkiem na zakupach. chcieliśmy jakiś bujaczek albo huśtawke dziecinie kupic no ale i nas nie ma w sklepie:wściekła/y: przemilcze to co mi się cisnie na jezyk......

jak pochodzę to brzuch boli i znów lezing na tapecie. zdrówka i duzo odpoczynku laseczki zycze:*

Hejka

Ja wczoraj co sobie zaplanowałam to zrobiłam. Jedynie nie upiekłam pierniczków bo miodku w domu zabrakło, więc będę musiała się w niego zaopatrzyć.
Dzisiaj troszkę postroiłam dom świątecznie i od razu inna atmosfera:-) Chciałam jeszcze męża namówić na wypad po choinkę ale chyba już dzisiaj sobie odpuszczę.

Chorowitki wracajcie szybciutko do zdrowia. Trzymam kciuki za poprawę &&&&&

a ja mam juz i choinke i kurtyne w oknie:-D:szok: a cieszę się jak dziecko ... wiem że to wcześnie, ale za 2 tyg na całe święta jedziemy do rodziców więc swoją też się muszę pocieszyć:-) co prawda ma zaledwie 60cm ale za to jaka:rofl2:

A ja skończyłam porządki, załoga mi okna pomyła firany, zasłonki zdjęła, poprasowała, powiesiła, kurze starła z wysokich półek itp ozdobiłam tez troszku okna na świątecznie, wyjęłam różne świąteczne pierdoły i jakoś tak ładnie pachnie i wygląda he he

Częśc zakupów żywieniowych na święta też kupiłam przez neta a co tam nie mam zamiaru w szale świątecznym biegać po marketach i szukać czego mi trzeba wśród tłumów a tak powybierałam co mi pasowało, co mi będzie potrzebne i już.

Głównie do sałatek, ciast,ryb,słodyczy troszku i 200 zł poszło.

Pewnie przyjdzie w tygodniu to w szpiżarce poukładam i będzie czekało.Resztę na miejscu kupię, bo to głównie rzeczy z krótkim terminem ważności więc to jakoś mąż kupi sam...

Zmykam troszku teraz odpocząć.

Spokojnej nocki...

Klowee pochwal się choineczką :-)

Ania zakupów żywieniowych przez neta jeszcze nie robiłam, a może już czas się do tego przekonać? A powiedz gdzie zamawiałaś.

reklama
dodomku. pl

W sumie wysyłka max 10 zł chyba a za każde wydane 20 zł spadają koszty dostawy o 1 zł.

Od 200 zł dostawa darmowa

Tez 1 raz takie zakupy zrobiłam, ale bynajmniej mają dość spory wybór i można poprzeglądać na spokojnie, nikt nie pogania, nie obija nas w sklepowych alejkach, nie padnę z powodu złego samopoczucia he he

Niektóre produkty ciut drożej, inne ciut taniej, ale za to wygoda zakupów BEZCENNA :-D

Miłej niedzieli wam ja znów nie wyspana, gardzioło nocami daje o sobie znac a jeszcze opryszczka mi wyskoczyła na ustach brrrr

Do góry