Poli obdarowałaś wszystkich
my w tym roku kupujemy tylko dzieciom, bo mamy większe wydatki na własne maleństwo więc wszyscy rozumieją, tylko że ja robię paczki na mikołaja i jak tylko sie pojawią to im dam...
Ania zdrowiej szybko
Agisan współczuje oby córy szybko wróciły do zdrowia
Na-cik mieszkałam kiedyś na woli ale przy okopowej i do tego parku miałam za daleko więc na spacer chodziliśmy na cmentarze
Powązki mam w małym paluszku
paol1nka zdrowia dla mamy i oby wszystko pomyślnie się dla was rozwiązało
a.m.g i eve wy nie straszcie tu nas i trzymajcie sie jeszcze w jednym kawałku a małych mikołajów to na drugie święta będziecie stroić
bella trzymaj się diety, a dla Izy zdrówka;-)
a ja siedzę w domu z chorym mężem dla odmiany, dzisiaj wygoniłam go w końcu do lekarza bo migdały ma jak śliwki i boli go gardło, podobno to nie angina tylko przeziębienie tak mu się zagnieździło
i słaby taki... ale może dzisiaj mi powiesi kurtyne z lampek na oknie a w weekend mamy kupić taką małą choineczkę... będzie świątecznie
i tak siedzę i dziergam mu cieplutki golfik coby mu się szyja wygrzewała.
mnie też czasami brzuch twardnieje i sie spina, ale częściej po prostu to mały łobuziak sie wygina i wychodzi przez brzuch na świat;-)
ja mam ciuszki poprane i poprasowane i spakowane w karton żeby sie nie kurzyły, ale reszta wyprawki czeka na przypływ gotówki... nie mam nic z tych wszystkich drobiazgów które są potrzebne
a i pościel jeszcze czeka na pranie ale to już przed założeniem zrobię