reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Moj maz w "akcie jednosci" zrobil sobie popcorn...ktorym pachnie w calym domu!!!!! Mogl choc dzis sobie darowac...zeby m:no:u tak miedzy zeby nawlazilo!!!!!!:wściekła/y:

reklama
Jejku dziewczyny, ciągle myślę nad tymi skurczami, jak je poznać??

Czy też czujecie barzdo nisko brzucha, jakby dziecko Was "drapało" pazurkami????

Bella- kopnij no tego męża:angry:

Poli ja tez o tym mysle...czasem czuje takie napiecie jakby mrowienie i mysle, ze to to...a dotykam brzuch i miekki, wtedy mysle, ze to mala sie wypina a w zasadzie kopie w cos w srodku... Brzuch mi ciagnie w dol i ostatnio tak boli w okolicy szyjki, chyba kopie prosto w nia lub nie wiem sama, glowa naciska? Teraz mam 2x tyle stracha bo cholestaza lubi wywolac wczesniejszy porod:( zeby tak do stycznia wytrzymac...ehhhh

Poli ja tez o tym mysle...czasem czuje takie napiecie jakby mrowienie i mysle, ze to to...a dotykam brzuch i miekki, wtedy mysle, ze to mala sie wypina a w zasadzie kopie w cos w srodku... Brzuch mi ciagnie w dol i ostatnio tak boli w okolicy szyjki, chyba kopie prosto w nia lub nie wiem sama, glowa naciska? Teraz mam 2x tyle stracha bo cholestaza lubi wywolac wczesniejszy porod:( zeby tak do stycznia wytrzymac...ehhhh

3mam kciuki, by jednak choroba była łagodna:baffled:

Ja od kilku dni mam ciągnienie+ kłucie w pochwie, miałam tak na początku ciąży.

Co do tych skurczów- może wieloródki sie wypowiedzą, jak to odczuć??

ja mam cały czas twardy brzuch jak kamień. I czuje takie ciągnięcie, wypychanie. Myslałam że to skurcze- ale na KTG wykazało że nie mam skurczy. To mały tak pcha az gule wyskakują na brzuchu.
Też sie boję że nie donoszę, jutro wizyta zobaczymy co powie.

Smoniczka- solidaryzuję się z Tobą, dzis tez zaliczyłam kłótnię z mamą, tylko to ja za dużo powiedziałam :-(

Poli, jeśli chodzi o mnie to ja czuje cos "ala" mrowienie przy jednoczesnym ucisku w dole no i oczywiscie mój brzuch jest jak kamień cały twardy. Czasem tak boli że nie jestem w stanie sie ruszyc ;/ myśle że jak poczujesz to będziesz wiedziec ze to to :) tak jak z ruchem naszych dzidziusiów

kurcze od 17.30 nie odłożyłam telefonu nawet na 10 minut co chwile ktos dzwoni ;/ facet od mebli jutro już przychodzi a pisałam że musze czekac, ten to ma tempo, choć nie będe narzekać

hello !

Anioleczek na jelitowke w ciazy mozna a wrecz trzeba brac elektrolity i probotyk typu entero acidolac :tak:

Bella ale lipa myslalam ze cie ominie to swinstwo :-( dieta watrobowa nie jest taka zala, dasz rade :-) dla Natalki wszystko :-)

moj kot doprowadzil mnie dzis do lez !!! nie jem czekolady ale dzis mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaka ochote, znalazlam u dziecka kawalek, kosteczke doslownie !!! polozylam sobie na komodzie i poszlam po herbate, wracam a moj kot sie oblizuje :angry::szok: myslalam ze ja roznios, moja czekolada buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :crazy:

Poli ja sie tam w nd urobilam z piernikami, oj ja glupiaaaaaaaaaa dzis je dekorowalam z corka :rofl2:

ktorej to teskt :moj mozg jest na wakacjach" ??? hahaha powalil mnieeeeeeee :rofl2:

widzę, że ogólnie humor lutówek dziś beznadziejny. U mnie też średnio a raczej przez pewną część dnia miałam podły nastrój i nawet się z mężem trochę poprztykałam ;/ ale w sumie przeszło, zaczęła się wojna na poduszki (ten mój mężuś to czasem jak dziecko :D:D) i humorki przeszły. Zabrałam się dziś za prezent dla mojej mamuśki :) ma to być zawieszka aniołek z masy solnej z podkładką do kalendarza zdzieraka (będzie wisiał pod aniołkiem) tą podkładkę muszę jeszcze zrobić, na razie tylko aniołek gotowy

Załączniki

• aniołek.jpg
    aniołek.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
to ja też coś dorzucę, straciłam nadzieję, że przed porodem zacznę i skończę pracę licencjacką, w sobotę będę musiała to uświadomić promotorce, śliczny prezent zrobiłaś kwasia:-)

Do góry