reklama
poli0105
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny, ciągle myślę nad tymi skurczami, jak je poznać??
Czy też czujecie barzdo nisko brzucha, jakby dziecko Was "drapało" pazurkami????
Bella- kopnij no tego męża
Czy też czujecie barzdo nisko brzucha, jakby dziecko Was "drapało" pazurkami????
Bella- kopnij no tego męża
Poli ja tez o tym mysle...czasem czuje takie napiecie jakby mrowienie i mysle, ze to to...a dotykam brzuch i miekki, wtedy mysle, ze to mala sie wypina a w zasadzie kopie w cos w srodku... Brzuch mi ciagnie w dol i ostatnio tak boli w okolicy szyjki, chyba kopie prosto w nia lub nie wiem sama, glowa naciska? Teraz mam 2x tyle stracha bo cholestaza lubi wywolac wczesniejszy porod zeby tak do stycznia wytrzymac...ehhhh
poli0105
Poli ja tez o tym mysle...czasem czuje takie napiecie jakby mrowienie i mysle, ze to to...a dotykam brzuch i miekki, wtedy mysle, ze to mala sie wypina a w zasadzie kopie w cos w srodku... Brzuch mi ciagnie w dol i ostatnio tak boli w okolicy szyjki, chyba kopie prosto w nia lub nie wiem sama, glowa naciska? Teraz mam 2x tyle stracha bo cholestaza lubi wywolac wczesniejszy porod zeby tak do stycznia wytrzymac...ehhhh
3mam kciuki, by jednak choroba była łagodna
Ja od kilku dni mam ciągnienie+ kłucie w pochwie, miałam tak na początku ciąży.
Co do tych skurczów- może wieloródki sie wypowiedzą, jak to odczuć??
martuszka5
ja mam cały czas twardy brzuch jak kamień. I czuje takie ciągnięcie, wypychanie. Myslałam że to skurcze- ale na KTG wykazało że nie mam skurczy. To mały tak pcha az gule wyskakują na brzuchu.
Też sie boję że nie donoszę, jutro wizyta zobaczymy co powie.
Smoniczka- solidaryzuję się z Tobą, dzis tez zaliczyłam kłótnię z mamą, tylko to ja za dużo powiedziałam :-(
Też sie boję że nie donoszę, jutro wizyta zobaczymy co powie.
Smoniczka- solidaryzuję się z Tobą, dzis tez zaliczyłam kłótnię z mamą, tylko to ja za dużo powiedziałam :-(
Poli, jeśli chodzi o mnie to ja czuje cos "ala" mrowienie przy jednoczesnym ucisku w dole no i oczywiscie mój brzuch jest jak kamień cały twardy. Czasem tak boli że nie jestem w stanie sie ruszyc ;/ myśle że jak poczujesz to będziesz wiedziec ze to to tak jak z ruchem naszych dzidziusiów
Cortina
hello !
Anioleczek na jelitowke w ciazy mozna a wrecz trzeba brac elektrolity i probotyk typu entero acidolac
Bella ale lipa myslalam ze cie ominie to swinstwo :-( dieta watrobowa nie jest taka zala, dasz rade :-) dla Natalki wszystko :-)
moj kot doprowadzil mnie dzis do lez !!! nie jem czekolady ale dzis mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaka ochote, znalazlam u dziecka kawalek, kosteczke doslownie !!! polozylam sobie na komodzie i poszlam po herbate, wracam a moj kot sie oblizuje myslalam ze ja roznios, moja czekolada buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Poli ja sie tam w nd urobilam z piernikami, oj ja glupiaaaaaaaaaa dzis je dekorowalam z corka
ktorej to teskt :moj mozg jest na wakacjach" ??? hahaha powalil mnieeeeeeee
Anioleczek na jelitowke w ciazy mozna a wrecz trzeba brac elektrolity i probotyk typu entero acidolac
Bella ale lipa myslalam ze cie ominie to swinstwo :-( dieta watrobowa nie jest taka zala, dasz rade :-) dla Natalki wszystko :-)
moj kot doprowadzil mnie dzis do lez !!! nie jem czekolady ale dzis mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaka ochote, znalazlam u dziecka kawalek, kosteczke doslownie !!! polozylam sobie na komodzie i poszlam po herbate, wracam a moj kot sie oblizuje myslalam ze ja roznios, moja czekolada buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Poli ja sie tam w nd urobilam z piernikami, oj ja glupiaaaaaaaaaa dzis je dekorowalam z corka
ktorej to teskt :moj mozg jest na wakacjach" ??? hahaha powalil mnieeeeeeee
kwasia
widzę, że ogólnie humor lutówek dziś beznadziejny. U mnie też średnio a raczej przez pewną część dnia miałam podły nastrój i nawet się z mężem trochę poprztykałam ;/ ale w sumie przeszło, zaczęła się wojna na poduszki (ten mój mężuś to czasem jak dziecko ) i humorki przeszły. Zabrałam się dziś za prezent dla mojej mamuśki ma to być zawieszka aniołek z masy solnej z podkładką do kalendarza zdzieraka (będzie wisiał pod aniołkiem) tą podkładkę muszę jeszcze zrobić, na razie tylko aniołek gotowy
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama