reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Poli- nie pamiętam Twojego poprzedniego projektu, ale ten jest super! W moim stylu :)
Angy- a czemu do psychologa? z powodu humorów ciążowych? Czy coś poważniejszego?

mnie za to obudził dziś straszny sen :(

reklama
czytam czytam i teraz nie wiem co napisac:(
dobija mnie w ciązy to ociemnienie całkowite:zawstydzona/y:

u mnie zima na całego co spowodowało, że muszę zrezygnowac ze szkoły rodzenia.... zasypało nas a ja sama samochodem nie pojadę, maz w pracy i dupa blada. uroki mieszkania w górach:( tak mi przykro, że niczego się nie naucze i nie dowiem...:-( pójdę ciemna na tą porodówkę...

czuje się lepiej. nie przytulam już bialego wiec jest ok. tylko jak chodzę to strasznie boli mnie w pachwinach i w dole brzucha....

byłam w rossmanie i zakupiłam pampki. 2 paczki 1 i 2 paczki 2:-D ostatnie były. i jak się kupiło dużą paczkę 2 to połowę taniej można było wziąsc hustaczki do pupci. ceny super i jestem zadowolona:) kupiłam też posciel małej. koszule do szpitala doszły i sa ok. staniki też w miarę. już przy końcu jestem.
dziś wizyta:)

a ten głupi suwaczek znów mi nie odlicza:wściekła/y:

Witajcie:)
Nadrobiłam, ale jestem tak słaba, że nie mam siły pisać:(
Jednak mam tą jelitówkę- wizyta u lekarza rodzinnego tylko mnie zdołowała:( Mam trzymać dietę i czekać, aż samo minie, bo prócz stoperanu nic nie mogę wziąć. Ścisła dieta niestety nie zaspokaja mojego wilczego apetytu więc chodzę taka nie dojedzona:( Pić mam dużo no i jestem przez to wszytko taka słaba, że tylko śpię i nic nie robię, bo nie mam siły:( Oby mi przeszło jak najszybciej...

Witam sie i ja i dołączam do mam niewyspanych. Zasnęłam cos kolo 1-2 a o 4 sie obudziłam i do 6 leżałam Mała szalała, nie szło zasnąć. Potem o 7.30 juz wstałam bo głodek mnie dopadł zjadłam i do 9.30 jeszcze poleżałam.

Czuję sie juz w miare ok tylko kaszel jak mnie dopada suchy to mam wrażenie,że płuca wypluję za chwilę.

Zbieram się po mału bo o 15 wyruszamy do gina. Dopiero co głowe umyłam, jeszcze golenie nóg i inne zabiegi by wyglądac jak człowiek, do szafy jak zagladam to w niczym ładnie mi nie jest i stoje godzine i nie wiem w czym wyjść do ludzi :szok:

Ciekawi mnie jak mała ułożona jest obstawiam,że w poprzek albo siedzi na pupie, bo ostatnio czuc jej ręce lub nogi w dole brzucha a nie pod żebrami.

Zmykam

Miłego dnia

Witam zimowo:-)
tak się cieszyłam, że spadł śnieg a tu temperatura na + i wszystko topnieje.
Dziewczyny, trzymajcie się zdrowo i dzielnie, już niedługo wszystkie nasze problemy się rozwiążą (i dojdą nowe):rofl2::rofl2:
W sobotę wybieramy się na zakupy dla maleńkiej i dla mnie. Myślałam, że w zimowej kurtce pochodzę do końca roku a już dziś ledwo dopinam w brzuchu i jestem zmuszona zakupić coś nowego, mam nadzieję, że są już jakieś wyprzedaże i promocje bo chcę kupić płaszczyk w dużym rozmiarze a po ciąży oddać go komuś większemu ode mnie;-)
Jedyny problem jaki mnie dotyka to lenistwo, w domu wszechobecny nieład, :baffled: z samopoczuciem też różnie bywa ale na to są sposoby, dzisiaj idę się umówić do fryzjera:-)
Na przyszły tydzień planuję pranie i prasowanie dlatego póki co dołączam do mam, które jeszcze nie ogarniają:rofl2:

Martuszka ja bym stawiała na jakąś edukacyjną zabawkę lub pomagającą przy stawianiu 1 kroczków zależy od kwoty jaką chcesz przeznaczyć

Grająca mata edukacyjna HIT Wakacji Nowe MODELE !! (2841939566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Piękna KOLOROWA INTERAKRTYWNA KOSTKA EDUKACYJNA (2812883223) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do re gdy szkrabik umie już siedzieć

KOSTKA BRYŁA EDUKACYJNA ZASKAKUJĄCA Z KLAUNEM RL (2813840045) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

JEŹDZIK - CHODZIK - WESOŁY MIŚ (2813438203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dla smyka który siedzi można zdemontować kółka tylne a z czasem je dodac, gdy smyk zacznie smigac.

super MUZYCZNY EDUKACYJNY STOLIK nowość!!! (2812863723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja bym na początek np tasiemka przywiązała za rączke sam blacik tego stoliczka do łóżeczka czy nawet do barierki we wózeczku by maluch sie bawił na siedząco troszku sam a z czasem na dywan do stoliczka i niech bryka

STOLIK EDUKACYJNY PANEL INTERAKTYWNY Z ŻYRAFĄ 3978 (2823616861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Takie grajki najszybciej zainteresuja smyka na troszku.

My kupowalismy na pół roczku chłopczykowi kostke edukacyjna i zainteresowała go bardzo potem koło roczku jeździk i brykał z nim po mieszkaniu czy ogroszie jak szalony, mate tez miał grającą od pół roczku i bawił się na leżąco, siedząco, stojąco.

LITTLE TIKES Muzyczny OGRÓDEK 5w1 Stolik ZABAW + ? (2842671708) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie cos tez fajne i funkcyjne kupilismy chrześniaczce na chrzest tylko inna o taka Little tikes Edukacyjny Ogród interaktywny stolik (2838669218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miała 3 miesiące więc wpierw zabawa na leżąco, potem na siedząco, pierwsze kroki to stawiała posuwając taki stoliczek po dywanie jak miał 8 m-cy :szok: i do tej pory je, rysuje tylko przy tym stoliczku a ma juz prawie 3 latka

Hej Dziewczyny!

Piszę choć nie wiem co komu, bo w takim amoku ostatnie dni funkcjonuje, że nie wiem już jak się nazywam. U nas kolejny dzień gorączki starszej. Wczoraj byłyśmy na pobraniu krwi, bo nie wiadomo o co chodzi. Obie wyły - Tosia ze strachu, a Misia, bo Tosi dzieje się krzywda. Siusiów nam się w przychodni już nie udało zebrać,tzn. udało 3 kropelki bo reszta poszła gdzieś bokiem ;), więc muszę dzisiaj dowieźć. Dalej nadrabiam sprzątanie i układanie tym razem papierów, których mam masę... Mam tak dosyć wszystkiego, że hej. Wszystko mnie już boli i ledwo się ruszam. Powinnam leżeć do góry brzuchem (tzn. na lewym boku ;)) i mieć wszystko w poważaniu, a ja latam koło wszystkich oprócz siebie i brzucholiny. Buuu, nazbierało mi się dziś ;(

reklama
Ja też mam ciężkie dni..i fizycznie i psychicznie..Mam takie duszności, że ledwo zipię:baffled:Rodzice mnie zaraz odwiedzą a potem idę na pocztę wysłać kartki świąteczne oraz odebrać resztę prezentów z paczkomatu. Zajdę też do apteki. Obym nie padła po drodze:szok:Ale muszę wyjść, bo czuję, że nie ma tu tlenu!! Obiadu nie robię, nie mam siły..No i czy podołam potem robić te pierniki?:dry:
Niepokoją mnie te kłucia w pochwie, oby to nie skracanie szyjki?

Agisan- dbaj o SIEBIE bardziej babo! Wiem, wiem..łatwo mówić przy dzieciach chorych
Ania- kuruj się!!

Do góry