patik80
Fanka BB :)
nadika powiem Ci, że Twój Natanek musi być mega stęskniony za Tobą, że jeszcze taki przylepek hehe ;-) moja Zosia o rok młodsza i też właśnie się nie może ode mnie oderwać, aż się boję co będzie jak się Jasiek urodzi. Zosia też się często budzi, robi sobie przerwy nocne na zabawę, tulenie - standard to dwie godziny harców. Tyle, że jak zabaluje to jak w końcu zaśnie to śpi do 9 pobudka o 6 teraz jak siedzę w domu to byłoby dla mnie zabójstwo
aniołeczek 21.30 to też wcześnie jak dla mnie przynajmniej - moje dziewczyny nieraz jeszcze o tej porze nie śpią, tylko w łóżkach dyskutują ale one takie typy później chodzą spać to i później wstaną;-) a jak one już zasną to ja się upajam tą ciszą i szkoda mi się położyć bo w końcu mam chwilę czasu dla siebie
Bella mnie serce boli za każdym razem jak próby spokojnego tłumaczenia zawodzą i podnoszę głos:-( eh te porażki wychowawcze
aniołeczek 21.30 to też wcześnie jak dla mnie przynajmniej - moje dziewczyny nieraz jeszcze o tej porze nie śpią, tylko w łóżkach dyskutują ale one takie typy później chodzą spać to i później wstaną;-) a jak one już zasną to ja się upajam tą ciszą i szkoda mi się położyć bo w końcu mam chwilę czasu dla siebie
Bella mnie serce boli za każdym razem jak próby spokojnego tłumaczenia zawodzą i podnoszę głos:-( eh te porażki wychowawcze