reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

pamiętacie jak w niedzielę pisałam, że obudziłam się ze spuchniętym okiem? chyba dostalam jakiegoś uczulenia (próbowałam nowy podkład, na pewno powieki smarowałam) Od tamtego czasu mam obie powieki czerwone na maksa, piekące, schodzi skóra i bolą jak poparzone :baffled:
wygladam jak orka z zatoki meksykańskiej :baffled:

reklama
Patik mi sie serce dziś złamało jak powiedziała, że mnie nie lubi ... tak z rana:(( a to moja wina bo jakbym wstawała 10 czy 20 min. wcześniej to by pewnie się obeszło bez awantur, jutro tak wstanę tylko ta godzina ... 6,20 bleeee
ja nic nie instalowałam tylko czasem tez mi się długo ładuje pole do odpowiedzi i potrafi sie pokazać potem znika i zaraz znowu jest hehe:))

no to i ja ide placki robić... a moj mops siedzi na schodach i tak zachęcająco patrzy aby z nią na górę do wyrka iść hahaah, zrobie mało , żeby mi sie wątroba nie buntowała ... bo ja je mogę jeść do oporu:))))

hej
moje dziecko spało od 18 do 7 :szok::-D a potem położyłam się obok niego i mogłam sobie jeszcze do 9 poleżeć :) i on chodzi dumny i mówi, że jest "any (kochany) synek" :)

widzę, że nie tylko ja dzisiaj zostałam bez kasy i z prawie pustą lodówką :baffled: mam makaron, parówki (które mi w ciąży nie smakują), cebule, ziemniaki, jajka hehe ekstra :/

ja dzień przed glukozą miałam mamy urodziny, więc było i ciasto i ciasteczka i nawet nie pomyślałam, że to może wpłynąć na wynik i całe szczęście, bo wyniki w porządku.

Ja ostatnio nie mogę zasnąć przed 2, kręcę się, wiercę i jest raz za zimno, raz za gorąco, jak się położę na którymś boku to gdzieś mnie coś uciska, że serce mi bije jak oszalałe, jak na plecach to mi kręgosłup chce odpaść :-(
zazdroszczę tym co mogą sobie poleżeć w ciągu dnia - mnie synek nie pozwala tak poleniuchować, z samego rana mi na głowie siada, żebym wstała, ale tak jak pisała Bella dla dzieci jest się w stanie życie oddać. Ja nigdy nie sądziłam, że można kochać kogoś tak mocno jak jak ja swojego urwisa :-)

martuszka podziwiam Cię za ten koncert - wysiedzieć w jednym miejscu więcej niż pół godzinny to dla mnie teraz wyczyn :-p
jakieś słońce się tu u mnie przez chmury przebija - chyba idę z młodym na spacer :-D

Oj widzę, że dzieciątka potrafią nieźle przypalić mamusiom hehe, wszystko przede mną;-) Brownie już się chłodzi, a ja dalej szukam prezentów:baffled:Nie wiem co niektórym członkom rodziny zakupić za cholerę:eek:

kasiadz nie poszłam spać przed 20:) zanim sie jeszcze ogarnęłam z wieczorną toaletą i paroma innymi rzeczami było koło 21.30 więc już nie tak wcześnie:)

gosia- rzeczywiście kochany synek skoro dał ci pospać spokojnie do 7:)

ja przed glukozą 2 dni nie jadłam nic słodkiego i owoców też nie

Pogoda fatalna:( Na obiad mam krokieciki jeszcze wiec znów dziś nie gotuję:)
Wyspałam sie i zjadłam budyń na śniadanie. Umyłam głowę i pomalowałam paznokcie i się tak zmęczyłam, że muszę sobie odpocząć:)

Patik. Za późno! Zjadłam wszystko co zostało ;))))
Poli. A ja z kolei uwielbiam brownie :)
Ania. Miałam to samo! Prześcieradło mi przeszkadzało! Jakieś okruszki kuły mnie w cztery litery, coś mi się pomarszczyło i fałdy mi przeszkadzały - szamotałam się w tej pościeli z 15 minut (wywalając okruszki, naciągając prześcieradło itp.) zanim uznałam, że jest znośnie. Ktoś z boku patrząc pomyślałby, że rozum postradałam :)
Bella. Ja właśnie na Merlinie zamówiłam płyty Michaela Buble.

Dziś w przedszkolu jakieś Andrzejki z rodzicami. Więc na 17 wracamy do przedszkola. Gdyby nie to, że dziewczynki chcą pójść darowałabym sobie...
Muszę iść w końcu dom ogarnąć, a nie chce mi się straszliwie. Jeszcze ta dołująca pogoda, wrrr...Ja to chyba już dojrzałam do śniegu...

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
ale wam zazdroszczę że dzieci dają Wam pospać, mój to w nocy budzi się ze dwa razy,do tego przychodzi do nas do sypialni i całe łóżko jego, kręci się, wierci itd no a pobudka to już o 6 :/

Do góry