reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Domi to chodz na "jogurta" ja właśnie rano jagodowy kupilam:))
wiesz ja ciągle sobie tłumacze, że placki ... mniej tłuste niż frytki hahahahahaha

reklama
Dobry!

Wy tu delikatnie, jogurcik, placki, a ja sie zastanawiam czy banana nie poprawic wczorajsza lasania ;)) Tylko czy moge jesli jutro chcialabym zrobic test na glukoze? Jak to jest z ta dieta, bo mi lekarz oczywiscie slowa na ten temat nie pisnal.

Bella. Wspolczuje sytuacji z corcia! Ja tez dzis mialam dyskusje na temat zbyt dlugiego ubierania...

Przepraszam za brak polskich czcionek, ale z komorki pisze, bo nawet mi sie kompa odpalic nie chcialo...

Ostatnia edycja:
Witam się i ja

Padłam po 22 obudziłam się po 8 więc niby wyspana, no własnie niby bo nie dość,że mnie uwierało prześcieradło 1 raz w życiu to tel mi się rozładował i tyrkał jak to nokia co chwilkę a mi się nie chciało oka otworzyć, szukac go i wyłączyć ale w końcu go dopadłam koło 6 rano.

Planów na dzisiaj brak, nie wiem co bym zjadła na obiad...

Plackami bym nie pogardziła, jak by ktoś zrobił i poczęstował... :-D

Może jakąś zapiekankę na szybko zrobię...

Siedzę i mam wrażenie,że mi zaraz zabraknie powietrza więc co chwila oddycham bardzo głęboko :szok:

Oglądałam wczoraj UWAGA TVN o biednej dziewczynce, normalnie wyłam... taka ma bidulka chorobę pęcherzyce, rana na ranie... tak sobie pomyślałam, jak ja bym dała rady z takim dzieckiem... tyle cierpienie oglądać dzień w dzień a jednak zadbać o rany trzeba dziecka:-(

Miłego dnia wam idę zalegnąć na kanapie chyba na troszku... no dobra na troszku dłużej bo jak juz zalegnę to tak 2-3 godzinki miną...

Domi no co:)) moja mama czasem na obiad placki robiła a frytek nigdy hahaha i tu moje wnioski są uzasadnione bo mamusia na obiad niezdrowego nie poda;))))
Jogurt czeka:)))

Agisan ja dzień przed ok 15 jeszcze zjadłam kilka wafelków i pierniczki w czekoladzie ... i wynik wyszedł dobry:)
fakt zakończyłam kolacją o 18 a na nią był chleb z masłem hehe:))
więc wg. mnie jak teraz troszkę zjesz to będzie oki:))

Ania ja się ciągle zastanawiam, jak ja bym dała radę z chorym dzieckiem ... ale myślę, że ta siła sama przychodzi, bo ja za Izę to bym w ogień poszła!! normalnie dla niej bym kawałek nieba wyrwała jakby mi kto kazał:))

Ostatnia edycja:
Agisan, ja dzien przed glukoza tez normalnie jadlam i wyszlo ok.
mmm... smaku zrobilyscie mi na jogurt, na szczescie w lodowce truskawkowy czeka :-)

byłam wczoraj na tym koncercie :) chór gospel, orkiestra, wokaliści i tancerze- do utworów whitney houston. Mój duży miś zaparkowal pod samą kongresową za 15zeta, żeby misia nigdzie nie musiała chodzić :) Mielismy miejsca bardzo blisko sceny, na środku- i od razu dostałam paniki, że się w razie czego nie wydostanę. Zagrali pierwszy utwór- i po 2 minutach alarm, syreny i komunikat, że w obiekcie wykryto pożar!!:szok:Nie powiem, że trochę strach mnie nie obleciał.... ale za chwilę było już ok. Koncert fajny- tylko mało się nie posikałam (za długo jak dla mnie).

Dzieki. W takim razie ide grzac lasagne :)

ile bym dała za lasagne:( ale to tyle roboty:( musze męża do pomocy zmobilizować!

Wróciłam z Rossmanna (kupiłam 2 paczki jedynek, nie wiem czy aż tyle trzeba, ale stałam 15 min i się zastanawiałam:eek:, że na ponad tydzień to starczy), zjadłam świeżą bułeczkę a zaraz biorę się za BROWNIE:-D

reklama
Witam się w ten listopadowy brzydki dzień....
Właśnie wypiłam pyszne gorące kakao:-) Nocka za mną całkiem niezła, przespana do rana bez pobudek Zosi, co zdarza się niezmiernie rzadko. Emek wybył do pracy, zabrał moją kartę z bankomatu:baffled: w portfelu zero gotówki, w lodówce prawie że nic...i co tu na obiad zrobić???? chyba z konieczności będą placki, bo ziemniaki mam:-p

Agisan nie szalej z tą lazanią :-D
Bella ja też nie znoszę "sprzeczek" z moją Hanką:-( ja ostatnio usłyszałam "Ty wstręciucho!" ładnie co nie?

nie wiem dlaczego ale ja nie mogę pisać do Was z telefonu:baffled: musiałyście coś ekstra instalować, włączać jakąś inną wersję BB? za każdym razem jak próbowałam to włącza się prostokąt z miejscem na odpowiedź ale nie ma kursora:sorry:

Do góry