reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Domi to chodz na "jogurta" ja właśnie rano jagodowy kupilam:))
wiesz ja ciągle sobie tłumacze, że placki ... mniej tłuste niż frytki hahahahahaha

reklama
Dobry!

Wy tu delikatnie, jogurcik, placki, a ja sie zastanawiam czy banana nie poprawic wczorajsza lasania ;)) Tylko czy moge jesli jutro chcialabym zrobic test na glukoze? Jak to jest z ta dieta, bo mi lekarz oczywiscie slowa na ten temat nie pisnal.

Bella. Wspolczuje sytuacji z corcia! Ja tez dzis mialam dyskusje na temat zbyt dlugiego ubierania...

Przepraszam za brak polskich czcionek, ale z komorki pisze, bo nawet mi sie kompa odpalic nie chcialo...

Ostatnia edycja:
Witam się i ja

Padłam po 22 obudziłam się po 8 więc niby wyspana, no własnie niby bo nie dość,że mnie uwierało prześcieradło 1 raz w życiu to tel mi się rozładował i tyrkał jak to nokia co chwilkę a mi się nie chciało oka otworzyć, szukac go i wyłączyć ale w końcu go dopadłam koło 6 rano.

Planów na dzisiaj brak, nie wiem co bym zjadła na obiad...

Plackami bym nie pogardziła, jak by ktoś zrobił i poczęstował... :-D

Może jakąś zapiekankę na szybko zrobię...

Siedzę i mam wrażenie,że mi zaraz zabraknie powietrza więc co chwila oddycham bardzo głęboko :szok:

Oglądałam wczoraj UWAGA TVN o biednej dziewczynce, normalnie wyłam... taka ma bidulka chorobę pęcherzyce, rana na ranie... tak sobie pomyślałam, jak ja bym dała rady z takim dzieckiem... tyle cierpienie oglądać dzień w dzień a jednak zadbać o rany trzeba dziecka:-(

Miłego dnia wam idę zalegnąć na kanapie chyba na troszku... no dobra na troszku dłużej bo jak juz zalegnę to tak 2-3 godzinki miną...

Domi no co:)) moja mama czasem na obiad placki robiła a frytek nigdy hahaha i tu moje wnioski są uzasadnione bo mamusia na obiad niezdrowego nie poda;))))
Jogurt czeka:)))

Agisan ja dzień przed ok 15 jeszcze zjadłam kilka wafelków i pierniczki w czekoladzie ... i wynik wyszedł dobry:)
fakt zakończyłam kolacją o 18 a na nią był chleb z masłem hehe:))
więc wg. mnie jak teraz troszkę zjesz to będzie oki:))

Ania ja się ciągle zastanawiam, jak ja bym dała radę z chorym dzieckiem ... ale myślę, że ta siła sama przychodzi, bo ja za Izę to bym w ogień poszła!! normalnie dla niej bym kawałek nieba wyrwała jakby mi kto kazał:))

Ostatnia edycja:
Agisan, ja dzien przed glukoza tez normalnie jadlam i wyszlo ok.
mmm... smaku zrobilyscie mi na jogurt, na szczescie w lodowce truskawkowy czeka :-)

byłam wczoraj na tym koncercie :) chór gospel, orkiestra, wokaliści i tancerze- do utworów whitney houston. Mój duży miś zaparkowal pod samą kongresową za 15zeta, żeby misia nigdzie nie musiała chodzić :) Mielismy miejsca bardzo blisko sceny, na środku- i od razu dostałam paniki, że się w razie czego nie wydostanę. Zagrali pierwszy utwór- i po 2 minutach alarm, syreny i komunikat, że w obiekcie wykryto pożar!!:szok:Nie powiem, że trochę strach mnie nie obleciał.... ale za chwilę było już ok. Koncert fajny- tylko mało się nie posikałam (za długo jak dla mnie).

Dzieki. W takim razie ide grzac lasagne :)

ile bym dała za lasagne:( ale to tyle roboty:( musze męża do pomocy zmobilizować!

Wróciłam z Rossmanna (kupiłam 2 paczki jedynek, nie wiem czy aż tyle trzeba, ale stałam 15 min i się zastanawiałam:eek:, że na ponad tydzień to starczy), zjadłam świeżą bułeczkę a zaraz biorę się za BROWNIE:-D

reklama
Witam się w ten listopadowy brzydki dzień....
Właśnie wypiłam pyszne gorące kakao:-) Nocka za mną całkiem niezła, przespana do rana bez pobudek Zosi, co zdarza się niezmiernie rzadko. Emek wybył do pracy, zabrał moją kartę z bankomatu:baffled: w portfelu zero gotówki, w lodówce prawie że nic...i co tu na obiad zrobić???? chyba z konieczności będą placki, bo ziemniaki mam:-p

Agisan nie szalej z tą lazanią :-D
Bella ja też nie znoszę "sprzeczek" z moją Hanką:-( ja ostatnio usłyszałam "Ty wstręciucho!" ładnie co nie?

nie wiem dlaczego ale ja nie mogę pisać do Was z telefonu:baffled: musiałyście coś ekstra instalować, włączać jakąś inną wersję BB? za każdym razem jak próbowałam to włącza się prostokąt z miejscem na odpowiedź ale nie ma kursora:sorry:

Do góry