reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

aniołeczek tak szybko spać:szok: jeszcze 20 nie ma:eek: -tzn. nie było jak pisałaś posta

odnośnie kalafiora to ja dzisiaj na obiad zrobiłam zupę kalafiorową i pewnie do końca tygodnia będziemy ją jedli;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuszki ale dzisiaj jestem zmaltretowana.

Postanowilam mamie pomóc w biurze :) więc cały ostatnii czas siedziałam porządkując u niej papiery. Za dużo jednak nie zrobilam bo jak to normalnie bywa kawka, soczek itp. z dziewczynami z biura. Właściwie mialyśmy nadgonić robotę a tu w plecy ..... że aż wzielam robote do domu. W ogole musze jechać na uczelnie dyplom odebrać buhaha bo przez ostatnie półtora roku czasu nie było :)

Ostatnio sie poskarżyłam, że moja maleńka mnie nie kopie to dzisiaj postanowiła cały dzień dawać o sobie znać, albo kopie (delikatnie) albo czkawkę. Chyba później mi będzie tego brakować.

Co do długiego macierzyńskiego to oczywiscie petycję podpisałam ale wiedząc jak sie do tego zabierają, jestem pewna że urlop taki będzie ale od stycznia 2014. Nie wiem czy rząd będzie chciał sobie rzucać kłody pod nogi, tym bardziej że problemem dzieci urodzonych na początku roku 2013 zajeły sie organizację pozarządowe i jakieś fundację.

W ogóle mam pytanie czy wy też tyle pijecie co ja ?! Dziennie pije litr soku bananowego, litr marchewkowego i półtora litra wody ;/ Czasem mi aż niedobrze ale pić mi się chce niesamowicie !

Ostatnia edycja:
Kwasia pisząc kanałówka na NFZ miałam na myśli cały ten proces a nie tylko wypełnienie. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie jest kanałówka jest na NFZ to robi się ją troszkę inną metodą (nie pod mikroskopem), inne wypełnienie kanałów jest, no i samo wypełnienie zęba jest robione amalgamatem. Nie wiem czy którys dentysta zgodzi się żeby zrobic część tak, a częsc prywatnie. Troche to nielogiczne, bo oni potem się z NFZ-tem musza z każdego pacjenta osobno rozliczać. No i co taki dentysta wpisze? Wypełnienie kanałów NFZ i tyle? A gdzie wykończenie zęba?
No chyba, że ktoś ma znajomego dentystę to ten zrobi lepszymi materiałami (tymi co prywatnie), a wpisze, że zrobił na NFZ i zwrot tak czy siak dostanie.

Czy ktoś jeszcze nie śpi????
Mnie też męczy bezsenność, mężulek już smacznie chrapie a ja siedzę i się wgapiam w telewizor. A jak tak długo siedzę to się jeść chce i tak w kółko:wściekła/y:

Czy ktoś jeszcze nie śpi????
Mnie też męczy bezsenność, mężulek już smacznie chrapie a ja siedzę i się wgapiam w telewizor. A jak tak długo siedzę to się jeść chce i tak w kółko:wściekła/y:

Ja nie śpię! Piszę sobie z telefonu emka. Kota leży obok mnie i mlaszcze. Cholera jedna. Dobrej nocki babeczki! ;)

ja spalam od 21;/ mąż wracał z piłki i batoniki miał kupić ... ale niedoczekałam;/

qrczaki mam dziś zły początek dnia ... bo wydarłam się na małą, że już tak późno a ona nie chce się ubierać... w rezultacie sie popłakała i powiedziała, że mnie nie lubi:((
pogodziłam się z nią ale niecierpię jej tak prowadzić do przedszkola chwile po "sprzeczce":((((((

ja też duuuużo piję wg. mojej gin powinnam max 2 l dziennie ale co tam:))
i mam dziś parcie na jogurty!!

Kasiadz zazdroszcze Ci ja jak zrobię zupe to na jeden obiad idzie;/ wczoraj powiedziałam, ze mam dość bo tylko przy garach stoje i nie będzie dziś obiadu jak zupe zjedzą hehe (zawsze robię z założeniem na dwa dni):))

No i ja też już nie śpię. A miałam inne zamiary. Mąż dzisiaj musiał pojechać do Berlina i tak sobie wymyśliłam, że żeby nie myśleć o głupotach to chciałam ten moment przespać, ale niestety nie udało się.

reklama
ja też nie spię już dawno...eh bezsennosc jest okropna. chce mi się pączka i drożdzówki i jogurtu jagodowego!!! a mąz śpi i śpi i mnie to wkurza bo mi sie chce!!!!

za frytki to też bym dała się pokroic albo za placki...mmmm ale kto by tyle przy patelni stał:-D frytki sie szybciej zrobią

Do góry