reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

hej!
wpadam powiedzieć, że żyję zaglądam do Was w miarę możliwości, ale nie mam siły pisać:( jakaś słaba jestem, ledwo wstanę to muszę usiąść bo kręci mi się w głowie i dostaję jakiś duszności. Zamiatałam salon chyba z 1,5 godz. bo co chwilę musiałam robić odpoczynek:-(

miłego dnia:-)

reklama
agisan - nic nie mów o pogodzie... jest okropna... szaro, buro i ponuro :-( mi się nic nie chce... czuję się przygnębiona... chciałabym już jutrzejszy dzień... może będzie lepszy ;-) do tego wszystkiego mąż dziś wybył na drugi koniec PL, chyba to odczuwam i przez to jest mi jakoś dodatkowo smutno... choc wieczorkiem będzie już w domku :tak:

Hej dziewczynki :-D

Nadika- chyba zawsze jak "dwójka" nadciąga to poprzedza ją skurcz. A siła skurczu jest wprost proporcjonalna do wielkości "dwójki" :biggrin2:

Rozbroiła mnie Twoja filozofia! Napisz mi pliz w jakim szpitalu byłaś na KTG?

ahh
właśnie oglądałam ostry dyżur gdzie kobieta w 7miesiącu straciła dziecko bo za mocno w brzuchu owinęło się pępowiną........
się poryczałam:-(

A kopnąć Cię w dupkę za oglądanie takich rzeczy? :wściekła/y:

Mnie chyba znowu nerki zaczynają pobolewać :-(
Wczoraj miałam takiego doła,że spałam najpierw do 15 potem godzinę połaziłam i znowu spałam do 19. Przewegetowałam jednym słowem :-( Jestem okropna dla tego mojego dziecia! Przez to,że tak spałam to zjadłam przez cały dzień jogurt i płatki z nesquikiem :no:

dostałam właśnie telefon od mojej dobrej znajomej i okazuje się ża... bedę miała drugi wózek dla mojego Daniela:szok: obawiałam sie o wózek a teraz mam dwa... no ładnie:( po co mi do jednego dziecka dwa wózki?

Jeden na weekend a jeden w tygodniu :)

kasiadz pisze:
ahh
właśnie oglądałam ostry dyżur gdzie kobieta w 7miesiącu straciła dziecko bo za mocno w brzuchu owinęło się pępowiną........
się poryczałam
unhappy.gif
Też oglądałam ten odcinek ;(

haha sylwia no chyba tak:) no takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam... hehe:) Bedę mieć jeden na spacery a drugi w domu na piętrze i nie bede nosić:) Tak to jest jak ma się wiecej szczęścia jak rozumu...
Też oglądałam ten ostry dyżur... ech:( człowiek całą ciażę sie martwi o to swoje maleństwo... a potem całe życie też się martwi

Martuszka- dobrze,że dobrze, choć lekarze niezdecydowani co do twardnień :) mój gin zrobił taki test wsiadam na samolot bada ginekologicznie potem brzuchem i zarzuca lewo i prawo energicznie i każe sie ubrać raz dwa potem maca brzucholine i pyta tak twardniał, czy bardziej a ja że bardziej na to on no to miała pani skurcze :-D he he więc wychodzi na to że nawet po zwykłym wciągnięciu portek brzuch sie napina...

Twój tekst o dwójce rewelacja :)

Co do wymiany towaru z apteki, to zgadzam się z większością,że jednak to leki i nie ma zwrotów...

Pamietam jak bratowa była w ciąży i wysłała męża po krem na nogi opuchnięte napisała nazwę mu na karteczce, pani powiedziała,że nie ma takiego wcisnęła mu inny spray jakiś nawet nie dla ciężarnych i w domu jak bratowa to usłyszała, sprej obejrzała taki raban narobiła,że po co jej cos co nawet nie dla niej wskazane a nie ma tego co niezbędne bo nogi miała jak banie kostek nie było widać, dosłownie biedaczek biegł do apteki i powiedzial,że żona tego nie chce miał byc krem dla ciężarówek, a nie jakiś lipny spray nawet nie dla ciężarówek i pani mu kaski oddała to w Rossmanie zakupił co miał... z ciężarną sie nie dyskutuje :-D

Co do obiadku to u nas rosołek i do tego domowe cheesburgery.

Pogoda taka sobie, ale mimo to wyszłam tyle co do najbliższego sklepu i lumpka :-D brzuszek ciągnie w dół, myślałam,że mi tak od kurtki ciśnie, bo już taka na styk więc odpiełam, ale na niewiele sie to zdało więc ewidentnie brzucholinę grawitacja w doł pociąga :-D

Aniołeczek zawsze 2 wózki lepiej jak 1

Kasiadz ja Ci dam ogladac takie rzeczy!!!!!!!

Laski czy macie czasem takie kolki w ...pepku?? Jak duzo sie ruszam to mam takie cos i nie wiem co to:/

reklama
Do góry