Hej Lutuffki!
Dołączam do tych, co to po nocach spać nie mogą. Ja to chyba się już przestawiam na karmienie. Budzę się równo co 3 godziny i z pół godziny nie umiem zasnąć. Cały dzień chodzę nieprzytomna, a wieczorem się kładę do łóżka i nagle czuję się mega wypoczęta. O co kaman?
Ja już rano byłam w laboratorium (mocz, morfologia, CRP), bo w poniedziałek wizyta i wypadałoby wyniki mieć
Swoją drogą głupota, że nie mogłam dostać kopii tych, które robili mi w szpitalu. Oszczędność jakaś by była
Wczoraj robiłam listę co jeszcze potrzebuję dla siebie i Kubusia i jestem w szoku... wydawało mi się, że większość rzeczy już mam, a tu jeszcze tyle! Masakra jakaś!
Dziewczyny, które mają już dzieci! Kiedy kupowałyście staniki do karmienia i jak je wybierałyście? Chodzi mi głównie o rozmiar miseczki. Brałyście większe czy jak? Wiem, że głupie pytanie, ale nie mam pojęcia jaki rozmiar mam kupić, a szkoda wydać 50 zł na stanik i potem go nie założyć.
I jeszcze odnośnie termometrów. Zastanawiam się nad takim co to do czoła i do ucha się przykłada. Na podczerwień bodajże. Poleca któraś? Jeśli tak to jaki? Będę wdzięczna za odpowiedź!
Błękitna musisz się nauczyć walczyć o swoje. Kobiety w ciąży mają pierwszeństwo! I czy się to babom z recepcji podoba czy nie, to tak jest. W dodatku nie wiem czy wiecie, ale ciężarnym przysługuje kanałówka w ramach NFZ-tu! Akurat jestem na bieżąco w temacie zębów, więc wiem co i jak :-)
Martuszka Kubuś jest już odwrócony głową w dół i ja czuję jego kopniaki na przeponie i żebrach, a boksuje mnie namiętnie po pęcherzu
rączkami rozpycha się często na boki, ale już zdecydowanie niżej niż wcześniej. Tak mniej więcej na wysokości pępka albo i ciut niżej.
Bella widzę, że problemów z chłopem ciąg dalszy... nie zazdroszczę. Ja na szczęście w przyszłym miesiącu będę zamawiać sobie na allegro całą taką wyprawkę dla mnie (podkłady, wkładki, majtki wielorazowe itp.). Mąż nie protestował
swoją drogą nie miał wyjścia... chyba też nie bardzo mu się uśmiecha ganiać po mieście w poszukiwaniu podkładów dla mnie :-)
Poli narobiłaś mi smaka na nutelle i zjadłam aż dwie bułki! No i zagryzłam mandarynkami
A mnie wczoraj wieczorem tak paliła zgaga, że myślałam, że nie zasnę. Już chyba wiem jak czują się połykacze ognia po występie ;-)
Jeszcze takie pytanko. Czy którąś z Was dopadła nieprzyjemność hemoroidów? Jeśli tak to jak sobie z tym radzicie?