reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Domik z kremem do depilacji nie pomogę, a co do brzucha to duży nie oznacza dużego dziecka a mały małego. Totalna bzdura, moja bratowa miała maly brzuch choc macica spora a dziec tez 4500 g więc gdzie tu logika połoznej? a z Kolei koleżanka miała brzucholine jak z bliźniakami a dziecinka niecało 3200 g :)

Ja tam mam średniaka i się cieszę,że w miare mobilna jeszcze jestem :-D

Co do owocków to ja wszamam własnie ograomiaste jabłko ,2 mandarynki i 1 pomarańcze i to chyba będzie moja kolacja.

Pochwale sie co,żem wynalazła 2 letniej chrześniaczce małża na święta okazja byla to żem wzieła, myślę,że powinno ucieszyć małą...CUDNY Zestaw Kotkowy DOMEK + AUTOBUS ZA0011/ZA0208 (2790397930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak to sam domek ok 50 zł i 37 autobus więc 17 zł zaoszczędzone :) widze,że nie tylko ja to kupiłam dośc chodliwy zestaw :-D

reklama
och ja mam na coś wielką ochotę, ale nie mam pojęcia na co :-( o czym nie pomyślę to jednak nie to... byłam w tesco i uświadomiłam sobie, że chodzi mi o gruszkę, zjadłam gruszkę, wafelka, chipsy solone i nadal nie wiem na co mam ochotę. ani na nic słodkiego, ani słonego, ani kwaśnego, ani ostrego - chyba zwariuję jak czegoś nie wymyślę :-p

jeśli chodzi o golenie to u mnie nie jest tak źle - mam wannę rogową z kawałkiem wyższego miejsca gdzie można usiąść, więc siadam, wyciągam nóżki i heja :-) zobaczymy co będzie później :-p

Jesooo, nie nadążam za Wami :) U mnie obwód 97cm, więc myślę że się nadaję do klubu.

Dzisiaj w pracy zamiast ok.7.30 to byłam o 11. Tak się źle czułam :/// Brzuch mi się spinał, słabo mi się robiło, generalnie mega gorzej mi niż w pierwszej ciąży. Tak jak pisałyście- męczę się, sapię, ręce mi drętwieją przy myciu włosów pod prysznicem. Ogólnie dramat. A tu jeszcze tyle przed nami!

Ostatnia edycja:
domikcw Ty się głupią babą nie przejmuj, bo jak Ania pisze, wielkość brzucha nic nie znaczy;-) położna a takie bezsensowne komentarze serwuje:angry:

Ania no jestem ciekawa jak przypadnie do gustu zestaw hello kittychrześnicy:tak: jak zna bajkę to pewnie się spodoba,tylko, żeby nie było tam małych części bo różne są dzieci, a zabawka jest od 3 lat...jak pokazałam zabawkę mojej 20 miesięcznej Zosi to wpadła w zachwyt "kitty brum brum":-D
Madziku szukaj szukaj może znajdziesz jeszcze swoje smaki:-D byle w żołądku jeszcze trochę miejsca było:-D

dziewczyny, juz nie mogę:-( brzuch mam jak kamień, nospa wcale nie rozliżniła. Kupiłam magnez. Zobaczymy jak będzie jutro.
Czy wy tez macie takie twarde i ciągnące brzuchy? do tego mój jest gigantycznie wielki:-(

byłam dzis odwiedzic koleżankę w szpitalu bo urodziła i tam na nia czekajac przechodziła połozna. zatrzymała się i zaczeła wypytywac o dzidziusia i takie tam. i stwierdziła że mam duzy brzuch i ze dzidziuś będzie pewnie wielki... normalnie mi przykro było że skrytykowała moj bębenek... że niby co ja grubas jestem i bede rodzic giganta???:eek::baffled: przykro mi:(

U mnie jest tak, że jak nas ktoś widzi to mówi że mam duży brzuch. Potem pyta który to tydzień/miesiąc i stwierdza że malutki :-D więc się nie łamię.

A jeśli chodzi o skarpetki to ja u ginki nie ściągam. Zawsze mam świeże i czyste więc nie widzę konieczności.

Patik o tak ogląda na youtube bajeczki o Kitti i Mimi nawet śpiewa piosenkę a z małych elementów to te 4 kotki w domku mebelki i 2 kotki w autku więc nie pozjada, a i zawsze bawi się pod okiem mamy czy taty.

Matruszka ja tam mam miękki i raczej nie ciagnie no chyba,że sporo pobiegam to wtedy kamień mi ciązy :-D

Zmykam juz dziś mycie szybkie zaliczyc i zalec przed moimi serialami :)

W M jak miłość dzis dramaty będa musze obejrzeć choć sama mam dramaty w Ł jak Łózko czyli przewroty z boku na bok, bezsenność i inne takie atrakcje...

Nie skrobac ja szalone co z rana 4 strony na dzien dobry nie będzie do nadrabiania...

reklama
Ale się z was uśmiałam :-D od razu humor lepszy (chociaż dzisiaj na dobry humor nie narzekam)

A ja szalona orka wypuściłam się na zakupy do centrum handlowego. Byście mnie musiały widzieć w akcji, pierwsze schody a ja już taka zadycha jakbym maraton przebiegła, masakra:szok: już się nie nadaję na takie wyprawy.

Martuszka mój się spina zazwyczaj pod wieczór jak za długo w jednej pozycji siedzę, ale jak wstaje to jest ok, a jak się położę na boczku to już w ogóle rewelka :-) mała wtedy fika jak szalona (tylko mnie biodra bolą od leżakowania na boczku).

Paol1nka a dla ciebie szacun że ty jeszcze do pracy chodzisz. Ja bym nie dała rady:no:

Do góry