reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ja wlasnie tez musialam z moich szpilek wszysktich zrezygnowac .... bo kregoslup i bez tego bolal okropnie

mam nadzieje tlyko ze minoga nie urosnie po ciazy bo moje szpileckzi beda musialy isc w zapomnienie na zawsze a podobno nogi czesto sie wydluzaja bo wiezadla sie rozluzniaja w stopach

moja kumpela o numerek wiekrze kupuje teraz, a w Sr tez nam mowili ze to dobra okazja zeby nowe obuwie zakupiuc bo moga byc za male

reklama
Witam się i ja, mam nadzieję, że miejsce w klubie orek jeszcze się dla mnie znajdzie:-)
Marta, z goleniem nóg jeszcze nie taki problem, ale strefy intymne to dla mnie jakiś koszmar, bez lusterka nic nie zdziałam:-D

a nie ja tam nawet się nie zasadzam z maszynką. Po omacku kremik a potem spłukuję pod prysznicem :-D ale w sumie zawsze tak robiłam, maszynka zbyt mocno podrażnia.

Agisan kochanie zyjesz ! a ja juz tak sie martwilam o twoje znikniecie, mua, mua :*** ciesze sie ze wrocilas :laugh2: a facetowi co ci kazal lozko testowac trzeba bylo powiedziec ze 7 mies. temu testowalas i masz efekty :rofl2:

Ogloszenie prezesa klubu okrek ksiezniczek :-p
juz sie nei chwalcie tymi obwodami brzuchowwww bo zeby byc w klubie wystarczy sapac jak parowoz przy prostych czynnosciach typu siedzenie, wkladanie kapci, itd itpppppp :rofl2:

Ania ty to w klubie masz etat zaopatrzeniowca, jescze o klubie nie myslalam a juz wiedzilam ze bedzie to twoja dzialka :tak: bo ja uwielbiam jak kupujesz "tylko najpotrzebniejsze slodycze" :rofl2::-p:-D

Martuszka no i musze zjesc snikersa przez ciebie buuuuuuuuuuuuu :angry:

ktora tu nie wie jaki obiad na obiad :-D ? polecam cyca z kurczaka z patelni grilowej wlasnie z Alkiem pochlonelismy, wciska mi namietnie noge/lokiec w pachwine wiec chyba mu smakowalo :rofl2:

Ja też chce batona...:wściekła/y:Ale ruszam na miasto po 15 więc kupię sobie cały worek:szok:Idę znaleźć jakiś drobiazg dla siostry, by podać jej przez tatusia,

Zanetko, nie martw się, z Twoim brzuszkiem to miejsce w klubie murowane- nooo ale za prezesa się nie wypowiadam, bo widze nowe kryteria są:rofl2:

Mi tam noga może urosnąć, bo mam małą- 37... i będzie okazja do kupowania butów:-DBo ja uzależniona:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
dobra pora spiac posladki i ruszac na zebrania !

wizja 1/2h na tym krzeselku dla krasnala mnie przeraza :rofl2::szok:
ale bede dzielna orka i dam rade !

3mac kicuki orki cobym wstala po zebraniu i do domu wrocila ! :laugh2:

Do golenia nóg trzeba by opatentować teleskopową maszynkę do golenia :-D, ja już niestety mam problem żeby ogolić się w okolicach kostek:rofl2:

O kurcze już ta godzina?:szok: lecę obiadek szykować, bo małżonek zaraz z pracy wraca a ja nawet nie zaczęłam pichcić. :-)

a ja dzisiaj zacwaniakowałam i wyjęłam z zamrażalnika krokiety których kiedyś w przypływie chęci i ochoty do pracy narobiłam i zamroziłam. Do tego z reszty wczorajszej zupy grzybowej zrobiłam sos i mam obiad z głowy. Taka ze mnie sprytna orka jest :-D Zaraz muszę się bujnąć z kanapy i jakoś ubrać- muszę się doczołgać na pocztę a potem ambitnie po męża pojechać. Ciepło na dworze to trochę młodego dotlenię.

reklama
Czolem Orki Zmorki:))))

Właśnie dostałam opier*** z pracy za brak zwolnienia ale przemyslnie zwalilam na męża, że mnie oszukał bo mówił że wysłał;)))

Martuszka ten Twój chłop to na karę biegania boso po bialoleckich polach zasługuje!
Może wiedział, że wieczorem go wyslesz po coś do sklepu i kupił zapasowo:))

Co do wyników badań anemia wg. Mojej gin jest poniżej 11.

Co do golenia hmmmm ja siadam na wannie wyciagam raciczki do przodu i staram się jak mogę:))
Która to grube podkolanowki zakłada do gina??
To mi przypomniało pytanie: jak siadacie na fotel i macie skaretki, podkolanowki itp. To sciagacie? Bo ja zawsze ... A co za tym idzie muszę mieć pomalowane paznokcie a to dopiero sztuka hehe
Ale niestety nie moge się skupić na tym co mówi gin. Jak mam skarpetki czy podkolanowki haha

Do góry