reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dziewczyny- ten mój to kochany jest. ten baton skitrany w spiżarce to był MOJ ULUBIONY BATON :) czyli dla mnie :)

Bella- no białe nieopalone nogi i czarne skarpetki albo antygwałtki- to jest hit :rofl2:

reklama
Oj tam oj tam! To ja od tych podkolanówek ;) Jak mam skarpetki to ściągam oczywiście (no i malunek na paznokciu obowiązkowy!), w antygwałtkach nie pokażę się nawet ślubnemu, ale podkolanówki czy zakolanówki to prawie jak pończochy pensjonarki onegdaj ;)

Ja mam 11,5 w tej chwili i tak o pół od jakiegoś czasu co miesiąc mi spada...

Ostatnia edycja:
A wiecie, że mi jakos głupio w ponczochach, mam ich pełno i chodzę codziennie, wolę nawet niż rajstopy, ale jakos jak idę nogi rozkładać to dziwnie w ponczochach się czuje hihi

Faceci jakoś nie mają takich rozterek :) Powalają mnie np. skarpetki do sandałów latem :)))

Wiecie na co wpadłam - pieczywo Wasa light posmarowane masełkiem. Oj, wciąąąąga!

Ostatnia edycja:
agisan_75 - skarpetki do sandałów latem działają na mnie tak: :angry: hehee.. chciałam wpaść do Ciebie na ten obiad ale niestety Społem zamknięte :-D.
Co do depilacji.. powiem Wam, że w ciąży nogi mogłabym golić raz w miesiącu :sorry: włosy rosną mi jak to się mówi: trzy włosy w pięciu rzędach :) więc moja depilacja jest sporadyczna tej części ciała.
Jeśli chodzi o reszte - regularnie ale z miejscami intymnymi już jest spory problem.. chyba wypróbuje Wasz patent z lusterkiem :wściekła/y:

a sie z Wami uśmiać można :)
ja to bym się tak obraźliwie orką nie nazywała :p najwyżej foczką :laugh2:
też mam problemy z goleniem, nogi jeszcze jeszcze, choć też teraz rzadko, bo i po co.... :p ale miejsca intymne to już bardzo ciężko... wypróbuję patent z kremem, ale boję się że znów infekcję złapię, bo kilka lat temu próbowałam i chyba po takim kremie miałam :/
podesłałam swoje wyniki znajomej lekarce, na jej oko jest ok, bo w ciąży te wyniki często są trochę niższe, i te normy też się zaniża ;) więc humor mi się poprawił :)
tak pisałyście o tej Biedronce ostatnio, no to wpadłam tam dziś, ale jedyne co wołało 'zjedz mnie' to orzeszki w paprykowej skorupce :-p i właśnie kończę paczuszkę :zawstydzona/y: no i nachodzi mnie ochota na coś słodkiego :-p

Oj z wami to mozna boczki zrywac :-D

Co do gina to ja tam zawsze mam skarpetki jakies kolorowe albo odjechane 5 palczaste ala rękawiczka :-D

W końcu ma patrzeć w " oko" a nie na stopy przecież.

Cortina mogę być i zaopatrzeniowcem w klubie dacie liste na te najpotrzebniejsze słodycze to nakupuje i dowioze i owoców tez niepogardze wam dla równowagi

humory i wena w pisaniu Wam dopisują:-Dja leżę i się lenię zgodnie z zaleceniem ginka;-)szczegóły w odpowiednim wątku

a ja tam skarpetek nie ściągam:-D wystarczy że majtki idą w dół:-p

Patik dokładnie majtki w dól a reszta zostaje na miejscu... zima idzie to ubiorę zakolanówki ciepłe a co tam giry maja mi marznąc?
Ja nawet latem smigam i śpię w skarpetkach jak za ciepło nie jest taki żem zmarźluszek... :-D

reklama
hej oreczki:*

ale się usmiałam z Was:p nastroje Wam dopisują a mnie od tego smiechu juz brzuch boli:p

byłam dzis odwiedzic koleżankę w szpitalu bo urodziła i tam na nia czekajac przechodziła połozna. zatrzymała się i zaczeła wypytywac o dzidziusia i takie tam. i stwierdziła że mam duzy brzuch i ze dzidziuś będzie pewnie wielki... normalnie mi przykro było że skrytykowała moj bębenek... że niby co ja grubas jestem i bede rodzic giganta???:eek::baffled: przykro mi:(

mie tez ciągle na owocki bierze. banany i mandarynki to jest to co tygryski lubia najbardziej:) tez czasem mi się wydaje, że duzo jem... no ale cóż. głodna nie bede chodzic:p

golenie jakos mi jeszcze idzie ale rosze o polecenie jakiegoś fajnego kremu do depilacji. ja zawsze trafiam na jakies nie skuteczne w moim przypadku:eek:

Do góry