reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Widze dziewczyny że dzisiaj humor dopisuje

martuszka- baton schowany na nagły atak :)

Co do norm badań to po lewej stronie powinien być zakres referencyjny, każde laboratorium podaje w różnych jednostkach więc takie zakres powinien sie znaleźć. U mnie lekarz sprawdza nie tylko to jedno badanie ale wiem ze patrzy na całość - ostatnio coś przebąkiwał że mam jeść więcej mięsa bo coś mi drastycznie spada hmm ciekawe jak to zrobic jak w mięsie mało mięsa :)

O tak paznokcie mam idealne a myślałam ze już mi tak zostanie :-)

Marta to juz wymaga akrobacji więc ja siadam na wc nogę zarzucam na wannę biorę małża pianke swoją maszynkę i do dzieła... na stojąco bym nie dała rady pod prysznicem a w wannie to jakoś nie pasi mi tak sie golic i myc 2 w 1

Orchide, Poli. Serdecznie zapraszam, ale trzeba po drodze zahaczyć o Społem po więcej tego towaru, bo żem zjadła :))) Ostatni jeszcze pływa w garnku, bo z kolei przedostatni był już na wpych.
Najgorsze nie były na szczęście :)

Przyznam się do totalnego upadku - mi się zdarza nóg nie golić! Raz - jak mnie naszła okresowa niemoc totalna - wybrałam się nawet do gina w grubych podkolanówkach, żeby nie widział co tam się czai ;)))

Martuszka. Przebiegła z niego gadzina ;) Albo po prostu zdesperowana!

Dobra jadę po dziewczyny, popatrzę wieczorem co tam jeszcze dobrego naskrobałyście. Miłego.

Marta to juz wymaga akrobacji więc ja siadam na wc nogę zarzucam na wannę biorę małża pianke swoją maszynkę i do dzieła... na stojąco bym nie dała rady pod prysznicem a w wannie to jakoś nie pasi mi tak sie golic i myc 2 w 1

Ja ostatnio obczaiłam patent z podnoszeniem nogi do góry- nachylanie już mi nie szło :-D ale chyba niedługo będę wstawiała taboret do łazienki i tak jak Ty z nogą na wannie. Kibelek mam osobno.

Witam się i ja, mam nadzieję, że miejsce w klubie orek jeszcze się dla mnie znajdzie:-)
Marta, z goleniem nóg jeszcze nie taki problem, ale strefy intymne to dla mnie jakiś koszmar, bez lusterka nic nie zdziałam:-Djuż teraz wiem jak czują się faceci z dużymi brzuchami:szok::rofl2:
MegoPegi, ja wyniki sprawdzam tutaj Morfologia krwi - Wyniki badań - Zdrowie - Wieszjak.pl
HCT też u mnie wynosi 34, jutro wizyta więc dowiem się co to oznacza.
Mam ochotę upiec jakieś dobre mięcho..tylko nie wiem jakie;-)od tego siedzenia w domu to tylko jem albo myślę o tym co by tu zjeść.

A od jakich wymiarów brzuszka do tego klubu orków przyjmujecie?:-D

Dla mnie nakładanie butów to też katorga:szok::eek: Do tego też mam wiązane buty, a widziałam takie fajne na szpilce z futerkiem, niestety w takich w ciąży to chyba bym z metr nie uszła:-D:rofl2:

Patik Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&

reklama
Jakie warunki trzeba spełnić żeby dołączyć do klubu orek? Jeśli tylko obwód brzucha się liczy to chyba się nie załapię :-(

Co do golenia nóg to już się zaczynają schody ale ze strefą intymną nie jest aż tak źle, jeszcze.

Do góry