Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
agisan_75 można się wprosić na porcyjkę? ![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
melduję, że test obciążenia glukozą zdałam (prawie) śpiewająco114mg/dl po 2 godzinach i 85mg/dl na czczo
martwią mnie wyniki hematokrytu (34), hemoglobiny (11,7) i erytrocytów (3,7)... mam je poniżej normy... do wizyty u gin jeszcze 2 tygodnie, umiecie rozszyforwać te wskaźniki??
A Martuszka, co? Pewnie w wannie utknęła
Dzięki ale wazelina to nie dla mnie, za tłustaooo fakt ! to byl glupi pomysl sznurowane buty hahahaha
a co do suchych rak bo zapomnialam ci maj dir napisac to polecam wazeline kosmetyczna z apteki za cale 1,60 zlrewelka !
a wiecie jakie mam zajebiste paznokcie w ciazyrewelacja !
niestety aż tak przewidująca nie byłam i właśnie w moich butach tego zamka mi brakuje :-( czasem ze skarpetkami też jest problem zwłaszcza gdy zapomnę je włożyć przed wciągnięciem dżinsów. Bo w domku chodzę na gołe stopki i boso.hej, ja mialam podobne obawy co do puchnacyhc nog, na szczescie kupilam sznurowane - na zamek z boku, ale juz smao zakladanie skarpet to masakra czasem.
Hej!
Jeśli przyjęcie do klubu orki uzależnione jest tylko od wymiarów to możecie mnie brać w ślepojuż z 2 tygodnie temu było chyba ze 110 cm
![]()
czasami sobie mówię, że już by mógł być lutybylebyśmy tylko zdążyli zrobić to co musimy przed jego przyjściem na swiat
melduję, że test obciążenia glukozą zdałam (prawie) śpiewająco114mg/dl po 2 godzinach i 85mg/dl na czczo
martwią mnie wyniki hematokrytu (34), hemoglobiny (11,7) i erytrocytów (3,7)... mam je poniżej normy... do wizyty u gin jeszcze 2 tygodnie, umiecie rozszyforwać te wskaźniki??