reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dzień dobry:)

dziękuję za przepisy na muffinki:) będę próbować, tylko muszę zmienić te maliny na coś innego, bo malin jesć nie mogę...

Przespałam dziś 14 godzin:szok: Ale przynajmniej się wyspałam:) Zjadłam małe śniadanie i wstawiłam pranie. Puki co siedzę bezczynnie. Robota nie zając- poczeka:)

Pogoda znów do bani:( mgła i zimno...

reklama
Ty! Pani Cortina! Nie poczuwaj się za bardzo na tego prezesa orek, co? :rofl2: Prezesem musi być ktoś, kto wyglądem orkę zaczyna przypominać więc myślę, że z moimi 103 cm w pępku nadaję się idealnie. Ewentualnie z racji wieku (no bo jesteś już starszą panią :-D:-D) to Ci może ustąpię i będę v-ce :-D

Cortina ja to dopiero narobiłam z kupnem butów na zimę. Bałam się, że spuchną mi nogi i takie na zamek nie będą pasowały więc kupiłam ...sznurowane!! ale ja głupia byłam:eek: już teraz sapie jak parowóz zakładając je, nie wiem co będzie za trochę.

kogo jeszcze musze w klubie orki zatrudnic ?

Cortina-
Kucharz tona pewno, nawet kilku. Ale przede wszystkim to należy zatrudnić jakiegoś strongmena, najlepiej z uprawnieniami na kierowanie taczką, coby orki na te posiłki dowoził!!

Jejku, mi to by już w tej chwili taki się przydał, bo trzseba mnie podwieźć do kibelka a potem do wanny (zahaczając po drodze o lodówkę)....

Cortina ja to dopiero narobiłam z kupnem butów na zimę. Bałam się, że spuchną mi nogi i takie na zamek nie będą pasowały więc kupiłam ...sznurowane!! ale ja głupia byłam:eek: już teraz sapie jak parowóz zakładając je, nie wiem co będzie za trochę.
ooo fakt ! to byl glupi pomysl sznurowane buty hahahaha :-D

a co do suchych rak bo zapomnialam ci maj dir napisac to polecam wazeline kosmetyczna z apteki za cale 1,60 zl ;) rewelka !

a wiecie jakie mam zajebiste paznokcie w ciazy :szok: rewelacja !

Eve a co ty mnie ze stolka wygryzasz te te te !!! :wściekła/y::angry::crazy: ty tam lepiej grzecznie lez i jedz :rofl2: hahaha :tak:

poodkurzalam, zjadlam marchewke i mysle co dalej poczac :rofl2: ale marnie mi idzie :-D:rofl2:

Cortina-
Kucharz tona pewno, nawet kilku. Ale przede wszystkim to należy zatrudnić jakiegoś strongmena, najlepiej z uprawnieniami na kierowanie taczką, coby orki na te posiłki dowoził!!

Jejku, mi to by już w tej chwili taki się przydał, bo trzseba mnie podwieźć do kibelka a potem do wanny (zahaczając po drodze o lodówkę)....

:laugh2::rofl2::-D:-) hahaha !
a to my mamy gdzies chodzic ? :eek: ja myslalam ze orki tylko leza i wymagaja ? moze zmienic nazwe klub na KLUB ORKI KROLEWNY ? wtedy bedziemy mialy wieksze uprawnienia :laugh2: ?

Ostatnia edycja:
hej, ja mialam podobne obawy co do puchnacyhc nog, na szczescie kupilam sznurowane - na zamek z boku, ale juz smao zakladanie skarpet to masakra czasem.

Wczoraj chyba taki dzien jakis byl bo ja tez najchetniej bym lezala jak wieloryb albo orka na suchym brzegu.

doslownie suchym bo skora mnie na calym ciele swedzi, najchetniej wykapalabym sie w jakims balsamie ;)

Z wielkością mojego bębenka (jak mawia mój małżonek kochany:tak:) to powinnam być jako jedna z pierwszych do klubu zaproszona, zaraz fochem rzucę, a co:-p Idę pod prysznic, a Wy tu się zachowujcie jak na matki- Polki przystało- a nie "śmichy, hihy":szok:

Eve no to jeszcze ja - Wszystkiego najlepszego, bezbolesnego i szybkiego porodu (w terminie oczywiście :-)) a potem samych przespanych i spokojnych nocy :tak:

nie było mnie na BB weekend i odczytałam tylko ostatnie 3 strony, by choć trochę być na bieżąco ;-)

o tym paciorkowcu to pierwsze od Was słyszę - nie pamiętam czy miałam to badanie robione w poprzedniej ciąży, ale nic mi się nie kojarzy i ani ja ani synuś nie dostawaliśmy żadnego antybiotyku :no: i teraz się zastanawiam czy jakoś mnie to ominęło czy mi lekarz zrobił to badanie tylko nie poinformował... dziwne

ale mam teraz wizytę w piątek to zapytam...

czy jest tu jeszcze ktoś oprócz mnie kto nie zna płci swojego maleństwa ?? czuję się z tym bardzo osamotniona, że wy możecie już mówić po imieniu do swoich dzidzi a ja nie :-p mam nadzieję, że jeszcze przed Świętami mnie gin wyśle na USG :-)
ja też nie znam płci na 100% lekarz powiedział że wygląda na chłopca ale pewny nie jest. 30.11 idę na 4d i może uda się sprawdzić płeć na 100%

reklama
POLI jakie smiechy ? jakie chichy ? my tu powazne orkowe sprawy omawiamy ! :szok::szok::szok:

Agisan narobilam mi ochoty tym pomelo i zniknela :angry:

Do góry