poli0105
Fanka BB :)
Ja też się naczytałam o rzucawce po tej mojej migrenie..No i to barzdo poważna sprawa.. Gdzieś pisało, że niebezpieczne jest jak skok ciśnienia nastąpi w ciągu kolejnych 7 dni. Aniu, miej się na baczności!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj widzę że niewesołe wiesci tutaj serwujecie :-( trzymam kciki za wszystkie chorowitki!
Ja niestety dołączam dziś do grona cierpiących :-(
Wczoraj w szkole rodzenia zaczęło mnie rozkładać przeziębienie. Wieczorem kichałam (nawet po 20 razy pod rząd!!!)smarkałam, i rozbolała mnie mocno głowa :-(Od 3 rano nie śpię, pocilam sie strasznie, organizm chyba walczył, tak głowa boli, pół nocy okład z lodu i o 4 w nocy wymiotowałam z tego bólu :-(Głowa boli do tej pory, fakt że troszkę mniej, ale to dla mnie masakra taki ból :-(
Jezu, nacik-mam schiza, że mam wszystkie te objawy Ostatnio zauwazyłam, że coś ze wzrokiem mi się dzieje, poprostu gorzej widzę. Czy to może byc od luteiny? Czy któraś coś na ten temat słyszała?
Jesli chodzi o niskie żelazo w ciaży- to PRAWIE KAZDA ciężarna ma niskie