Dzień dobry!
eve &&&& za poprawę !!!! współczuję tych wszystkich dolegliwości:-( jakby się dało ten czas przyspieszyć, żeby ta ciąża tak nie ciążyła
kaja a konsultowałaś ten wynik z lekarzem? może nie będzie tak źle...oby wszystko Wam się poukładało i dzidzia zdrowo na świat przyszła!!!
Ania jak nie znajdziesz truskawkowej milki to do siebie zapraszam
jeszcze wszystkiego nie zjadłam
poli zawzięłaś się na te prawko, nie ma co! melduj kiedy dokładnie będzie egzamin, to będziemy masowo trzymać kciuki
a opłaty notarialne, no cóż - małe nie są
myśmy 4 lata temu zapłacili za akt darowizny jakieś 1200 złotych, ale działeczka malutka i nisko wyceniona była.
agisan bidne te Twoje dziewczyny, a Ty razem z nimi:-( oby lekarz coś skutecznego zapisał! moje niunie za bardzo styczności z innymi nie mają, więc trzymają się dzielnie, ale wiem że te przejścia chorobowe mnie nie miną na przyszłą jesień
wracam do sprzątania - salon ogarniam w każdym zakamarku i nie wiem czy to był dobry pomysł, bo jak wszystko wywaliłam na środek to teraz sajgon na całego
trzymajcie się zdrowo i cieplutko! jak ktoś ma chęć to może mi podesłać pomysł na obiad, jakiś prosty i z podstawowych składników, bo do sklepu nie mam jak iść teraz;-)
Hanka znalazła w tej chwili moją milkę
i mówi " mamo znalazłam duży kawał czekolady - podzielmy się
"
papa