poli0105
Fanka BB :)
Witam po zakupach i glukozie. Właśnie jem pyszną bułeczkę z twarożkiem i pomidorkiem:-) Pojechałam do przychodzi rano z tatą, kolejka króciutka więc szybko weszłam i pojechaliśmy na rundę po cmentarzach. Oczywiście ledwo tam za nim chodziłam, strasznie było mi słabo i mdliło- a samo wypicie wg mnie nie było takie koszmarne hehe. do tego napatrzyłam się tam na ogrom grobów dziecięcych. Nie dość, że słabo mi było to jeszcze wyć mi się chciało z żalu...Po godzinie wróciłam na ponowne pobranie krwi a tam tłumMłode panie w kolejce prawie mnie pobiły, jak ja śmiem wejść bez kolejki...Bez komentarza..
Dziś obiadu nie muszę robić;-), dostałam od mamy gołąbki i krokiety z kapustą oraz została mi fasolką, więc od koloru do wyboru. Po południu widzę się z psiapsiółką.
Wczoraj z mężem jeździliśmy po cmentarzach, dziś chyba kontynuacja pod wieczór. A jaka pogoda wczoraj byłaziąb i deszcz grrrr. Oczywiście ledwo tam łaziłam, nie nadaję się na żadne spacery bo brzuch zaczyna ciągnąć okropnie
Sminiczka- a nie czujesz tego bulgotania na tam gdzie ciśnie w prawej strony żeber?? Ja czasem tak mam i myślę, że to wątroba i żołądek pracują
Ania- dziwne te skoki rzeczywiście!! Powiedz o tym pilnie lekarzowi..
Dziś obiadu nie muszę robić;-), dostałam od mamy gołąbki i krokiety z kapustą oraz została mi fasolką, więc od koloru do wyboru. Po południu widzę się z psiapsiółką.
Wczoraj z mężem jeździliśmy po cmentarzach, dziś chyba kontynuacja pod wieczór. A jaka pogoda wczoraj byłaziąb i deszcz grrrr. Oczywiście ledwo tam łaziłam, nie nadaję się na żadne spacery bo brzuch zaczyna ciągnąć okropnie
Sminiczka- a nie czujesz tego bulgotania na tam gdzie ciśnie w prawej strony żeber?? Ja czasem tak mam i myślę, że to wątroba i żołądek pracują
Ania- dziwne te skoki rzeczywiście!! Powiedz o tym pilnie lekarzowi..
Ostatnia edycja: