agisan moja babcia ma na imię Wanda i ja na drugie ;-) ale przyznam się szczerze,że nigdy nie lubiłam tego imienia. Moja babcia jest strasznym cholerykiem, jest niesamowicie wścibska i wszystko musi być tak jak Ona chce. Generalnie bardzo ciężki człowiek. Nie wiem czy to przez imię czy raczej przez to,że jest strzelcem ;-) z pozytywnych rzeczy to ma dużo empatii, zwłaszcza dla zwierząt, a jak chorowałam to wszystko by dla mnie zrobiła. Nie jest bardzo kłótliwa, ale gada do siebie i psioczy. Ale to już starsza osoba.
reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
Ale sie dziś nachodziłam Za to wróciłam zmeczona, ale szczęsliwa, bo wszystko udało mi sie załatwić po mojej myśli
Zmykam spać. Nadrobię was jutro...
Miłej nocki
Zmykam spać. Nadrobię was jutro...
Miłej nocki
kasiadz
tu coś dla dziewczyn z dolnego śląska dsw.doba.pl - wiadomości ze Świdnicy, Dobromierza, Jaworzyny Śląskiej, Świebodzic, Strzegomia, Żarowa -ranking porodówek (może pomoże wam w wyborze)
Witam z rana)Cortina wczoraj noc byla koszmarna, w dzień wysprzatalam cały jej pokoik i ta noc minęła bez najmniejszych zakłóceń) za to wysprzatanie bolał mnie brzuch i zdychalam,Co do wieku to ja jestem młodsza o 5 lat od męża i czasem widać ta różnice)Padlam wczoraj o 20:/Miłego dnia Kochane
Ania1973G
Miłego dnia kochane
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
Padłam dośc wczesnie wstałam o 8 wciągnęłam śniadanko i teraz idę sprzątać puki mam natchnienie
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
Padłam dośc wczesnie wstałam o 8 wciągnęłam śniadanko i teraz idę sprzątać puki mam natchnienie
poli0105
tu coś dla dziewczyn z dolnego śląska dsw.doba.pl - wiadomości ze Świdnicy, Dobromierza, Jaworzyny Śląskiej, Świebodzic, Strzegomia, Żarowa -ranking porodówek (może pomoże wam w wyborze)
O matko mój szpital tak wysoko;-)Opinie ma najgorszego hehe.
Witam Was z rana. Odchorowałam wczorajszą sytuację. Mąż mnie wyciągnął wieczorem do znajomej i do rodziców, by sie trochę wyluzować. Potem oczywiście brzuch mnie długo kuł ( a raczej pod brzuchem na wysokości szyjki) z tego stresu.
Zdecydujemy się na ten przepis działki od moich rodziców i będziemy załatwiać papiery urzędowe. Wszystkie pozwolenia zresztą trochę ważne sa, więc nie musimy w razie czego od razu ruszać z budową. Tylko czy my kredyt dostaniemy cholera? Warunki teraz takie ostre..
anioleczek12341
Poli gratuluję podjęcia decyzji. czeka was nielada wyzwanie... Życzę ci duzo siły w tym przedsięwzięciu i oby wszystko szło pomyślnie
Ja dopiero co wstałam idę zjeść śniadanie i czeka na mnie pranie do wyprasowania i obiad- dziś chyba będzie ogórkowa.
Ja dopiero co wstałam idę zjeść śniadanie i czeka na mnie pranie do wyprasowania i obiad- dziś chyba będzie ogórkowa.
Na_cik. Dzięki. Ta choleryczność to może być strzelcowa - też tak mam ) Podoba mi się zdrobnienie Dusia pasowałoby do Tosi i Misi No nie wiem. Nadal mam pustkę w głowie, ale zawsze to już jakiś trop.
Poli. My też myślimy o domu, działka też jest tylko trzeba by ją przepisać. Ale kredyt, też mam obawy czy nam dadzą, a próbować możemy dopiero na wiosnę - bo wtedy dopiero będzie rok od założenia działalności przez męża...
Wysłałam dziś dziewczyny do przedszkola zobaczymy co z tego wyniknie. Młodsza ma jutro pasowanie na przedszkolaka. A jak ich nie ma to ja się szwendam w szlafroku i napawam się każdą chwilą nicnierobienia No jeszcze trochę potem muszę ruszyć sprawy domowe.
Wieczorem idę do rodzinnej, bo ten zawalony nos zaczyna mnie niepokoić - nie wiem czy te zatoki mi przypadkiem na dzidzię nie sieją...
Trzymam kciuki za wizytówki!
Poli. My też myślimy o domu, działka też jest tylko trzeba by ją przepisać. Ale kredyt, też mam obawy czy nam dadzą, a próbować możemy dopiero na wiosnę - bo wtedy dopiero będzie rok od założenia działalności przez męża...
Wysłałam dziś dziewczyny do przedszkola zobaczymy co z tego wyniknie. Młodsza ma jutro pasowanie na przedszkolaka. A jak ich nie ma to ja się szwendam w szlafroku i napawam się każdą chwilą nicnierobienia No jeszcze trochę potem muszę ruszyć sprawy domowe.
Wieczorem idę do rodzinnej, bo ten zawalony nos zaczyna mnie niepokoić - nie wiem czy te zatoki mi przypadkiem na dzidzię nie sieją...
Trzymam kciuki za wizytówki!
poli0105
reklama