reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

agisan moja babcia ma na imię Wanda i ja na drugie ;-) ale przyznam się szczerze,że nigdy nie lubiłam tego imienia. Moja babcia jest strasznym cholerykiem, jest niesamowicie wścibska i wszystko musi być tak jak Ona chce. Generalnie bardzo ciężki człowiek. Nie wiem czy to przez imię czy raczej przez to,że jest strzelcem ;-) z pozytywnych rzeczy to ma dużo empatii, zwłaszcza dla zwierząt, a jak chorowałam to wszystko by dla mnie zrobiła. Nie jest bardzo kłótliwa, ale gada do siebie i psioczy. Ale to już starsza osoba.

reklama
Witam z rana:))Cortina wczoraj noc byla koszmarna, w dzień wysprzatalam cały jej pokoik i ta noc minęła bez najmniejszych zakłóceń:)) za to wysprzatanie bolał mnie brzuch i zdychalam,Co do wieku to ja jestem młodsza o 5 lat od męża i czasem widać ta różnice:))Padlam wczoraj o 20:/Miłego dnia Kochane:)

tu coś dla dziewczyn z dolnego śląska dsw.doba.pl - wiadomości ze Świdnicy, Dobromierza, Jaworzyny Śląskiej, Świebodzic, Strzegomia, Żarowa -ranking porodówek :D (może pomoże wam w wyborze)

O matko mój szpital tak wysoko:confused:;-)Opinie ma najgorszego hehe.

Witam Was z rana. Odchorowałam wczorajszą sytuację. Mąż mnie wyciągnął wieczorem do znajomej i do rodziców, by sie trochę wyluzować. Potem oczywiście brzuch mnie długo kuł ( a raczej pod brzuchem na wysokości szyjki) z tego stresu.
Zdecydujemy się na ten przepis działki od moich rodziców i będziemy załatwiać papiery urzędowe. Wszystkie pozwolenia zresztą trochę ważne sa, więc nie musimy w razie czego od razu ruszać z budową. Tylko czy my kredyt dostaniemy cholera? Warunki teraz takie ostre..

Poli gratuluję podjęcia decyzji. czeka was nielada wyzwanie... Życzę ci duzo siły w tym przedsięwzięciu i oby wszystko szło pomyślnie:)

Ja dopiero co wstałam:) idę zjeść śniadanie i czeka na mnie pranie do wyprasowania i obiad- dziś chyba będzie ogórkowa.

Na_cik. Dzięki. Ta choleryczność to może być strzelcowa - też tak mam ;)) Podoba mi się zdrobnienie Dusia pasowałoby do Tosi i Misi ;) No nie wiem. Nadal mam pustkę w głowie, ale zawsze to już jakiś trop.

Poli. My też myślimy o domu, działka też jest tylko trzeba by ją przepisać. Ale kredyt, też mam obawy czy nam dadzą, a próbować możemy dopiero na wiosnę - bo wtedy dopiero będzie rok od założenia działalności przez męża...

Wysłałam dziś dziewczyny do przedszkola zobaczymy co z tego wyniknie. Młodsza ma jutro pasowanie na przedszkolaka. A jak ich nie ma to ja się szwendam w szlafroku i napawam się każdą chwilą nicnierobienia :) No jeszcze trochę potem muszę ruszyć sprawy domowe.
Wieczorem idę do rodzinnej, bo ten zawalony nos zaczyna mnie niepokoić - nie wiem czy te zatoki mi przypadkiem na dzidzię nie sieją...

Trzymam kciuki za wizytówki!

z01-kobieta-w-ciazy-5miesiac.jpgz02-kobieta-w-ciazy-9miesiac.jpg

reklama
Do góry