reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

oj niespodzianka same szczescie tylko co z ciuszkami zrobic:-D:-D

co do pampersów to też mam dylemat. jakiej firmy, ile tego kupic. czy 1 czy juz 2. ciężko. moja kolezanka urodziła córke prawie 4 kg a zakładała 1 bo 2 były za duże. no i jak tu decyzje podjac:-D

EVE a Ty to miałaś lezec a nie gobiady szykowac mężowi!!! zgłoś się do lekarza z tymi skurczami.
POLI dobrze, ze trafił się jakiś sensowny policjant i poradził co i jak.
AGISAN wytłumacz o co chodzi z ciociababcia:-D
BELLA zjadłaś już wszystkie te ciasteczka?? mnie na slodko bierze:p

chcę jeśc, ale nie wiem co. niech ktoś mi coś przygotuje:p zmykam:* odezwę sie jutro:* miłego wieczorku

reklama
Domikcw. Z tą ciociąbabcią to są jaja. Moja siostra zostanie babcią, czyli ja dla jej wnuka będę ciociąbabcią ;))) Mój siostrzeniec, którego pamiętam w pieluchach będzie miał dziecko, równe wiekiem z moim dzieckiem. Znaczy się Brzucholina zostanie ciocią wkrótce po tym jak się urodzi. Do czego to doszło hehehe

A swoją drogą ja nadal nie mam pomysłu na imię dla niuni nr. 3. Męczę się z tym jak pies z jeżem... Jak mi się coś podoba, to za dużo teraz dziewczynek o takim imieniu, albo już są w rodzinie. Nie daję rady...

A ja upiekłam swój pierwszy chleb - zapraszam na kromę z masłem ;) Ile dajecie drożdży na keksówkę? Nie wiem czy za dużo nie dałam...

Ostatnia edycja:
Zanetka. W lutym skończy 24. Moi rodzice się pośpieszyli, a moja siostra jeszcze bardziej z pierwszym dzieckiem. Ja z kolei zabrałam się za dzieci późno i teraz się porobiło ;))))

Agisan myślałam, ze to jakaś wpadka za młodziaka, a ten Twój siostrzeniec starszy ode mnie:-) U mnie też jest duża rozbieżność wiekowa, mam siostrę starszą o 15 lat, a co za tym idzie siostrzeńca, który teraz ma 15 lat:eek: A z kolei mój chłopak ma siostrę w wieku mojego siostrzeńca. :-)

czesc ! ja dzis nieprzytomna jestem ! cisnienie mam 135/70 jak na mnie to bardzo duzo :eek:

Bella jak Iza ? lepiej ? kaszel na noc to fatalna sprawa :-(

Agisan a jak maja corki na imie ?ile one wogole lat maja ? moze one pomoga imie dopasowac :-) grayuluje ciociobabciu ;-) do do tematu przedszkolengo to daj jej jeszcze troche czasu, czasmi aklimatyzacja dziecka trwa nawet pol roku.

Aniu moja sie urodzila 3.4kg i w pampersach nr 2 plywala wiec szybko kupowalismy 1 ;-)

POli wspolczuje sasiadki i przezyc :-O co za ropucha !!!!

Marta daj znac jak tam glukoza jutro :-)

Zanetko wspolczuje wydatkow i lacze sie z bol bo na dniach ubezpieczenie samochodu trzeba zaplacic :-(

Eve gadzie lez i pachnij ! a nie mezowi obiady gotujesz nu nu nu !

Co do skurczy brzucha o je miewam ale to dlatego ze moj syn tak walczy, wogole od wczoraj zasnatawiam sie czy on tam napewno mieszka sam :eek: bo ruchy czulam w 3 miejscach naraz wczoraj :rofl2: moze kolesi sprowadzil albo fale robil ;-)

agisan mój mąż ma brata 22 lata młodszego - urodził się już wujem i do np. kogoś kto jest od niego 18 lat starszy :-D i właśnie chciałam pytać o to samo co cortina, czyli o Twoje dziewczyny? szybko nam tu zdradzaj jak mają na imię i ile lat :-D
ANia też zaliczyłam spacer i chcialabym powiedzieć, że dobrze się czułam ale moje dziecko mi uciekało więc ja z tym brzuchem miałam dosyć gonienia urwisa hehehe
w ogóle już z rana byłam w polskiej przychodni 60km stąd więc trochę zdychałam, a młody ma nadmiar energii teraz:-D

Cortina. Gosia. Antonina zwana Tosią Tosiulą Tośką za miesiąc skończy 5 lat, Michalina zwana Misią Michasią Miśką Zdziśką ma 3,5... Obie mają swoje charakterki mocne, każda przejawia inne cechy, ale upór wprost niewiarygodny mają wspólny. Szukam w imieniu dla Brzucholiny cech, które wprowadzą trochę równowagi i harmonii do tego trio. Wierzę, że jest jakaś moc w imionach, bo jak czytam opisy osób mi bliskich i znajomych to wiele mi się zgadza. A przy okazji znacie jakieś Wandy? Fajne babki? A dziewczynki jak zapytać o imię dla siostry to wybór prosty: Róża albo Lilia (wodna na dodatek). Te imiona zawsze przybierają w zabawie :)

Gosia toś mnie ubawiła tym, że mąż urodził się wujem ;))))

Ostatnia edycja:
Nie mam siły was czytać babeczki, psychicznie dziś siadam:( Z mężem na poważnie rozważamy budowę domu w przyszłym roku.. Myśleliśmy o zmianie lokum za ok 3 lata, ale chyba będzie wcześniej..Same problemy..Najpierw auto, teraz to..

Widze temat rozbieżności wieku hehe. Między mną a mężem jest 10 lat, między mną a moim bratem- 12, a między moim bratem a moim synkiem będzie 13;P

reklama
Do góry