heksa77
Fanka BB :)
Oh jak zapachnialo tymi wszystkimi pysznosciami, o krotych piszecie....
Biedna LadyDo musi wytrzymac w pracy bez obiadku...
Ja mam ostatnio straszny problem z gotowaniem
Nie dosc, ze mi sie nie chce, to nic mi nie smakuje....
Dostaje bialej goraczki jak mam ugotowac obiad.......
Mam nadzieje, ze mi to przejdzie
Eve daj koniecznie znac co i jak po badaniu!
Pati a jakie imiona obstawiacie dla trzeciego dzieciatka?
Tak pytam bo imiona Twoich coreczek, Hania i Zosia, to absolutnie moje "typy" wiec jestem ciekawa jakie macie w planach trzecie imie :-)
U Ciebie bedzie malutka roznica wieku pomiedzy dziecmi, u mnie to bedzie 8 i 6 latek, martwie sie troszeczke, jak sie dzieciaki dogadaja ze soba....czy to aby nie za duza roznica wieku...
Mam niesamowity problem z puchnacymi nogami........
Najpierw przez dwa tygodnie bolaly mnie piersi, ale tak bardzo, ze nawet dotyk ubrania sprawial mi bol...
A teraz te opuchlizny...
W poprzednich ciazach bylam popuchnieta ale to w ostatnich miesiacach... Czy to mozliwe, ze teraz juz na poczatku ciazy tak mnie dopadlo? W ogole nie widac, gdzie mam kostki, takie baleroniki mi sie zrobily....
Jeszcze sie nie przyzwyczailam do mysli, ze to ciaza, a tu juz takie "dodatki"
Biedna LadyDo musi wytrzymac w pracy bez obiadku...
Ja mam ostatnio straszny problem z gotowaniem
Nie dosc, ze mi sie nie chce, to nic mi nie smakuje....
Dostaje bialej goraczki jak mam ugotowac obiad.......
Mam nadzieje, ze mi to przejdzie
Eve daj koniecznie znac co i jak po badaniu!
Pati a jakie imiona obstawiacie dla trzeciego dzieciatka?
Tak pytam bo imiona Twoich coreczek, Hania i Zosia, to absolutnie moje "typy" wiec jestem ciekawa jakie macie w planach trzecie imie :-)
U Ciebie bedzie malutka roznica wieku pomiedzy dziecmi, u mnie to bedzie 8 i 6 latek, martwie sie troszeczke, jak sie dzieciaki dogadaja ze soba....czy to aby nie za duza roznica wieku...
Mam niesamowity problem z puchnacymi nogami........
Najpierw przez dwa tygodnie bolaly mnie piersi, ale tak bardzo, ze nawet dotyk ubrania sprawial mi bol...
A teraz te opuchlizny...
W poprzednich ciazach bylam popuchnieta ale to w ostatnich miesiacach... Czy to mozliwe, ze teraz juz na poczatku ciazy tak mnie dopadlo? W ogole nie widac, gdzie mam kostki, takie baleroniki mi sie zrobily....
Jeszcze sie nie przyzwyczailam do mysli, ze to ciaza, a tu juz takie "dodatki"
Ostatnia edycja: