reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Gosia obserwuj małego bo u nas taka wysypka się pojawiła po antybiotyku i okazało się że to alergia na niego, pediatra to olala na poczatku i doprowadziło do tego, że mała miała tyle toksyn, że zastrzyki odczulajace dostawala a jak jej wychodziło z organizmu to świństwo to padło jej na stawy kostki i nadgarstki, zrobiły się sine i spuchly i Iza przestała chodzić na dwa dni:((
A jaki antybiotyk podajesz?

reklama
Wiesz że nie chciałam Ci nastraszyć:**
Ale wiem jak Iza wyglądała, najpierw małe krostki rozlweajace się w plamki, a potem cała czerwona ale to cala! Jak przyszłam z nią do przychodni to pediatra myślała że Iza byla poparzona!
Ona brała augmentin es. Jak się potem okazało sporo dzieci ma po nim alergie:/

Ja mam wyrzut do dziś, bo posluchalam pediatry choć dr z pomocy nocnej mówiła że to alergia. Ja jednak posluchalam mojej i podałam kolejna dawkę:((
Nie chce straszyć, a tylko uczulic że to może być i to.

Moze obserwuj czy krostki się zmieniaja u nas w ciągu doby rozlaly się w plamy, tem. Też spadła bo antybiotyk leczył chorobę, w zasadzie po 4 dniach ucho było prawie zdrowe.:dry:
Krostki były takie płaskie raczej i juz po kilku godz. Się rozlewaly powoli u nas.

Witam wszystkie mamusie:-)
Ja od rana wysprzątałam mieszkanko, poprasowałam co się dało i zmieniłam pościel. Później poszłam na spacerek i do sklepu a zaraz zabieram się za naleśniczki :-)

Gosia współczuję przejść z chorobą małego, kurcze niby już wszystko ok a tu znowu coś, mam nadzieję, że to szybko się skończy. Życzę zdrówka:-)

smoniczka podeślij trochę swojej energii do mnie.Mi się nic nie chce, przeziębiona jestem strasznie. Miałam leżeć niby ale roboty w domu masę. W weekend przyjeżdżają teściowie a u nas wszędzie robota rozgrzebana. Dzisiaj mają mi przywieźć nową kanapę i fotele- jeden pójdzie do salonu a drugi do pokoju Wojtusia :) póki co od wczoraj jesteśmy bez kanapy w dużym pokoju bo starą wydaliśmy do brata. Nowe drzwi wejściowe stoją w przedpokoju i czekają na majstra, okazało się że dopiero w następnym tygodniu będzie mógł przyjechać.

Ale się wkurzyłam :wściekła/y: ten nfz to jakaś pomyłka, muszę iść do kardiologa ale już nigdzie niema terminów na ten rok a w jednej z przychodni mają kolejkę oczekujących już na drugą połowę 2013r. Składki pobierają a itak trzeba się prywatnie leczyć i znowu stówa nie moja:no:

reklama
Marta współczuję remontu, choc ja lubię nowe to w takim stanie bym padła teraz:/

Sylwia okropne to jest waśnie! Na poczatku roku rozdają jak cukierki skierowania czy komuś potrzeba czy nie...nie mam nic do starszych ludzi ale czasem to mi się wydaje, że oni tylko od lekarza do lekarza chodzą...a potem jak komuś potrzeba to skierowań i miejsc brak:/

Do góry