reklama
umówiłam Mikołaja znowu do lekarza, ale wyślę męża bo u mnie wychodzi przemęczenie teraz i totalny brak sił. niech go tylko obejrzy czy tak wygląda wysypka po trzydniówce czy jest uczulony jednak na antybiotyk.
bella one może się jakoś bardzo nie rozlały w plamy ale jest ich coraz więcej. dla mnie to bardziej na trzydniówkę wygląda, ale ja specjalistą nie jestem więc nie chcąc sama diagnozować i zrobić krzywdy wolę, żeby to lekarz obejrzał jednak
bella one może się jakoś bardzo nie rozlały w plamy ale jest ich coraz więcej. dla mnie to bardziej na trzydniówkę wygląda, ale ja specjalistą nie jestem więc nie chcąc sama diagnozować i zrobić krzywdy wolę, żeby to lekarz obejrzał jednak
najlepsze jest to, że Miki nam w ogóle nie chorował przez te prawie 2 lata, a jak zachorował to z grubej rury wrrr
dotychczas to tylko 2 czy 3 razy miał katar po zmianie klimatu i to wszystko było. ale jak się leci z Irl gdzie jest plus 10 stopni do Poznania gdzie jest minus 20 to trudno, żeby dziecko nie odczuło hehe
dotychczas to tylko 2 czy 3 razy miał katar po zmianie klimatu i to wszystko było. ale jak się leci z Irl gdzie jest plus 10 stopni do Poznania gdzie jest minus 20 to trudno, żeby dziecko nie odczuło hehe
martuszka5
Fanka BB :)
Bella- ja planowałam glukozę w piątek, albo poniedziałek (w piątek konczę 24 tydz, lekarz mi powiedizała żeby zrobic po 24 tygodniu). A Ty masz jak widzę tydzien straszą ciąże niż ja.
A ile się czeka na wynik? Tak jak z krwi, ze 1 dzien? Czy dłużej?
Marta- ile czekałaś na wynik?
Bo jak usłyszałam (Poli chyba o tym pisała) żeby 2 dni przed badaniem nie jjeść słodyczy- to tak mnie na słodycze i jedzenie wzięło, że szok i zamiast dzis i jutro oszczędzać się od słodkiego- ja tylko kombinuję co podkąsić wiec nie wiem czy w piatek pójdę na tę glukozę
A ile się czeka na wynik? Tak jak z krwi, ze 1 dzien? Czy dłużej?
Marta- ile czekałaś na wynik?
Bo jak usłyszałam (Poli chyba o tym pisała) żeby 2 dni przed badaniem nie jjeść słodyczy- to tak mnie na słodycze i jedzenie wzięło, że szok i zamiast dzis i jutro oszczędzać się od słodkiego- ja tylko kombinuję co podkąsić wiec nie wiem czy w piatek pójdę na tę glukozę
Ja miałam wynik na drugi dzień. Zawsze dzień przed wizytą u endokrynologa pobieram krew i w dniu wizyty odbieram wyniki. Glukoza była razem z resztą. Pewnie będę musiała powtórzyć bo wyszła za wysoka ale moja ginka nic nie mówiła kiedy mam zrobić. Tylko powiedziała że mogę razem z endo robić żeby tyle razy nie chodzić.
Martuszka ja robię w enel med i tam są internetowo tego samego dnia nawet po 5h
A Ty gdzie robisz?
Qrcze ja to chciałam się dłużej wstrzymać żeby raz krew pobrać na ta cholestaze:/ czytałam że do 28 tc można, ale nie wiem czy to nie za dlugo:/
A Ty gdzie robisz?
Qrcze ja to chciałam się dłużej wstrzymać żeby raz krew pobrać na ta cholestaze:/ czytałam że do 28 tc można, ale nie wiem czy to nie za dlugo:/
reklama
zaraz wyjdę z siebie nie wiem co za baba siedziała w rejestracji jak dzwoniłam i umawiałam Mikołaja bo niedawno dzwonili, że przepraszają, ale tej lekarki dzisiaj przecież nie ma!! i tak tkwię w martwym punkcie bo umówiłam go na jutro rano, ale do tego czasu to on jeszcze dostanie 3 dawki antybiotyku, a jeśli to jednak uczulenie na antybiotyk??