reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ania ja myślę, że to się jednak rzadko zdarza... choć nogi z doopy bym powyrywała tym ludziom z tego żłobka. o tym już wczoraj było głośno na tvp info...
no ale gdzieś trzeba komuś jakieś zaufanie powierzyć bo samemu to się długo nie uciągnie.

reklama
Dobry wieczor!

Smoniczka doczytalam, ze corcia sie szykuje. Brawo!

Ania. O sprawie nie slyszalam i dobrze, bo bym sie nie mogla pozbierac emocjonalnie prawdopodobnie.
Maz Twoj zapewne nie uzyje (nie on jeden zreszta ;)), bo poki co stadion przypomina basen. Zabraklo madrej glowy, ktora zarzadzilaby zamkniecie dachu przed deszczem... Polak jak zwykle madry po szkodzie ;)

Dobrej nocy Dziewczyny. Zobaczymy co nowy dzien nam przyniesie :)

wszystkim chorującym i chorym dzieciaczkom dużo zdrówka.

a ja wczoraj miałam nie przespaną noc bo młoda miała bunt:szok: położyłam się spać o 23.30 a ta o 1 wstała i walczyła do 5, w końcu sie poddaliśmy i o 4 wzięliśmy ją do naszego łóżka, zanim usnęła to strasznie mnie pokopała aż usnęła z wciśniętymi nogami w mój brzuch, a my o 6 już pobudka do pracy:szok:

Ania widziałam dziś o tym na dd tvn i szok normalnie!! O tym karmieniu nie wiedzialam:/ ja to się dziwię też rodzicom, bo ja oddajac Ize to robiłam zwykle naloty!! Tzn. Kilka razy odbieralam ja wcześniej, wpadalam do sali bez uprzedzenia!!
A ta babe stara......to bym wytargala za kudly, wyrwała wszystko co do wyrwania się nadaje i jeszcze nie wiem co bym zrobiła! Szkoda, że inne opiekunki tak długo milczały! Jak można dziecko wiązać, dzicz jakaś!

Cześć dziewuszki.
Jeden dzień człowiek zajęty i już ciężko Was nadrobić nie mówiac o zapamiętaniu wszystkich niusów o odpowiedzenie na nie:zawstydzona/y:
Widzę, że choroby nie ustępuja Gosiu bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że antybiotyk zadziała.
Witam rudzia!!!
Całej reszcie lutówek
dużo zdrówka, miłych wizyt i spokoju:-)
Wczoraj urwanie głowy tańce, drama, basen mojej córci i szkoła:eek:
nie miałam siły Was nadrobić:-) dziś rehabilitacja, jutro od rana szkoła. Poprostu meksyk.
A co do tego żłobka to brak mi słów.
idę lulać bo padam na pysk:-)
dobranoc

Witam Panie:))

Ja dziś nie wyspana:( poszłam spać o 22 potem mąż mnie obudził o 24 bo kładł się spać:/ potem nie mogłam usnac a potem o 4 wstalo moje dziecko i przyszło do nas i zaraz zaczela kaszlec i tak do 5...przenioslam ja do niej i tam prawie do 6 lezałam na podłodze:/ wracam spać a mój mąż już umyty i przed tv ! I szlag mnie trafił, że nawet mi nie pomoże tylko ma to w nosie:/ oczywiście focha strzelilam:/

Wam życzę miłego dnia kochane:)

Cześć dziewczynki, witam się po przerwie. Długo nie miałam kompa a potem remont u mnie i u brata i tak jakoś zeszło. Nadrobić nie mam szans. Od dzisiaj znowu jestem regularnie.

&&&&& za wszystkie wizyty, my idziemy w piątek

Witajcie

z tym meczem to porażka mąż zły jak nie wiem, ale co maja powiedzieć kibice ze stadionu...

Nawet się wyspałam, pogoda ok. więc po śniadanku długi spacer z psem.

Wspołczuje wam tych nieprzespanych nocek.

Miłego dnia dla każdej...

Ps. napisałam smsa do LadyDo jak odpisze to dam wam znać, bo już ponad 2 tyg nic nie skrobała do nas...

odpowiedź otrzymałam:

Otóż nasza koleżanka od 3 tyg walczy z przeziębieniem, które przeszło w zapalenie oskrzeli więc leży w łóżku i się kuruje.

LadyDo pozdrawia was baaaardzo serdecznie...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)
Ja dziś czekam na kuriera, który miał dotrzeć w poniedziałek:confused: Ciekawe czy dzisiaj dotrze:-p

Marta ja też mam w piątek wizytę, czyli idziemy razem:-) Kwestia jeszcze godziny, ja mam na 17:-p

No to już wiadomo dlaczego nie ma naszej LadyDo. Ach te choróbska... Każdego dopadną. :confused:
Lady zdrowiej szybko i wracaj do nas:blink:

Do góry