reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

czesc wszystkim
ja z krotkim pytaniem
zastanawiam sie czy jedzenie majonezu jest dozwolone czy zabronione w ciazy (ze wzgledu na zawartosci surowych jaj).
mam na mysli oczywiscie taki majonez w sloiczku.
ech - oszalec mozna z tym uwazaniem co dobre a co niebezpieczne.
az sie boje myslec ile juz takich niedozwolonych rzeczy nieswiadomie zjadlam (np. taka mozarella)....
buzia sobotnia
Zuza

reklama
Ja tam majonez zajadam, nie duzo nie często, ale w sałatce, sosie do frytek czyli średnio raz na 2-3 miesiące.

Jem i pasztetową i metkę, i mozarella się zdarzyła raz... jakoś tak jem to na co mam ochotę a nie patrzę czy wolno czy nie :baffled:

Ja niestety tylko na chwilę. Dziś połowę dnia w kuchni spędziłam, bo wyprawiamy imieniny mojej mamy i do tego urodziny mojego Marcina.:-) Robiłam na tę okazję gołąbki, sałatkę jeżynową, gyrowa, no i oczywiście tort:-D
Oto moje dzieło:

zdjcie0676xt.jpg

Witam Kochane:))
Ania ja mam tak sucha skórę że całe życie swedzi...żal mi kasy na apteczne kremy bo nawet one nie dają rady...ale zeszłej zimy dove wypuscil balsam zimowy i on jest reweacyjny...nakupilam zapasu i cały rok uzywalam, mam nadzieje, że w tym roku też się pojawi bo już mam tylko jedno opakowanie:(
Co do fal gorąca, to ja je mam cały czas przed ciążą, o dziwo w ciąży mnie nie dopadaja:))

Poli jak ręka już dobrze?

Ja mam taki ból kręgosłupa w dolnej części jak na wznak się położę, że nie mam szansy się ruszyć...martwię się, że zapomnę o tym a jak męża nie będzie a ja na wznak się położę to do wieczora tak będę leżeć://

Jutro mnie czeka wczesna pobudka bo mąż po teścia ok 4 na wesele jedzie...wrrrr raz pomógł z autem i już zaczyna się wymyslanie próśb(tak zawsze sam wracał)

Ja dziś bylam z Bella w takiej sali zabaw, wyszalala się panna za wszystkie czasy i już śpi od godziny:))

Miłej nocki kochane no i niedzieli udanej;))

Żanetko - 100 lat dla jubilatów a tobie szacun za super tort...

Zawiało wazelinka więc kawałek tortu możesz podrzucić...

Bella- to masz przerąbane z tym swędzeniem... dobrze,że chociaż jakieś mazidło dla siebie znalazłaś odpowiednie...

Fajnie,że córcia wyszalana i teraz masz wolny wieczór.

Lepiej nie zapominaj o nie leżeniu na wznak bo biedna tak będziesz wieki leżeć.

Mąż niech wstanie cicho jak mysia a nie budzi cię o 4 rano.

Spokojnej nocy... i miłej niedzieli.

Żanetka- super torcik, pewnie przepyszny:)

Z ręką w porządku, normalnie jak mi dłonie puchną to trwa to z pół godziny, a wczoraj było nieciekawie.. Zapytam o to gina. Co do swędzenia, nie zdarza mi się to nigdy. Jedynie miewam suchą skórę

Zanetka, jaki apetyczny torcik:-pzaśliniłam klawiaturę:angry:
cały dzień minął mi na sprzątaniu, odwiedzinach u rodziny a teraz padnięta już w łóżku siedzę.
Co do majonezu to zawsze go uwielbiałam a teraz jakoś nawet nie mam go w lodówce i to nie ze względu na jajka;-)teraz raczę moje kubki smakowe tym, za czym wcześniej nie przepadałam:-D

reklama
Zuza ja majonez jem normalnie, to znaczy nie lyzeczkami ze sloika hehe ale w salatkach, z jajeczkiem czy na kanapce.
Zanetka ale sliczny torcik, wyglada baaardzo apetycznie. Najlepszego dla mamy i meza:-).
Dziewczyny mi kiedys pani w aptece na bardzo swedzaca i sucha skore na nogach poradzila kupic w zwyklej drogerii krem ktory zawiera maslo kakaowe, nie musi byc wcale z tych drogich. Dla mnie rewelacja.
Spokojnej nocy i kolorowych snow :)

Do góry