reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej hej po przerwie!

Poli dzieki za zyczenia - mialy moc sprawcza, bawilam sie dobrze. Na miejscu byl nocleg, wiec w kazdej chwili moglam sie polozyc. Ale szkoda mi bylo zostawic towarzystwo, wiec siedzialam do oporu i ledwo dzis zipie...

Smoniczka. Tylko Ci apetytu narobilam i zostawilam bez przepisu. A marchewka widze poszla na surowke... ;) Kajam sie. Teraz to Ci chyba bede musiala DHLem wyslac ;) Jak sie odnajde w domu wrzuce przepis do watku z gotowaniem, albo link - zobacze co mi przyjdzie latwiej.

Cortina. Wspolczuje nocki. Jak mala je i pije i nie zwraca wszystko znaczy sie jest ok. Obys Ty jakiegos bakcyla nie zalapala.

Patik. Takim snem to tez sie idzie umeczyc.

Ufff, jak mi sie chce spaaaaaac.

Ostatnia edycja:
reklama
Agisan a jak mi sie chce spac :rofl2: nie ograniam dzis lekko :-p
dziecko nie wymiotowalo od 7 rano mam nadzije ze idzie ku dobremu chodz skarzy sie na bol brzucha chwilami, nie wiem jak to w jelitowkach jest :-(

A ja na imieninach się strasznie wymęczyłam:-(Okropne duszności i ból pleców:/ Do tego ubranie tak mnie opinało, że myślałam, że na mnie strzeli hehe ( stanik, tunika i legginsy). Ale mam stres przed jutrem:/ Rano fryzjer, po południu usg połówkowe i podróż męża po auto:no: 3majcie kciuki za mnie proszę:tak:

Cortina. Moze sie jeszcze skarzyc na brzuch, moze tez miec luzniejszy stolec. Wirus musi do konca przejsc przez uklad pokarmowy i bedzie ok. Wazne zeby pila i jadla w miare mozliwosci nic ciezkostrawnego. Jesli masz podawaj jej probiotyk.

Przespanej nocy wszystkim zycze!

Ostatnia edycja:
witam :)
ja wczoraj byłam na IMPREZIE! pierwszej od wielu miesięcy :)
przed imprezą udawałam że się "zaprawiam" i piłam drinka: mohito bez alkoholu :-D

Zuza- przepraszam, ale skąd ci przyszło do głowy że nie można majonezu? (w słoiku, więc rozumiem że kupiony). Przecież w takim majonezie (który ma termin ważności pewnie minimum 2 lata) nie ma mowy o surowych jajach! Jedyne co tam pewnie znajdziesz, to jaja w proszku. Mozarelle też raczej można- zależy w jakim kraju wyprodukowana. Zawsze najprościej przeczytać skład na opakowaniu :)

Dziewczyny- a powiedzcie jak czujecie dzidziusia, to on się przemieszcza. Ja od jakiś 2 dni nie czuje go tu na brzuchu, pod skórą, tylko jakoś tak głęboko i bardzo nisko, tak pod pępkiem. Macie tez tak? Ze czuć go tak bardzo głęboko?

buuu Mikołaj znowu ma prawie 39 temp :((( a już było lepiej. teraz nie wiem czy znowu jutro do lekarza czy co z nim. miałam nadzieję, że się bez antybiotyku obędzie, ale teraz to już nie wiem :/ zobaczymy jak zleci nocka. mnie od 14 nie było i dopiero wróciłam niedawno. 2 godz go podobno mąż musiał nosić, nic nie chciał jeść itp. jak mu nie zejdzie teraz po paracetamolu to znowu okłady, a potem nurofen i zobaczymy.

ja po wizycie, opisane gdzie trzeba. no i tylko kasa mi dzisiaj uciekła :/ a zrobiłam tylko trochę spożywczych zakupów w pl hurtowni, kalosze Mikiemu i puzzle do niego... a kasiora fruuuu była i nie ma

reklama
Witam Was:))
Poli trzymam kciuki za wizytę:)
Mi się czasem myli, bo ruchy małej sprawiają, że macica mi się napina...

Cortina jak cora?? Lepiej już?

Gosia jak synek??

Wiecie co czuje takie dretwienie w stopach, takie mrowienie jakby mi krążenie siadalo...już o plecach nie wspominam:(((

Miłego i udanego poniedziałku Wam Kochane życzę:))

Do góry