reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej!
wpadam się przywitać i miłego dnia życzyć:tak: zrobiłam sobie przerwę w porządkach, ale tempo mam tak zawrotne, że szkoda gadać:zawstydzona/y: chyba oleje póki co sprzątanie i wyjdę z Hanią i Zosią na słonko;-)

buziaki dla Was:-)

reklama
Dzien dobry
u mnie dzisiaj zimno, ale slonecznie- taka najzdrowsza pogoda:)))
piesek wyprowadzil mnie na spacer, wiec skoro i tak juz bylam na nogach postanowilam przejsc sie troszke po sklepach, bo oczywiscie wczoraj nie mialam jednak na to czasu. Poluje na jakas dzianinowa sukienke, teraz bedzie mi w tym najwygodniej, ale oczywiscie zamiast z sukienka wrocilam do domu z torba rzeczy dla maluszka... Nie potrafie sie powstrzymac dziewczyny kiedy widze te piekne, malenkie cudenka:szok::-)

Poli- a moze powinnas jednak jechac to sprawdzic do szpitala, skoro maz byl gotowy dzwonic to pewnie nie wygladalo to zbyt ciekawie, zdrowka zycze:tak:

smoniczka- ja najczesciej kiedy nie wiem co upiec pieke placek z jablkami z tego przepisu- szybko, latwo i przyjemnie i udaje sie nawet mi;-)
SZYBKIE CIASTO Z JABŁKAMI

milego dnia dziewczyny:)))

Wiedzialam, ze zapomnialam komus odpowiedziec.

Poli nastepnym razem jedzcie z ta reka, bo opcji moze byc wiele, a to raczej normalne nie jest.

Martik. Fajny ten przepis. Nastepny moj wypiek to bedzie ten jablecznik, chociaz dzieci na pewno nie beda jadly, bo choc uwielbiaja owoce to jak sa w ciescie lub dzemie okazuje sie, ze sie robia niejadalne...

Ja w koncu tez mam w planach jakies lumpowe zakupy dla niuni, tylko musze sie mocno kopnac w cztery litery w celu mobilizacji.

Z tym bostwem to bedzie trudno. Zatarlam oko i wygladam raczej upiornie... Za to dekolt jak na mnie prezentuje sie godnie. Chociaz cos ;)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, nie jest tak żle, ale czasem to już siły nie mam na te objawy hehe. Wszytko jest do przeżycia:tak: Leonek szaleje od rana. Wróciliśmy ze spacerku:-) Niby słonecznie ale wiaterek zimny. W Lidlu zakupiłam tą poduszkę do spania na boku:-D Rozglądałam się też po sklepach za puchówką na zimę, ale wszystkie mają taki pas ściągający w tali:/ Więc lipa..

Domikcw- zapraszam na galaretkę, jeszcze mam 4 miseczki:tak:Do porodu 100kg będę ważyc:p
Agisan- powodzenia w gościach:) Baw się dobrze!

Poli mówisz podusia ok... musze zajechac do Lidla może jeszcze będa jakieś...

Wyskoczyłam na shoping z koleżanką i zakupiłam puchówkę na zimę w swoim normalnym rozmiarze czyli L i jeszcze miejsca troszku mam na brzuszek a jak nie dopnę w styczniu czy lutym to będę śmigać w męża albo w odpiętej swojej a pod spód ubrana ciepło na cebulkę :)

Dziś ok 12 st a ja w bluzce z długim rękawem i cieńkiej jesiennej kurtce a było mi ciepło :-D

Zwykle jestem zmarźlak a teraz jakoś tak mi ciepło he he no i oczywiście słabo mi było w sklepach a i czasem nawet na dworze a buuuuuuuuuu jak ja przeżyję zimę...

Boli mnie kręgoslup ale o dziwo nie moje i tak zrypane lędźwie a odcinek krzyżowo-biodrowy i promieniuje mi az na pupę :baffled: najgorzej jak leżę w łóżku na plecach a i czasem na boku też boli

reklama
Do góry