reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Martuszka- myślisz,że to od cukru? Ja miałam badanko cukru na początku ciąży i było ok ciekawe jak po obciążeniu po 24 tyg będzie :eek:

Ania- mam nadzieję że nie. Ja też miałam cukier ok, ale w ciązy to róznie bywa i sporo mamuś jednak ma z tym kłopoty.
Chociaż z drugiej strony ja menopauzę to mam czasami i bez ciązy :-(

reklama
aniu mnie też swędza nogi ale nie tylko po goleniu ostatnio do krwi zadrapałam:no:
Zawsze mnie plecy bolały przed ciaża ale teraz nic mnie nie boli może u mnie na odwrót.
Widzę przeobrażenia z córek na synków i z synków na córki chyba musimy poczekać do porodu i w tedy będziemy pewne na sto procent. Miłej nocki.

A ja padam na pyszczek... miałam dzień pełen wrażeń. Najpierw to nadporgramowe USG, potem pasowanie na przedszkolaka mojego Starszaka :-) Ale było fajnie. Byłam zaskoczona jak ładnie mój synek uczestniczył w przedstawieniu :tak:

Sciskam Was, zyczę spokojnej i przespanej nocy :-)

agaod i co narobiłaś? :wściekła/y: zjadłabym sobie takiej ryby po grecku!!!!!!
nastałam się przy garach, że hej ale się opłacało:tak:u mnie w pracy klientka wspomniała dziś o rybie po grecku i ja już do końca dnia o niej myślałam:-D
Ania, już nadałam gołąbka pocztowego z rybką do Ciebie:-D
Wyprałam dzisiaj wszystkie ciuszki dla bobasa, te które zakupiłam w lumpeksach:happy: popakuję w worki próżniowe jak wyschną i w styczniu jeszcze raz wypiorę i poprasuję:szok:ale mam ambitne plany:-p
a teraz już idę spać bo ledwo widzę na oczyska:laugh2:dobrej nocy dziewczyny:rofl2:

mi się wstac nie chce:-D niech ktoś mnie wypchnie z łoża:angry:
Pogoda się popsuła i buro że szkoda nawet psa wygonic do ogródka.
słyszę, że mama coś piecze na dole bo mikser na całego w obrotach.
AGAOD za tą rybę po grecku to uduszę!!! też taką chcę!!! podziel się:-)

ból plecow nalżył wiec może jakoś dziś posprzątam choc teraz lenia mam i nie wiem jak to będzie.
oooo wiem miałam jeszcze POLI opierniczyc za tą galaretkę!:p nosz nie mogłaś więcej zrobic żeby mi dac?? chociaż na łyżeczce/ plisssss:-)

miłej soboty babeczki:)

Witam sie o poranku.

Domick. Wstawaj i sprawdzaj co tam mama do pieca wsadzila, bom ciekawa ;)

Ja chyba dzis ciasteczka z czekolada popelnie na zlot malych kuzynek.

Zakichana jakas jestem. Oby do wiosny, haha...

Przede mna dzis powazne wyzwanie - musze sie zrobic na bostwo, bo na chwile do ludzi idziemy. 30 osob ma byc. Jak dla mnie tlum, nie wiem jak siedzenie przy stole przezyje, ale licze ze wesolo bedzie. Zawsze to jakas odmiana po domowych pieleszach...

Ostatnia edycja:
Witam witam, ja sie wieczorem wymęczyłam, bardzo słabo mi było i strasznie spuchła mi dłoń..Myślałam, że mi wybuchnie, tak piekła i swędziała..Takie uczucie jakby wrócić z mega mrozu i włożyć dłoń pod gorąca wodę..takie pieczenie..Wcześniej też mi sie to zdarzało..Nie wiem, może mam coś z sercem lub żyłami??:-(Ale ciśnienie miałam jak zwykle niskie..Mąż na pogotowie już chciał dzwonić, bo długo mi się to utrzymywało.

Z dobrych rzeczy- mąż dziś w domu:D Aż nie wiem, co tu robić:p

Witam się z samego rana:-)

U nas też brzydko i ziiimno :dry: nic się nie chcę :/ Może jakieś ciacho zrobię po południu, bo wczoraj wszystko fajnie wysprzątałyśmy z moją mamą i szwagierką :-)
Czekam też na mojego mężusia:tak: strasznie mi za nim tęskno przez ten tydzień bez niego :-:)-(
Miłego wekendzika ;-)

Witajcie

ja dopiero jem sniadanko :happy2:

Pogoda i umnie sie popsuła, popaduje, szaro, buro więc leniwy dzień dziś jedynie małe porządki i obiad do zrobienia ale dziś na łatwiznę mielone, ziemniaczki, sosik i buraczki więc mało z tym zachodu...

Miłego weekendu wam

reklama
Witam i przesyłam słoneczko dla wszystkich u których pochmurno:-)

Mój dzień się zaczął wspaniale, mąż podał śniadanko do łóżka :-) (jajecznice) teraz sprząta w kuchni a się lenię, a co :-)

Kurcze też bym coś upiekła, ale sama nie wiem na co mam ochotę. W sumie to bym zrobiła muffinki, ale mi się papilotki skończyły a do sklepu mi się nie chce iść :wściekła/y: MOże mnie jeszcze najdzie ochota na coś innego. A może coś podpowiedzcie dziewuszki, coś nieskomplikowane, słodkie i dobre :cool2:

Wieczorem idziemy do znajomych więc bym mogła przy okazji te słodkości zabrać ze sobą :-), żeby z pusta ręką nie iść.

Poli bidulko, Ty to się masz, jak nie plecki to teraz ręka. Trzymaj się kochana :-)

Do góry