reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

haha ma ztylko oko cieszy :-D
ja po pierwszej ciazy wrocilam cyckowo do wymiarow z przed ciazy, nawet w niezlej formie sie zachowaly :cool2:

zjadlabym groszku zielonego w lupince albo malin :sorry:

reklama
Cortina, ale masz zachcianki jesienią :-D

Pocieszające,że biust się w miarę trzyma po karmieniu

A ja mam pytanie z innej beczki, czy którąś z was swędziały nogi ale nie stopy tylko od kolana w dół...

Ogoliłam je we wtorek a od wczoraj tak mnie swędzą,że dzis w nocy o mało nie zadrapałam je do krwi w półśnie...

Zawsze golę tak samo, tym samym, potem balsam też ten sam a nigdy nie miałam takiej swędzącej jazdy :-D

I pytanko, czy wy też macie uderzenia gorąca jak kobieta podczas menopałzy bo ja mam straszne jak siedzę tak mi gorąco jak w piekle momentami a momentami jest ok...

Ania mnie tak swędzą nogi. Własnie tak jak ty używam cały czas tych samych kosmetyków i nic nie zmieniałam od dłuższego czasu a teraz zauważyłam ze swędzi mnie skóra tylko mnie od kostek tak do połowy ud i głównie z tyłu. Jak bym normalnie uczulenie miałą:( ale nie towarzyszą temu żadne krostki czy coś. skóra jest normalna gładka tylko swędzi...

I pytanko, czy wy też macie uderzenia gorąca jak kobieta podczas menopałzy bo ja mam straszne jak siedzę tak mi gorąco jak w piekle momentami a momentami jest ok...

Ania- ja mam uderzenia gorąca, a potem mi słabo i nawet jak usiądę to jeszcze gorzej :( dopiero jak się położę to lepiej mi (juz kilka razy tu o tym pisałam zresztą).
Mnie doktor trochę nastraszyła- że to może być coś z cukrem w ciazy :( ja niedługo robię badanie, zobaczymy. I jak zaczęłam to obserwować, to widzę, że po posiłku jak gdzieś jem na mieście i chodzę- to wtedy strasznie mi się żle robi, gorąćo, duszno i słabo :(

uderzen goraca nie mam za to od wczoraj przypomnialo mi sie co to jes zgaga aaaaaaaaaaaaaa :eek:
nogi po goleniu swedza mnie zawsze jakich cudow bym nie uzywala :confused2:

Cześć brzuchatki:-) wpadłam tylko na sekundę, mam milion postów do nadrobienia z tego co widzę:tak: podczytuję codziennie trochę ale mało czasu na komputer ostatnio mam;-) Teraz biegnę do kuchni robić rybę po grecku a potem kąpiel i wracam do Was:-D

Martuszka- myślisz,że to od cukru? Ja miałam badanko cukru na początku ciąży i było ok ciekawe jak po obciążeniu po 24 tyg będzie :eek:

Cortina - może masz mega sucha skórę,że trak zawsze ci swędzi? mi 1 raz w życiu i nerwa mam bo nie da sie chwilami wytrzymać... wysypki żadnej nie mam suchej skóry też nie.

Agaod - kajaj się za nieobecność kajaj i mi tu szybko rybki podrzuć to cie rozgrzeszę :-D

Coś bym zjadła a sama nie wiem co...

Garść winogron musi mi starczyć he he

Zmykam już do łóżka.

Spokojnej nocy wam...

reklama
Hejka
Ja właśnie pożegnałam gości i mogę sobie spokojnie poleżeć:-)

Co do rozmiarów cyckowych to obecnie mam stanik G:szok: (wcześniej nosiłam D,E). Tak jak Cortina pisze do porodu cały alfabet przelecę:-D

Sprostowanie: właśnie odczytałam na metce że mam H:szok:

Uderzeń gorąca nie mam, z natury jestem zmarźlak więc trochę ciepełka by mi się przydało :-) A co do bólu pleców to ja ciągle coś na drutach macham i pewnie od tego moje plecki się buntują (bo cały czas jedna pozycja) ale ja mam taki specyficzny ból tylko z jednej strony jakby mi ktoś palec pod żebro wkładał.

A chwalę się, że dostaliśmy od rodziców prezent rocznicowy w postaci parowaru:-) Już dzisiaj zrobiliśmy próbę i wszystko wyszło wyśmienite i bardzo smaczne :-) Musze poszukać jakiś inspiracji do gotowania w tym urządzonku.

Ostatnia edycja:
Do góry