reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Cortina, ale masz zachcianki jesienią
Pocieszające,że biust się w miarę trzyma po karmieniu
A ja mam pytanie z innej beczki, czy którąś z was swędziały nogi ale nie stopy tylko od kolana w dół...
Ogoliłam je we wtorek a od wczoraj tak mnie swędzą,że dzis w nocy o mało nie zadrapałam je do krwi w półśnie...
Zawsze golę tak samo, tym samym, potem balsam też ten sam a nigdy nie miałam takiej swędzącej jazdy
I pytanko, czy wy też macie uderzenia gorąca jak kobieta podczas menopałzy bo ja mam straszne jak siedzę tak mi gorąco jak w piekle momentami a momentami jest ok...
Pocieszające,że biust się w miarę trzyma po karmieniu
A ja mam pytanie z innej beczki, czy którąś z was swędziały nogi ale nie stopy tylko od kolana w dół...
Ogoliłam je we wtorek a od wczoraj tak mnie swędzą,że dzis w nocy o mało nie zadrapałam je do krwi w półśnie...
Zawsze golę tak samo, tym samym, potem balsam też ten sam a nigdy nie miałam takiej swędzącej jazdy
I pytanko, czy wy też macie uderzenia gorąca jak kobieta podczas menopałzy bo ja mam straszne jak siedzę tak mi gorąco jak w piekle momentami a momentami jest ok...
anioleczek12341
Ania mnie tak swędzą nogi. Własnie tak jak ty używam cały czas tych samych kosmetyków i nic nie zmieniałam od dłuższego czasu a teraz zauważyłam ze swędzi mnie skóra tylko mnie od kostek tak do połowy ud i głównie z tyłu. Jak bym normalnie uczulenie miałą ale nie towarzyszą temu żadne krostki czy coś. skóra jest normalna gładka tylko swędzi...
poli0105
Ja miewam tak czasem, ale ogólnie strasznie sie teraz pocę i ciągle mi gorąco- a tak to zmarzluch byłam niesamowity
martuszka5
Ania- ja mam uderzenia gorąca, a potem mi słabo i nawet jak usiądę to jeszcze gorzej dopiero jak się położę to lepiej mi (juz kilka razy tu o tym pisałam zresztą).
Mnie doktor trochę nastraszyła- że to może być coś z cukrem w ciazy ja niedługo robię badanie, zobaczymy. I jak zaczęłam to obserwować, to widzę, że po posiłku jak gdzieś jem na mieście i chodzę- to wtedy strasznie mi się żle robi, gorąćo, duszno i słabo
agaod
Cześć brzuchatki:-) wpadłam tylko na sekundę, mam milion postów do nadrobienia z tego co widzę podczytuję codziennie trochę ale mało czasu na komputer ostatnio mam;-) Teraz biegnę do kuchni robić rybę po grecku a potem kąpiel i wracam do Was
Ania1973G
Martuszka- myślisz,że to od cukru? Ja miałam badanko cukru na początku ciąży i było ok ciekawe jak po obciążeniu po 24 tyg będzie
Cortina - może masz mega sucha skórę,że trak zawsze ci swędzi? mi 1 raz w życiu i nerwa mam bo nie da sie chwilami wytrzymać... wysypki żadnej nie mam suchej skóry też nie.
Agaod - kajaj się za nieobecność kajaj i mi tu szybko rybki podrzuć to cie rozgrzeszę
Coś bym zjadła a sama nie wiem co...
Garść winogron musi mi starczyć he he
Zmykam już do łóżka.
Spokojnej nocy wam...
Cortina - może masz mega sucha skórę,że trak zawsze ci swędzi? mi 1 raz w życiu i nerwa mam bo nie da sie chwilami wytrzymać... wysypki żadnej nie mam suchej skóry też nie.
Agaod - kajaj się za nieobecność kajaj i mi tu szybko rybki podrzuć to cie rozgrzeszę
Coś bym zjadła a sama nie wiem co...
Garść winogron musi mi starczyć he he
Zmykam już do łóżka.
Spokojnej nocy wam...
reklama
Hejka
Ja właśnie pożegnałam gości i mogę sobie spokojnie poleżeć:-)
Co do rozmiarów cyckowych to obecnie mam stanik G (wcześniej nosiłam D,E). Tak jak Cortina pisze do porodu cały alfabet przelecę
Sprostowanie: właśnie odczytałam na metce że mam H
Uderzeń gorąca nie mam, z natury jestem zmarźlak więc trochę ciepełka by mi się przydało :-) A co do bólu pleców to ja ciągle coś na drutach macham i pewnie od tego moje plecki się buntują (bo cały czas jedna pozycja) ale ja mam taki specyficzny ból tylko z jednej strony jakby mi ktoś palec pod żebro wkładał.
A chwalę się, że dostaliśmy od rodziców prezent rocznicowy w postaci parowaru:-) Już dzisiaj zrobiliśmy próbę i wszystko wyszło wyśmienite i bardzo smaczne :-) Musze poszukać jakiś inspiracji do gotowania w tym urządzonku.
Ja właśnie pożegnałam gości i mogę sobie spokojnie poleżeć:-)
Co do rozmiarów cyckowych to obecnie mam stanik G (wcześniej nosiłam D,E). Tak jak Cortina pisze do porodu cały alfabet przelecę
Sprostowanie: właśnie odczytałam na metce że mam H
Uderzeń gorąca nie mam, z natury jestem zmarźlak więc trochę ciepełka by mi się przydało :-) A co do bólu pleców to ja ciągle coś na drutach macham i pewnie od tego moje plecki się buntują (bo cały czas jedna pozycja) ale ja mam taki specyficzny ból tylko z jednej strony jakby mi ktoś palec pod żebro wkładał.
A chwalę się, że dostaliśmy od rodziców prezent rocznicowy w postaci parowaru:-) Już dzisiaj zrobiliśmy próbę i wszystko wyszło wyśmienite i bardzo smaczne :-) Musze poszukać jakiś inspiracji do gotowania w tym urządzonku.
Ostatnia edycja: