reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

nocka chyba będzie z głowy :/ młody się dusi własnymi smarkami, a nie chce wydmuchać nosa - choć umie! a jak kicha to gile lecą na odległość :-D

nażarłam się jak świnia. zrobiłam jednak ciasto do pizzy, a męża po pracy wysłałam do sklepu po dodatki i była pysznaaaaaaa.... zdecydowanie lepsza niż z knajpy :-D tylko, że zaraz pęknę :-D aaa i sos czosnkowy zrobiłam bo uwielbiam i teraz mogę chuchać hehe

reklama
Zanetka to rozumiem że trzeba wymienić jak ty czy Poli, a mój mąż nie kupi nowego bo to kupiliśmy dokładnie rok temu i po prostu podoba mu sie już inne:rofl2: więc stanowcze nie:) ale poprzednie mieliśmy pół roku i jak udało sie go sprzedać to odetchnęłam z ulgą... bałam się nim jeździć tak sie psół:wściekła/y::no: i straciliśmy na nim kupę kasy

hello !

Niedziele cala przelezalam tak mi sie brzuch napinal, nawet nospe bralam bo bylo niefajnie :sorry:dzis tez szalu nie ma brzuch sie napina mi starsznie jedynie lezenie pomaga, a jak tak nie lubie lezec :zawstydzona/y:

doczytalam wasze posty :cool2:
Witam nowa lutowke, pisz duzo kochana !

Co do psania- mnie tez się ciężko przewrócić na drugi bok. Za to od 2-3 dni malec tak kopie, że teraz to juz czuję go prawie cały czas:)

a czemu ci ciezko ? czytalam na watku ze maly brzuch poki co mas zto powinnas smigac jak mloda łania :cool2::-D

ja tam na plecy, przerwacanie itp narzekac nie moge tylko to nieszczesne napinanie :confused2: ale obiecalam sobie ze od jutra zwalniam, napewno mi sie polepszy :tak:

szukajacym i zmienijacym samochody powodzenia ! nie luuuuubie jak moj maz wymysla zmiane samochodu i potem siedzi i szuka tego idealnego :-p

ide polezec przed ti vi :cool2:

a ja dzisiaj mam depresje i już nie wytrzymałam i z pod prysznica wyszłam z płaczem:confused2:
dopiero połowa ciąży a ja już chodzić nie mogę, dzisiaj tak strasznie mnie krocze bolało.......... dyszę, sapię, brzuch wielki schylać się nie mogę, i nawet ogolić się nie mogę, już mam dosyć, jutro wizyta a ja nawet do ładu nie mogłam się doprowadzić bo nic nie widziałam:eek:

a ja dzisiaj mam depresje i już nie wytrzymałam i z pod prysznica wyszłam z płaczem:confused2:
dopiero połowa ciąży a ja już chodzić nie mogę, dzisiaj tak strasznie mnie krocze bolało.......... dyszę, sapię, brzuch wielki schylać się nie mogę, i nawet ogolić się nie mogę, już mam dosyć, jutro wizyta a ja nawet do ładu nie mogłam się doprowadzić bo nic nie widziałam:eek:

Kasiu, rozumiem Cię biedaku:(( Mam wszytko to samo:( Taka nasza dola:/

nocka chyba będzie z głowy :/ młody się dusi własnymi smarkami, a nie chce wydmuchać nosa - choć umie! a jak kicha to gile lecą na odległość :-D

nażarłam się jak świnia. zrobiłam jednak ciasto do pizzy, a męża po pracy wysłałam do sklepu po dodatki i była pysznaaaaaaa.... zdecydowanie lepsza niż z knajpy :-D tylko, że zaraz pęknę :-D aaa i sos czosnkowy zrobiłam bo uwielbiam i teraz mogę chuchać hehe

a frida czy katrkiem nie da sobie odessac glutow mlody ? ja moja panne smaruje przy katarze na klacie mascia RUB albo vick to ulatwia znacznie oddychanie przy smarkach :tak:
a z ta pizza to przegielas, trzeba bylo sie chwalic ale malymi literami ;-)
chociaz ja dzis jakas bezapetytu, cos mnie zoledek boli a raczej czuje ucisk :confused2: uscis mija jak siedze/ stoje na bacznosc albo leze na lewej stronie.

Ostatnia edycja:
co do auta...to u nas temat rzeka...taaaa i to idealne, nie istnieje ale mój mąż w nie wierzy ciągle, choć to co kupił po 3 dniach patrzenia na nie...przestało być idealne hehe

Pan "boss" obiecał że cena nie będzie wysoka i jak to określił pamięta "pannę arystokratke" z poprzedniej operacji hehe moja sunia ciężko się wybudza i przetrzymala cały zespół od 11 do 23 a i tak oddali nam ja wybudzona ale raczej snieta bo już ja się uparlam, i jak po nią przyszłam to leżała na poduszeczce grzejacej w kocykach itp.

Kasiadz, nie martw się, wiem, że taka niemoc czy zależność od kogoś bywa frustrujaca, ale jak mnie dopadaja doły to zawsze sobie tłumacze, że już niedługo koniec i oby do końca ciąży przytrafialy mi się tylko męczące ale niegroźne dolegliwsci.
Mocno Cię sciskam i buziak na poprawę humoru:**

Gosia a aspiratorem nie możesz wyciągnąć gila? U Izy gil to coś czego nienawidzę najardziej! Bardziej od kaszlu czy chorego ucha:((

Bella wspolczuje z powodu pieska, milo ze strony bossa ze spuscil z ceny :tak:zdrowka dla suni ! kiedy zabieg ?
moj kot od wczoraj chodz niewyrazny (tzn zygajacy)bo upolowala ptaka i zjadla troche pior, ptak ocalal moj maz go z kociej paszczy wyciagal :sorry:

W czwartek na 11 a na 18 wizyta u gina, więc nie zwolnie Was z kciukow cały dziem hehe
Można pewnie taniej zroboc ta operacje, ale tu już ja znają, i wiem, że jak będzie trzeba to i 24h będą przy niej siedzieć, po ostatniej operacji pani wet. Tak się zafascynowała mopsami, że przychodzę z suka na kroplówkę a ona w bluzce z mopsem hihi

Co tak cicho o wizytach dzis??

reklama
Mój kot jest taki łapczywy, że dziś prawie zjadł folię od parówki:rofl2: bo pachniała kiełbasą.:szok: Gdyby nie moja interwencja to by miał tą folię już w żołądku.:-p

Ostatnia edycja:
Do góry