reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Mój kot jest taki łapczywy, że dziś prawie zjadł folię od parówki:rofl2: bo pachniała kiełbasą.:szok: Gdyby nie moja interwencja bo by miał tą folię już w żołądku.:-p
o prosze to lepszy od mojej wariatki :-D nasz kocicka to fajna bialka w postaci pajakow, much, jaszczurkami tez nie gardzi :sorry: kwiaty tez bardzo lubi nie mowie tu o liscia ktore ziwerzeta jadaja dla przeczyszczenia tylko o platkach/paczkach :cool2:
ktoregos razu zjadla cekinka ktory odpadl z bluzki :O istny odkurzacz !!!

reklama
To moja sucz jest obrzydliwa bo ona lubi...chusteczki ale koniecznie ze smarkiem hahah
Kiedyś chciala dorwac się do pieluszki z grubsza zawartością! Ale bylam szybsza!

jestem! przeczytałam wszystkie zaległości i już nic nie widzę:-)
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE KCIUKI:happy:
wszystkie pomiary idealne, nie mam się niczym niepokoić, widziałam nawet jak malutka sobie ziewa:tak:taki z niej śpioch za mamusią..a i uparta bestia bo nie chciała pokazać czy między nóżkami przypadkiem nie wyrósł ogonek:-)
Dziewczyny, kupiłam dziś w lidlu poduszkę do spania na boku za 39,90 zł, jak na moje oko fajna jest, dzisiaj ją wypróbuję:tak: mnie to żebra bolą jak śpię w jednej pozycji na boku:eek:
zmykam pod prysznic i spać, dobrej nocy mamuśki ;-)

hello !

Niedziele cala przelezalam tak mi sie brzuch napinal, nawet nospe bralam bo bylo niefajnie :sorry:dzis tez szalu nie ma brzuch sie napina mi starsznie jedynie lezenie pomaga, a jak tak nie lubie lezec :zawstydzona/y:

doczytalam wasze posty :cool2:
Witam nowa lutowke, pisz duzo kochana !

a czemu ci ciezko ? czytalam na watku ze maly brzuch poki co mas zto powinnas smigac jak mloda łania :cool2::-D

ja tam na plecy, przerwacanie itp narzekac nie moge tylko to nieszczesne napinanie :confused2: ale obiecalam sobie ze od jutra zwalniam, napewno mi sie polepszy :tak:

szukajacym i zmienijacym samochody powodzenia ! nie luuuuubie jak moj maz wymysla zmiane samochodu i potem siedzi i szuka tego idealnego :-p

ide polezec przed ti vi :cool2:

Rak ale ja się nie mogę odwrócić bo mnie plecy bolą. Brzuch mnie nie przeszkadza faktycznie w niczym- takie żeczy jak np golenie wykonuję zupełnie normalnie:)

Witam sie porannie i jestem tak nie wyspana, że to jakiś koszmar!. Zasnać nie mogłam i budziłam sie co kilkadziesiąt minut w nocy. Jakaś masakra normalnie:(

Dzis ja poproszę o kciuki bo mam dzień pełen wrażeń min. wizyta o 17.30

Witajcie

ja nawet wyspana jak o 22 padłam tak o 8 wstałam z tym,że było kilka pobudek przy zmianie pozycji, ale migiem dalej zasypiałam.

Słonko świeci, więc humorek ok.

Pościel się pierze, nową zakładałam, to mnie ręce bolały :szok:

Chyba podreptam na zakupy bo kilku niezbędnych i zbędnych rzeczy mi brak :-D

Miłego dnia

trzymam kciuki za wizytki...

reklama
Dzien dobry wszystkim!

Nocki nie mozna zaliczyc do udanych. Po spaniu na materacu u dziewczynek jestem polamana na wszelkie mozliwe sposoby...

A co do faworkow - myslicie, ze sobie uzylam?! Mlode dopadly i zostawily mi 5 sztuk, slownie piec... I co tu sie dziwic, ze od urodzenia dzieci nadrobic wagi nie moge. Najpierw na cycu, teraz od ust odejmuja skubane ;)

Za to pierogi cale moje, bo dziecka ruskich nie lubia, ha :)

Czekam z utesknieniem na listonosza. Ma dostarczyc laski wanilii, z ktorych zamierzam zrobic esencje do pieczenia. Robila ktoras z Was taka na wodce? Jestem ciekawa jak to wychodzi.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam w czwartek polowkowe...

Ostatnia edycja:
Do góry