nie wymyśliłam sobie tego o przechodzeniu pomiędzy schematami szczepień, wprost pytałyśmy panią która od lat szczepi dzieci i do tego prowadzi szkolenia na ten temat, więc uważam że jest na tyle kompetentną kobietą że wie co mówi i do tego aktualizuje swoją wiedzę, więc co do innych pań to nie wiem
nie wolno tylko mieszać producentów czyli jak decydujemy się na 5w1 jednej firmy to następnym razem nie możemy wybrać innej firmy tylko jedną i tą samą
u nas dzisiaj cieplutko ale straszny wiatr...
mykam się uczyć bo w sobotę mam egzamin końcowy trzymajcie kciuki już słodkościowe zakupy zrobione coby mózg podkarmić:-)
angy84 zdrówka dla małej i dla ciebie dużo siły żebyście szybciutko wyszły ze szpitala
nie wolno tylko mieszać producentów czyli jak decydujemy się na 5w1 jednej firmy to następnym razem nie możemy wybrać innej firmy tylko jedną i tą samą
u nas dzisiaj cieplutko ale straszny wiatr...
mykam się uczyć bo w sobotę mam egzamin końcowy trzymajcie kciuki już słodkościowe zakupy zrobione coby mózg podkarmić:-)
angy84 zdrówka dla małej i dla ciebie dużo siły żebyście szybciutko wyszły ze szpitala
Ostatnia edycja: