reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

nie wymyśliłam sobie tego o przechodzeniu pomiędzy schematami szczepień, wprost pytałyśmy panią która od lat szczepi dzieci i do tego prowadzi szkolenia na ten temat, więc uważam że jest na tyle kompetentną kobietą że wie co mówi i do tego aktualizuje swoją wiedzę, więc co do innych pań to nie wiem:cool2:
nie wolno tylko mieszać producentów czyli jak decydujemy się na 5w1 jednej firmy to następnym razem nie możemy wybrać innej firmy tylko jedną i tą samą

u nas dzisiaj cieplutko ale straszny wiatr...

mykam się uczyć bo w sobotę mam egzamin końcowy trzymajcie kciuki;) już słodkościowe zakupy zrobione coby mózg podkarmić:-p:-)

angy84 zdrówka dla małej i dla ciebie dużo siły żebyście szybciutko wyszły ze szpitala;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki, nie mam czasu żeby nadrobić, weszłam tylko na chwilę żeby powiedzieć, że przez najbliższych kilka dni nie będę wchodzić bo wczoraj z Zuzią wylądowałam na pogotowiu. Inhalacje i antybiotyk na zapalenie oskrzeli nie pomogły, wczoraj nasiliły jej się duszności i na rentgenie wyszło w zapalenie oskrzeli i początek zapalenia płuc i ze względu na jej problemy z oddychaniem zostawili nas w szpitalu. Dostaje leki, inhalacje ale ciężko to znosi :( Jak wrócimy postaram się nadrobić wszystko.

Współczuje. Trzymajcie się dzielnie, buziak dla Zuzi (śliczne imię mój faworyt) i szybko wracajcie do domku. Zapalenie oskrzeli mocno męczy dziecko. A zapalenie płuc byle tylko się nie rozwinęło. Zdrowia życzę.

Hej Dziewczyny!

Nie od dzisiaj wiadomo, ze kobieta w ciazy szczegolnie nadwrazliwa jest i drazliwa. Wiec gleboki oddech proponuje no i moze otworzenie odrebnego watku pod tytulem: mam ochote na zadyme. Bardzo przepraszam, ale ja mimo, ze nowicjuszka nie moglam sie powsrzyma... ;)

fajny temat:-D:-D:-D dobrze, że są wśród nas te które zdrowy rozsądek potrafią zachować;-)

angy zdrówka dla Zuzi! kurujcie się!

wyszłam na te wiatrzysko z dziewczynkami do sklepu, bo w lodówce pustki, a coś dzieciom trzeba na obiad ugotować;-) Hania ma dzisiaj dzień na swoje teksty - musiałam się wrócić do sklepu bo jajek zapomniałam, pani nakłada jajka i się pyta Hani, " będziesz piekła placek?" Hania " coooo?:szok:" odpowiada, po czym po kilkunastu sekundach przerwy dodaje " chyba Ci się w głowie pomieszało" :-p Pani oczy wywaliła i w śmiech:-D eh te jej pomysły i skąd ona to bierze???

nie wymyśliłam sobie tego o przechodzeniu pomiędzy schematami szczepień, wprost pytałyśmy panią która od lat szczepi dzieci i do tego prowadzi szkolenia na ten temat, więc uważam że jest na tyle kompetentną kobietą że wie co mówi i do tego aktualizuje swoją wiedzę, więc co do innych pań to nie wiem:cool2:
nie wolno tylko mieszać producentów czyli jak decydujemy się na 5w1 jednej firmy to następnym razem nie możemy wybrać innej firmy tylko jedną i tą samą

u nas dzisiaj cieplutko ale straszny wiatr...

mykam się uczyć bo w sobotę mam egzamin końcowy trzymajcie kciuki;) już słodkościowe zakupy zrobione coby mózg podkarmić:-p:-)

Czyli można tak? Ale producenci wszyscy mają jedną szczepionkę (tą skojarzoną) i tą normalną? Czy należy najpierw sprawdzić który producent taką ma?

Klowee ale ten wiaterek taki miły jest i cieply:)
Ja czekam na męża z zakupami i za czekoladowe ciasteczka się zabieram...zjem niestety tylko gryz dla sprawdzenia czy dobre...ale mąż z corcia się ucieszą:)

fajny temat:-D:-D:-D dobrze, że są wśród nas te które zdrowy rozsądek potrafią zachować;-)

angy zdrówka dla Zuzi! kurujcie się!

wyszłam na te wiatrzysko z dziewczynkami do sklepu, bo w lodówce pustki, a coś dzieciom trzeba na obiad ugotować;-) Hania ma dzisiaj dzień na swoje teksty - musiałam się wrócić do sklepu bo jajek zapomniałam, pani nakłada jajka i się pyta Hani, " będziesz piekła placek?" Hania " coooo?:szok:" odpowiada, po czym po kilkunastu sekundach przerwy dodaje " chyba Ci się w głowie pomieszało" :-p Pani oczy wywaliła i w śmiech:-D eh te jej pomysły i skąd ona to bierze???

hahaha Hanka dala czadu :-D a tak pozatym ona ma komplkacje w kosciach a ty ja po dworze ciagasz, co z ciebie Pati za matka ???:-);-):no::sorry2::szok::cool2::shocked2:

Angy. Pobyt dziecka w szpitalu to trauma dla dziecka, a pewnie jeszcze bardziej dla bezsilnych rodzicow. Trzymajcie sie wszyscy mocno, dacie rade! Na pewno bedzie lepiej! Tyle tutaj kciukow do trzymania, ze nie moze byc inaczej.

Ostatnia edycja:
Cortina- to imtreza ąąą i ęęę więc raczej muszę być elegancka. W żadną małą czarną się nie zmieszczę :-(a w leginsach raczej nie mogę iść...
oj chyba nigdzie nie pójdę, juz jakoś doła dostałam i nawet głowa pobolewa :-( dam sobie spokój. Chyba hormony mi dokuczają bo jakoś smutno mi się zrobiło, że teraz siedzę w domu jak gruba foka :-(

reklama
Hej mamuśki
mnie znów nie ma, ale teraz to nawet nie daje rady czytać, przeprowadzamy się i się pakuje ... masakra a już powoli odczuwać ciąże ;) coraz ciężej mi i coraz bardziej ślamazarna jestem :)
Karola przeziębiona mnie też powoli rozkłada :/
teraz mam chwile to poczytam co słychać ...
odebrałam wyniki i wyszedł brak witamin :/ złe wyniki krwi oj złe, pisałam do gina na email ma odpisać pozatym białko w moczu mam ... może wiecie coś na ten temat ??
ja się zaczełam poważnie martwić ...

Do góry