reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Deizzi ja tam zamierzam karmić piersią, ale nie na zasadzie zaciskania zębów... wiadomo jakie są minusy, no ale jak w zyciu nikt nie mówił,że będzie łatwo...

Jak będę zmuszona przejśc na butelkę,też nie będzie tragedii choc marzy mi się tak z 18 m-cy cycolenia...:-D

Marta- nie musisz byc na zamkniętym by miec dostęp do ktoreś z mam wystarczy,że priva do któreś napiszesz ,że chciałabyś miec na wrazie co jej numer aby wieści przekazać ot tyle... mamy z pl wymienia się numerami między sobą a wyspowe też między sobą... ja jak pisze smsa to na 6 smsów więc informowanie mamy z wysp troszke by mnie wyniosło he he jak by co mam tel w Plusie i tanie smsy do szystkich polskich sieci więc mozna pisać

Chodziło mi o popękane brodawki, mnóstwo krwi, ból nie do opisania, czy w takich momentach się poddasz czy też zaciśniesz zęby i stwierdzisz że za tydzień będzie lepiej :)

reklama
Witam Drogie Panie:))

Marta ja mam termin też na 1 luty ale w sumie nie wiem jak liczony bo z OM wg. mi wypada 30-31 stycznia hehe,

Deizzi co do karmienia to ja mam zamiar tak jak z Bellą na początek moje mleko ale krótko i zaraz mieszane ale raczej z butlą. U Izy nie miałam wyboru a teraz jakoś mi to pasuje:))

Okropnie mi się śpi nadla... nie wiem już jak mam się układać:((

do tego straciłam apetyt;/ wciskam w siebie jedzenie z rozsądku:(

Hej :-)

U nas dzisiaj 20 t.c - połowa drogi ciążowej :-D
Dziś do lekarza na badania.....Mam nadzieję, że moje Maleństwo się ujawni :rolleyes: Nie ukrywam, że troszkę się denerwuje :zawstydzona/y: Relację zdam w odpowiednim wątku oczywiście, ale pozytywne fluidki wysyłajcie ;-):-D
Moje maleństwo bryka- rano troszkę się powierci ok. 6.00 a potem ulubiona pora do gimnastyki to 10.40,45- standard :tak::rofl2: (Ciekawe skąd ono się tak dobrze na zegarku zna? ;-):-p)
Dobre- lecę do sklepu....Zabieram się do ogarnięcia siebie :-p
Buziale

No bez przesady :) Przecież każda z nas jest poważną kobietą spodziewającą się dziecka a nie bawiącą się w takie zabawy. A skąd mamy pewność że któraś z nas nie jest w ciąży a tak do zabawy sobie tu z nami pisze? Trochę zaufania...

Zaufania w sieci ? gdybym miala moze z 17 lat to bym Ci przytaknela, ale mam troche wiecej i inne podejscie do znajomosci internetowych :sorry2: a jaka masz pewnosc ze kazda z nas pisze tu prawde ? bo ja nie mam zadnej !

a z wymiana numerow prosta sprawa jak dla mnie, kazda niech sobie wybierze komu udostepni swoj nr i w razie W ja poinformuje a poinformowana przekaze nam wiesci i po sprawie :blink:
pisze od wielu lat na forum (nie BB) i rozne rzeczy i historie juz czytalam ! :dry:

Hello porannie !

GOSIU WSPANAILYCH WAKACJI ! wygrzej dupke za mnie na plazy bo mi sie tak marzy .... slonce, plaza, kolorowe soczki :-D

Ania moze skurcz w nocy jak sie polozysz to efekt zbyt intensywnego dnia ;) zwolnij, polezakuj w dzien bedzie lepiej :)

Bella orzeszki :szok: nie balas sie ? jesssso jak bym zjadla orzecha wloskiego takiego prosto z drzewa mniam !

Martal nie badz taka pewna bo czasmi sie zdarza cos takiego jak porod po terminie hehe :-D

Agisan&Megipegi
widzie ze ostroznie podchodzicie do kwesti forum i zycia internetowego, nie dziwie sie, bardzo dobra postawa !!!

Cortina pewna to będę dopiero jak się urodzi ale mam nadzieję, że nie będzie kazał długo na siebie czekać ;-) ale też bez przesady w drugą stronę...

Ja tam mam zamiar karmić mimo wszystko... tak samo jak przyjęłam na klatę albo i na brzuch i plecy plusyi minusy bycia w ciąży choć nie zawsze jest kolorowo :-D :-Do chyba,że naprawdę względy medyczne mi nie pozwolą cycolić to przyjmę to z pokorą

Jak mi sie nic nie chce a bu...

Co do watku intymnego typu sex dolegliwości intymne to stworzyłam grupkę zamknięta dla waszej prywatności i jak która ma ochote dołączyć prosze o info na priw bo nie chce nikogo faworyzować, pominąć a i też nie każda może chciec pisac o swoich sprawach intymnych i czytac jakie problemy maja inni ale zawsze miło jak mozna sie poradzic np w sprawie rany po porodzie, zaparć, popękanych brodawek, szy 1 razu po porodzie, sexu w ciązy itd do was nalezy decyzja czy macie w tych tematach coś do powiedzenia... jak któraś do grupy dołączy przyjmnie moje zaproszenie to w jej profilu będzie link grupa do której nalezy a grupa jest tuuuuuuuu Sprawy intymne - lutówki 2013 - Forum BabyBoom nie chcę by była to grupa otwarta bo równie dobrze mozna by na głównym watek dac więc jest zamknięta na zaproszenie i tylko w grupie widać wpisy

Cortina pewna to będę dopiero jak się urodzi ale mam nadzieję, że nie będzie kazał długo na siebie czekać ;-) ale też bez przesady w drugą stronę...
moja pewnosc zostala przytemperowana 6 lat temu ;) bylam nastawiona na pazdziernik, wyluzowana bo przeciez taki termin wychodzil z usg z om i mnie zaskoczylo 3 tyg. wczesniej :sorry2:

Co do zaufania w sieci to ja jestem ostrozna... naprawdę nikt z nas nie wie, czy 2 osoba piszę o sobie a nie o kimś innym..., dla swojego bezpieczeństwa ja np nie podaje dokładnie skąd jestem itd, fot też nie daję prucz tych z usg bo dzieci w brzuchu podobne nikt mnie po takiej foci nie namierzy :-D:-D

Dobra powiem wam w sekrecie jestem 60 mężczyzną od lat siedze w psychiatryku i tak dla zabicia nudy z wami klikam :-D

Nie no powaga musi byc... nie trzeba ślepo wierzyć w każde słowo napisane przez innych...

Cześć babolki:)
ledwo was doczytałam
dyskusja na całego, a myślałam ze to tylko ja umiem psuć atmosferę na tym forum:) Co do grupy hm... wpadła mi w oko już jakiś czas temu, ale zbytnio sie tym nie przejęłam. I tak wiem, że wiekszość z was za mną nie przepada za moje szczere czasem do bulu wypowiedzi. Cóż trudno. Taka już jestem:)

Deizzi miło że uważasz, ze powinnam tam być, ale jak widać nie jestem:)
Co do karmienia- juz gdzies kiedyś o tym pisałam- nie bardzo mam mozliwosc karmienia ze względu na studia wiec raczej od początku będzie butelka
Co do wcześniaków faktycznie żadna nie chciałaby takiego uroszić,a le sytuacje sie zdarzają. W dzisiejszych czasach faktycznie łatwiej otrzymać przy zyciu i zdrowiu takiego malca, choć nie uważam że kiedyś było duzo gorzej- przykładem mój maz urodzony ponad 30 lat temu z wagą 800g
Cortina- czemu Bella miała się bać orzeszków? Ja jem bardzo dużo orzechów różnego rodzaju. czy to jest niebezpieczne?

Idę robić obiad- gulasz z żołądków z ziemniaczkami:)
Mam problem z zaśnięciem, a malec jeszcze tak kopie jak się położę:(

reklama
Cortina bałam się...i dziś jestem na gotowanym cały dzień co by wątroba odpoczywala:)))

Ania Ty stary dziadzie! Wiedziałam, że wydajesz mi się znajoma;))) haha
Rozbawilas mnie:))

Do góry