reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ale mam chęć na solone orzeszki....

Ania a o o dokladnie chodzi z tym wątkiem o szpitlu, bo ja waśnie nie byłam pewna:/

Deizzi o co chodzi z ta wiadomością? Co ma się w niej zawierać?

reklama
No i masz babo placek... Biednej mamie Listopadowej wykrakałam... Mówiłam że jeszcze żadnego listopadowego dziecka nie ma a tu masz bo jest, z listopadowego zrobił się wrześniowy ale jak na wcześniaka to ładny chłopiec, bo 3.020 g 54 cm i 10pkt.... I co nadal nie wierzycie że z lutego zrobią nam się grudniówki i styczniówki? a pewnie i marcówki się zdarzą :)

Z donosów powiedzieć Wam mogę jeszcze że we wrześniówkach lekarz całą ciąże powtarzał że jest dziewczynka a urodził się chłopczyk :)

To ja już nie wiem jak to jest bo ja moja córkę, psa i jeża pokazalam na wątku lutowki się chwala,moja fotka wyskakuje w avatarze czy jak to się pisze:))) a mój mąż chyba nikogo z szanownego tu grona nie obchodzi hehehe

Ale mam chęć na solone orzeszki....

Ania a o o dokladnie chodzi z tym wątkiem o szpitlu, bo ja waśnie nie byłam pewna:/

Deizzi o co chodzi z ta wiadomością? Co ma się w niej zawierać?

Że jak będziesz w szpitalu już ze skurczami wystarczy że napiszesz sms o jednej z nas i wszystkie będą wiedzieć bo będzie to na tym wątku :) i odwrotnie jeśli ktoś napiszę do Ciebie to deklarujesz się do poinformowania na tamtym wątku nas :) i jak urodzisz tak samo że o tej i o tej godzinie na świat przyszło XXXX ważąca mierząca i mająca punktów :)

Bello https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/szpitalne-s-o-s-lutowek-2013-a-60094/ i jak np. któraś nie daj Boże trafi do szpitala to pisze smsa do tej do której ma numer np. trzymajcie kciuki jestesmy w szpitalu bo mam za duże cisnienie itp i już wiemy co z daną mamą się dzieje, czemu jej nie ma kilka dni i nasze kciuki magiczne zaciskamy.

Połowa już za nami, niejedna może trafić do szpitala, z różnego powodu i tu wsparcie jest przydatne info znajdzie sie na wątku s.o.s. a tu można komentowac wspierać...

Nadal nie kumam co z tym mailem i jak to działa ehhhh

A... oglądałam dzis na TLC prosto z porodówki i urodziła sie kruszynka w 25 tyg przez cc bo mama miała bodajże stan przedrzucawkowy czy cisnienie za duże i taka tycia 400 iles gram i po 15 tyg ważyła 1.500 gram.

Kiedyś to było nierealne takiego szkraba uratować a teraz to cuda normalnie juz... medycyna idzie do przodu...

Ostatnia edycja:
Deizzi ja to mogę być i styczniowka bo termin na 1 luty mam;)) i fajnie urodzić tak dwa no max 3 tyg. Przed terminem ale nie więcej:))

Ja jutro 6 miesiąc zaczynam:)))))))))

Deizzi ja to mogę być i styczniowka bo termin na 1 luty mam;)) i fajnie urodzić tak dwa no max 3 tyg. Przed terminem ale nie więcej:))

Ja jutro 6 miesiąc zaczynam:)))))))))

Dlaczego fajnie? Taki supraisik? Ja się nastawiam na luty bo termin mam na 1 marca i liczę na to że będzie jak z Antkiem czyli dwa tygodnie wcześniej...

dziewczyny ja mówię wam "do zobaczenia" za tydzień :) spadam jutro na te wyczekiwane wakacje. co prawda będę miała cały czas stresa, żeby tylko małemu nic nie było przez tego głupiego kleszcza, ale mam nadzieję, że tak zupełnie to nie zakłóci nam wypoczynku :-)
bądźcie grzeczne i nie szalejcie, żebym was dała radę potem nadrobić :-D

reklama
Ja też nie chcę, by mój Leoś wylazł jeszcze w tym roku, oo niee:no: Rok krótsze dzieciństwo:wściekła/y: Dziewczyny zakończmy tą dyskusje o grupie Lutówki.. Nie wiem czemu niektóre się obrażają.. Po prostu część z nas bardziej się zaprzyjaźniło i tam chce się podzielić swoimi PRYWATNYMI sprawami i tyle:) A nie dlatego, że grupa ta to grupa dla lepszych...Ogłaszam więc koniec sporów:tak:

Gosia, szczęściarooooooo!!! Baw się dobrze i grzej tyłek ile się da!!!

Do góry