reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam się wieczorem:)
Dopiero teraz mogłam do Was zajrzeć. Rano późno wstałam, potem na grzybki, maluszek pomagał mi zbierać i grzyby mi pokazywał hehe:-D Jestem już pewna, że czuję ruchy maluszka, dziś poczułam go kilka razy, wczoraj raz i dwa dni temu:-)

Jestem przerażona. Wczoraj weszłam na wątek październikówek 2012 :) I one już teraz a jest wrzesień mają 14 narodzonych Maluszków. I jakie proporcje: 11 - chłopców i 3 dziewczynki :) I tak sobie myślę że my lutówki jesteśmy ale niektóre z nas już w styczniu a niektóre to w grudniu będą tuliły do siebie swoje dzieci... I to taka wyliczanka na kogo padnie na tego benc. Aż mnie dreszcze przechodzą jak pomyślę że to coraz bliżej...
.

Oj kochana wypluj ten grudzień!!:-) Mam nadzieje że ja nie urodzę tak szybko, dziecko o rok starsze... Oj nie:-) Moja siostrzenica urodziła się 29 grudnia.:)

Domi ja ruchy maleństwa określiłam tak: to takie uczucie jak by ktoś mnie dotykał od środka. Nie wiem jak innych dziewczyn, ale ja tak czuję. Ja zaczęłam czuć niedawno więc nie są to jeszcze takie wyraźne kopniaki. :laugh2:

reklama
martuszka5 ja mam tak wlasnie czesto przy chodzeniu na szczescie jutro sie juz doturlam do gina do dopytam co i jak... bo jak leze i siedze to nic ale wystarczy ze troche pochodze i juz tak cos ciagnie? ciazy? kluje? (w zasadzie sama nie wiem jak to opisac) i tez w 80% z prawej strony. mam nadzieje ze to normalne. a z innej beczki- co malujesz dla malenstwa?

bella83 to nie sa zarzuty wzgledem mamusiek ktore sa w grupie. Problem w tym, ze gdy tworza sie jakiekolwiek grupy to zawsze ktos sie czuje pominiety/gorszy/poszkodowany i tak jest od zarania dziejow :tak: A z tym temperamentem tez tak mam- do szalu doprowadza mnie ze teraz nie mam wszystkiego wysprzatanego ale jak to moj malz zawsze powtarza - w zyciu sa rzeczy wazne i wazniejsze... Dlatego nie zapominaj ze masz super wygodna kanape w domu :-)

Martuszka- owszem jest dla WYBRANYCH ale nie dla LEPSZYCH... !!!!!!!!!!

Nie wiem, juz która napisała,że na grupie zamkniętej sa lepsze mamy i lepsze bobasy... BZDURA KOMPLETNA...

no ja nie napisałam nic o lepszych mamach więc, proszę na mnie nie krzycz :)

Bella- i chyba nikt nie ma pretensji do tych mam które dostały zaproszenie. Zwłaszcza że kazda w każdej chwili może otrzymać, jesli dobrze zrozumialam.

I dalej nie wiem o co chodzi w tych grupach....

Martuszka - nie krzycze tylko starałam się by było łatwo te dwa słowa odróznic...

Grupa zamknieta to taka jak ten wątek z tym,że dostęp tam maja mamy poprzez zaproszenie od załozycielki grupy a nie jak tutaj dołącza każdy.
Kolejna różnica tu każdy przeczyta każdy nasz wpis, zobaczy galerie, wystarczy że ma konto na BB bez konta poczyta posty a fot nie obejrzy... na zamknietym tylko my widzimy swoje wpisy galerie więc więcej prywatnosci a jest grupa po to by bardziej sie otworzyć bez obaw,że przeczyta to osoba, której nas wpis dotyczy nie chodzi tu o inne mamy z głównego a bardziej o np teściową, sąsiadkę, przyjaciela, barata, bo BB jest dość popularne i nawet nie mamy pojęcia ile naszych znajomych, rodziny tez na innych wątkach klika a czasem skoczy z ciekawości na inny watek ooooooo co ja pacze Aśka spod piatki/ moja kuzynka Monika ale jedzie po mężu... itp moja znajoma miała taką sytuacje,że ktoś ją na BB wychaczył i potem było nieprzyjemnie i temu ja nie jestem za wylewnościa na głównym, czy dodawaniem fotek swoich...

hello !

Juleczko&Miki zdrowka dzieciaczki, Jula wracaj szybko do domu !

Agisan
dla twojej bezmigdalkowej coreczki tez szybkiego powrotu do zdrowka :) = niestety nie wiem jak mala ma na imie, albo sie nie chwalilas albo przeoczylam :zawstydzona/y:

eve1911 padalcu czytalam twojego posta czytalam, kiedys ci wjade na chate to zobaczysz :rofl2:

klowee czym radzili szczepic prywtageo maluszka ? powiedz powiedz bo mnie bardzo temat nurtuje :tak:

martal gratuluje udanych lowow ja szukam butow, ciezko mi idzie :cool:

ja pisze malo i bede pisac jeszcze mniej poniewaz mam podczytywacza ! moje zycie jest tak porywajace, ciekawe i intrygujace ze warto mnie wyszukac w sieci i sledzic co pisze :sorry: zenadaaaaaaaa !!!!!!!!! eh poprostu rece i brzuch mi opadl ... :eek:

kiepsko mi sie siedzi maly jest tak nisko ze cisnie mnie dol brzucha :shocked2:
wypiety jest chyba plecami do swiata i lezy w poziomie, po prawej mam jego nogi a po lewej glowe :rofl2:

apeluje o spokoj i nie psucie atmosfery :cool2:

martuszka5 ja mam tak wlasnie czesto przy chodzeniu na szczescie jutro sie juz doturlam do gina do dopytam co i jak... bo jak leze i siedze to nic ale wystarczy ze troche pochodze i juz tak cos ciagnie? ciazy? kluje? (w zasadzie sama nie wiem jak to opisac) i tez w 80% z prawej strony. mam nadzieje ze to normalne. a z innej beczki- co malujesz dla malenstwa?

to daj znać, co gin powiedział. Ja myslę, ze to macica jednak, ale dobrze jak ktoś trzeci uspokoi ;-)
a maluję...takie kolorowe sówki :) niedawno zrobiłam 3 obrazki dla dzieciaczków mojej siostry. Oni mają bulteriera, więc zrobilam takie smieszne kolorowe z pieskiem-bulterierem. Jej synek od razu chyba poznał że to podobne do ich pieska- bo paluszkiem pokazywał :-)

Co do brzuszka to ja jestem stara a głupia bo nie umiem okreslić co mi jest.

Jak chodze czy stoje to mi tam ciązy,ciągnie czy kij wie co robi...

Swoja droga jestem w ciązy i chyba normalne,że coś mi ciąży nie ?:-D

Ja tam nie wiem, czy tak ma być czy nie więc czuwam choć nie panikuję

reklama
a jeszcze chcialam wrocic do watku ....... hahahaha chcialam wam cos bardzo napisac co mi sie wlasnie przypomnialo, tak mocno chcialam wam to przekazac ze ...... ZAPOMNIALAM, juz zaczelam zdanie pisalam szybko zeby nie zapomniec i amnezji doznalam :rofl2::eek::-D:-) boze potrzebujes czegos na pamiec i koncentracje !!!!:eek::eek::eek:

Do góry